Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitöbblet alatt a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitöbblet alatt a nőknek tényleg olyan a társkeresés, mint virágzó gazdaságban a munkavállalás?

Figyelt kérdés

Vagyis aki akar, talál munkát azonnal, a kérdés, hogy milyet. De rezsit fizetni utcaseprésből is jó, még ha nem is tervezel ott maradni sokáig.

Viszont annyian élnek bőségben, hogy sok alsó-középosztálybeli is éveken át vár diplomával és van, akinek sikerül a szakmájában jó helyre elhelyezkedni, esetleg olyan gyakornoki pozíciót kifogni, ahol tényleg van fejlődési lehetőség és ezek utána teli pofával hirdetik, hogy megérte várni.

Más elkezdi segédmunkásként és semmire sem viszi.

Megint más először egyéni vállalkozó lesz, utána meg céget is alapít és lekörözi még az orvosi, jogi diplomást is, aki korábban lenézte őt.

A régi háborús időkben meg olyan volt a társkeresés, mint recesszió idején a munkavállalás.

Hogy egy utcaseprői állásra is 60-an álltak sorban, köztük túlképzett diplomások is.

Valahogy ez hasonlít rá a legjobban.

És ezért is van folyamatos vita, mert a férfi oldal azt képviseli, hogy ne válogass, ha meg válogatsz, akkor ne itt hisztizzél, hanem fogadd el a lehetőséget, hogy a Gyakorikérdések bármelyik pasijával megismerkedhetsz.

A női oldal meg azt, mint a pártállástól függetlenül kormánykritikus idealista oldalak cikkírói, akik folyamatosan azon lamentáltak, hogy mekkora szégyen egy országnak, hogy nincs több tízezer genderológus meg egyiptológus meg bölcsész pozíció, akik amúgy már "szaros" 300 nettóval is megelégednének, bezzeg nyugaton az Aldiban a képzetlenek is többet keresnek ennél, de az meg már végképp mindennek a teteje, hogy ha 600 önéletrajz és 2 év alatt talál is végre egy pozíciót 200 ezerért, akkor még van pofára a szakértői munkáján felül a főnöknek elvárni, hogy kávét főzzön, vegye fel a telefont munkaidőn kívül meg a múltkor combnyaktörése lett a takarítónőnek, úgyhogy 3 napig neki kellett port törölni diplomával!!!, amiért plusz pénzt kapott ugyan, de feketén, bezzeg mit is várunk ettől az országtól.

Ti nem úgy látjátok, hogy mekkora hasonlóság van a kettő között?

2021. ápr. 14. 01:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
89%

20, nem értem. A 16-os vàlasz egy férfié, és most nekem (18-nak) nőkènt válaszolsz vagy meleg vagy?

Ja igen, és láthatóan vagy 2 profilod van, vagy két különböző ember válaszolt.

2021. ápr. 14. 10:36
 22/36 anonim ***** válasza:
87%
Hol van férfi többlet mert Magyarországon nincs!
2021. ápr. 14. 11:52
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, értelmezni se tudnak itt sokan ! 🤣 Mielőtt nős vagy férjes lesz valaki szingli életet élt ,szóval nem a házas emberekből kell választani! -_-
2021. ápr. 14. 12:01
 24/36 anonim ***** válasza:
86%

mivan? vegig se olvastam ezt a baromsagot, eleve akik ezzel a ferfitobblet hulyeseggel jonnek, azokra nem erdemes sok idot pazarolni.

elaeulom neked, csinos, intelligens nokent milyen a tarskereses: mintha konyekig szarban turkalnek es keresnek valami hasznalhatot. na pont ilyen.

2021. ápr. 14. 12:19
 25/36 anonim ***** válasza:
84%

"Mielőtt nős vagy férjes lesz valaki szingli életet élt ,szóval nem a házas emberekből kell választani!"

És szerinted aki a Katának jó, az nekem is? Külsőre, belsőre, célokban?

2021. ápr. 14. 12:22
 26/36 anonim ***** válasza:
9%

24#

Hát így is fel lehet fogni.

Akkor ha elfogadjuk az alaptetelt,hogy az emberek egyformán xarok es jók,akkor ugye az jön ki,hogy nőkböl aranyaiban ugyanannyi xar van,mint ferfiből.

Nomost a férfitöbblet tőbb xart jelent ugyan,de egyúttal több jót is.

Míg a nők kőzött kevesebb xarhoz kevesebb jó tarsul.

Tehat- az állítas ,hogy könyékig xarban turkálni,es megfogni a jót nehezebb,mint egy pohár xarban megtalálni a csipetnyi jót,-nem igaz!

2021. ápr. 15. 00:59
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

#26 De, pontosan igaz, és elmondom, miért. Mert a férfiak írnak rá többnyire a nőkre. A legtöbb férfi csak dugni akar, bármilyen meglepő, még akkor is, ha amúgy komolyat keres. Tehát ha dughatónak tart, rám ír, ott van az adatlapján, hogy komolyat keres, nekem is. Aztán mégsem azt keres, pontosabban nem tőlem! Rám írnak továbbá a nős pasik, a fiatalabbak, a farkküldősök és az elsőre normális külsejű pasikák, akik már a második-harmadik levélben a szexuális szokásaimról érdeklődnek, bejön-e a lábfétis és hordok-e bugyi nélkül harisnyát. Ezek a rám írók minimum 90%-a.

