Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
"migráns nőt kényszerítsenek melléd, kötelező kufircokkal":
Őket beengedni szeretném európába önkéntes alapon. Most is jönnek be a migránsok, csak főleg férfiak jönnek illegálisan, saját pénzből. Ehelyett csinálnám, hogy a határokat lezárnám a férfiak előtt (tűzparancs + gépfegyver a határon), makd azt mondanám, hogy a fiatal férjetlen európán kívüli nők nemcsak, hogy bejöhetnek, de segítünk is nekik az útban, meg támogatjuk őket ösztönzőkkel (pl kevesebb adó).
Nem kényszeríteni akarom őket a szexre, hanem csak azt szeretném, hogy fenn legyenek a Tinderen és versenyezzenek a magyar nőkkel. Van egyébként natural Chad ismerősöm. Ő is azt mondja, hogy magyar nők erkölcsével nincs nagyon megelégedve. Lehet ha ő összeházasodna egy filippinóval, a magyar nők engem is észrevennének, mivel az említett Chad lekerülne a platformról.
138 Te teljesen hülye vagy? Semmi észérvre nem tudsz reagálni. Ha a nőknek csak a férfiak 10%-a kell, akkor hogy van az, hogy
1. Több, mint a férfiak 10%-a van párkapcsolatban?
2. Hol tolong az a rengeteg alfa, akiből mi nők korlátlanul válogathatunk?
Továbbá:
Egyedülálló nő vagyok. Azért fizessek ÉN több adót, mert vannak kis rhibik akik onlyfanson hirdetik magukat meg ingyen vacsorára járnak férfiakkal? Évek óta egyedül vagyok, volt pár randim tavaly, sétáltunk meg kávéztunk. Nem szexelek kapcsolaton kívül, tehát még ebben sem vagyok előrébb. Az egyedülállóságom egyetlen előnye, hogy nem kell másra főznöm.
Te annyira sötét vagy, hogy a nők egy nagyon szűk köréről, kb 10%-ról beszélsz és még mindig nem érted, hogy az átlag nő NEM ILYEN! Te viszont egy átlag alatti senki vagy, ezért fáj neked annyira a világ.
Szóval most felszólítalak, mert következetesen sunnyogsz és nem válaszolsz semmilyen normális érvre: indokold meg, miért a nők többségét akarod büntetni azért mert nem jut neked insta ribi?
Milyen előnye származik a dundi, visszahúzódó Gizikének vagy a gebe, csúnyácska Jucinak a szingliségből?
134: Akik most párkapcsolatban vannak, jellemzően a korábbi, insta/Tinder előtti világban ismerkedtek össze.
Amerikában már látszik, hogy a mai fiatalok nem tudnak ismerkedni. A férfiak 50% -a párkapcsolaton kívül van. A maradék valószínüleg szolgalelkű simp, aki az első lánnyal, akivel sikerült lefeküdni 1 év leforgása alatt, rögtön össze is házasodik. A felső 10 -nek megy rendesen csak.
136:
"nem egy tehetős, jóképű pasit választanának inkább helyetted?":
Ez vagyok én, csak a magyar piacról kiestem. Az egész ötlet onnan jött, hogy csináltam Tinder profilt a Fülöp szigeteken és volt 25 marchem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!