Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
209: Erre gondoltam.
"A feleség nélküli (tehát szexuális életet nem élő) férfiaknak adókedvezmények, a férj nélküli nőknek 22 éves kor fölött házasságtalansági adó."
A melegházasság nincs elfogadva, tehát a férfi homoszexuálisoknak jár az adókedvezmény, a leszbikusoknak meg 22 év fölött az adó, hacsak nincsenek benne egy házasságban is.
"Régen a házasság élethosszig tartott és ezalatt a nő gyakorlatilag szex -rabszolgája volt a férfinak. Amerikában 1969 -ig ez mégse zavart senkit."
De engem k.vára zavart!
Amugy, ha meghizok, es ugy már nem all fel a farka a ferjemnek rám, olyankor mi van? Elviszi akkor is a szexrendőrség?
Es de! Amit irsz, az pontosan szexualis erőszak!
1. Nemcsak melegek léteznek
2. Szexuális orientáció alapján diszkriminálsz. Csak azért, mert egy nő leszbikus, már fizessen adót? Ezt nem gondolhatod komolyan
217: Európai szinten kell, hogy ebbe az irányba menjen a politika az országok döntő többségében. A rezisztens országokat utána már le lehet rohanni.
Sajnos lehetséges, hogy elkerülhetetlen az összeomlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!