Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
En ennel konzervativabb vagyok, es degenaraltnak tartom, hogy kamera elott szexeljek....
36F incel
"Ez nem szexuális erőszak, mivel a férfnak is kötelező a nő kérésére a 10 éves időtartam alatt."
De, ez szexuális erőszak, a férfival és a nővel szemben egyaránt.
201: jogos.
202: Nem mivel párkapcsolatban vannak. A férfi és nő közötti kapcsolat erről szól ma is. Csak annyi lenne a különbség, hogy egy 10 éves garancia is jár hozzá. Régen a házasság élethosszig tartott és ezalatt a nő gyakorlatilag szex -rabszolgája volt a férfinak. Amerikában 1969 -ig ez mégse zavart senkit.
#205: "A férfi és a nő közötti kapcsolat erről szólma is"
Ezt totálisan megcáfolja a kapcsolaton / házasságon belüli nemi erőszak, mint büntetőjogi fogalom létezése, például idehaza is, s*ggfejkém.
204: Tegyük fel, hogy a feleségem nem akar szexelni. Ekkor ráhívhatom a rendőrséget, akik beviszik egy állami szobába, ahol rákényszerítik, hogy szexuális szolgáltatást adjon nekem.
Nyilván a feleségem nem fogja ezt akarni a recskázó hivatalnokok miatt, így kötélnek áll otthon, ahogy 50 éve is lett volna nyugaton. A különbség az lenne a régi, boldog, sikeres és nagy 50es évekbeli Amerikához képest, hogy ez a nőnek csak 10 évig tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!