Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
"Kínában a social credit system, amivel gyakorlatilag megnövelik azoknal az embereknek az értékét a közösségi médiában, akik valóban értékesek a társadalom számára, nem pedig csak lapát az álluk."
Akkor te k*rva nagy szarban leszel
"miközben meg vagytok vadulva az insta csajok puncijáért"
Aztan meg megy a nyekerges, hogy nem igazsagos a dating market. Emiatt nem igazsagos.
"itt rontod a levegőt a párkapcsolat szekcióban?"
Mas kategoriakban is rontom, neha meg kell nezni, hogy igazsagos-e mar a dating market....
"A jövő pedig a távol kelet lesz szerintem"
Gazdasagilag mindenkepp, ezt ugy irom, hogy a fent emlitett regioban elek.
"Koreában meg hivatalos állami feleségimport van a Indokínából"
Nem kell Koreaig menni, Magyarorszagon is kezd divni az azsiai felesegimport. Altalaban streber tipusu srac, anyagilag jol kitomott csaladdal.
"Egyrészt ott van Kínában a social credit system"
Az amiatt van, hogy rendet vagjanak koztuk. Meg is erdemlik, amugy. Lattal mar kinaiakat sorbanallni? 😂 A kajaldakban is ki van irva, hogy kopkodni tilos. Szingapurban is igy vagtak rendet, ott sikerult. A kinaiakat rovid porazon kell fogni.
"nem pedig csak lapát az álluk"
Meg rizs a szemuk 😆🤣
"Altalaban streber tipusu srac, anyagilag jol kitomott csaladdal."
"Mindenki azt kapja, mit megerdemel...az alapján amit letett az asztalra"
A kettő között nem látjátok az ellentmondást? A stréber tipusú srác az, aki a legtöbbet dolgozott a társadalomért és aki a legtöbbet tette le az asztalra. Mégis ennek a típusnak kell külföldre mennie feleségért.
Közbe a drogdíler alfák, akik helyett dolgozik a szteroid meg a lefizetett rendőrök, meg szétcsajozzák magukat.
"A stréber tipusú srác az, aki a legtöbbet dolgozott a társadalomért"
Inkabb az ex-parttitkar es a privatizacional jol helyezkedo szulok bedugtak a legjobb egyetemekre a sracot. Volt egy srac, aki SAP fejlesztokent egy itteni kesztyugyar szerzodtette a francia ceget, ahol a magyar srac dolgozott, es a hotelben dolgozo csajjal ismerkedett ossze. Aztan amikor osszejottek, segitettem neki a "felesegimportban", milyen papirok kellenek stb. Mar 4 eve hazasok. Aztan van meg egy haverom, ruppotlan, de a csajok kedvence, neki a covid miatt akadt el a felesegimport projekt :)
36F incel
199: Ez jó kérdés. Megoldás lehet, ha csinálnak egy állami szex szobát, ahol ellenőrzik kamerával, hogy volt -e, így mindenképp lesz, ha valamelyik fél panaszkodik.
Ez nem szexuális erőszak, mivel a férfnak is kötelező a nő kérésére a 10 éves időtartam alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!