Kizártnak tartom hogy rád ír egy csomón nő, tehát te írsz rájuk. Ha időt töltenél az adatlap elolvasásával, és a fotókat nem csak úgy néznéd meg, hogy dugható-e, hanem hogy mit sugall, akkor nem futnál bele (de még szerintem így sem futsz bele) 20%-ban házas nőkbe, 40%-ban idősebb nőkbe aki csak szexre akar kihasználni és további 20%-ban perverzekbe. Bár, ha te is átlag pasi vagy, szerintem ezen csoportok tagjait is szívesen végig dugnád. Na, itt a probléma. Ezért turkálunk mi könyékig kakiban, ahogy föntebb egy másik hozzászóló írta. Mert aki monogám, normális kapcsolatot keres, az hirtelen azzal szembesül, hogy csaholó kutyák veszik körül, de senkit nem érdekel, hogy milyen ember. Azt a párat, akit véletlenül igen, megpróbálja megismerni. Ti ebből annyit láttok, hogy 100 pasiból kb 5-10 az, aki érdekes lehet. Aztán meg sokszor nem jön össze és engem ghostingolt már randi előtt átlagos normál negyvenes elvált pasi, akinek a profiljáról azt mondandád: tessék, egy rendes, normális egyszerű férfi, méghogy nem ír rád senki értékes. Aham, de pár levél után repül egy szebbre, fiatalabbra. A lájkolás, levelezés NEM JELENT SEMMIT. Még egy első randi sem.

2021. ápr. 15. 07:54
 28/36 anonim ***** válasza:
7%

27#

Nem reflektálnek mindre,csak egy-két észrevétel.

Nettó baromságokat hordasz össze.

Radírok,megis mi a f.szt tehetnék?Vagy írsz majd te?

Lóxart irsz.De nem is várom el,csak arra reagáltam,hogy mindenki radír.20-tó 50 ig,minden szatír.

Megírok 30 levelet,ülők 1 hónapot mire abból 1 eljön randizni.Es lehet hogy selejt.Na akkor mi van?

"A legtöbb férfi csak dugni akar"

Annyira igaz,mint amennyire a "legtöbb nő akar dugni."

Vagy semennyire nem igaz egyik sem,vagy mindkettő egyformán igaz.

Illetve nyilván azért keresel te is férfit(komolyat),mert dugni is szeretnél.Különben öreganyáddal is élhetnél,vagy a nagybáttyáddal,tesóddal.

Neked egy dolgod van,hogy válogass.Mert nyilván azt már nem szeretnéd,hogy te kezdeményezz, irogass folyamatosan ódákat,meg bemutatkozásokat,(mert az kőbe van vésve,hogy az én dolgom)

megszólítasokat, amiket majd el se olvasok,hanem kukázom,meg azon sirok,hogy nincs is időm mind elolvasni.

Ellenben ezek szerint még ez a válogatás is macerás.Értem,és nagyon sajnálom!.

Tehát az lenne az igazságos,hogy ezentúl csak olyanok irjanak,akik tuti nyerők,es nem akarnak dugni.Legjobb lenne,ha a kezdeményezés mellett mindjárt ki is válogatnánk sajátmagunkat! Nehogymár még ezeket a fáradsagos szortírozási munkálatokat is nektek kelljen elvégezni!

2021. ápr. 15. 08:46
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nem megy az olvasás. (Ezek után ha sikertelennek érzed magad, lehet hogy az írás sem). Azzal kezded, hogy rám írsz. Talán nem sikerült felfogni, de ha egy nő komoly kapcsolatot keres, akkor nős pasiként is ráírsz? 15 évvel fiatalabbként? És a farkadról is csak udvariasságból küldesz fotót? Csak udvariasságból kérdezed a második levében, hogy orál-anál megy-e? Komolyan nem érted, hogy miről beszélek? Ha normálisan írsz rám, normálisan válaszolok. De a normális-nem normális arány kb 5-95% és van akinél csak levelezés, randi után derül ki, hogy kuka. Mi ezt hívjuk kakiban turkálásnak és te ezen akadtál ki. Mondtam én hogy a férfiaknak nem nehéz? Nem mondtam, nektek másképp nehéz. De ha rám írsz és nem igazán akarsz tőlem semmit, annak semmi értelme. Jött már el velem randizni pasi aki csak azért jött el, mert én voltam az egyetlen, aki válaszolt neki és mivel én a hamar találkozás híve vagyok, rögtön le is szerveztem vele egy randit két nap múlva. Nem hitt a szerencséjének, viszont emiatt könnyen kaphatónak gondolt. Hiba volt.

Amúgy én is kezdeményeztem már pasinál, de ugyanúgy ghostingolt két levél után mint némelyik azok közül, akik maguk írtak rám.

Tudom, hogy te ezt nem érted meg, de az embernek pár hónap alatt elveszi a társkereséstől, meg az élettől is a kedvét és aláássa az önbizalmát ez az egész. Mert azt érzed, te csak ennyit érsz. Ezért adja fel a legtöbb nő pár hónap után és él inkább egyedül amíg az Élet vagy a Sors vagy valami csoda elé nem sodor valakit valahol. És ezért van férfitöbblet társkeresőn.Mert ez gyalázatosan kiábrándító. És ha nektek is az lenne, nem lennétek fönt. Ti is inkább lennétek egyedül, de ezek szerint nem szenvedtek eléggé.

Dugás: igen, én is akarom és szeretem csinálni, normális párkapcsolatban. Ha a rám írók 95%-a CSAK ezt akarja, hadd vonjak már le olyan következtetést, hogy a társkeresőn jelen lévő pasik nagy része csak ezt akarja. Gondolom, a nős Józsi meg a 19 éves Gábor meg farokküldő Feldmár nem komoly párkapcsolatban reménykedik.

És milyen ironikus, hogy többnyire a kövér, csúnya,előnytelen külsejű férfiak azok, akik valóban komoly kapcsolatot keresnek, tehát azok akik nem tudnának össze-vissza dugni ha akarnának sem.

Tisztelet annak a nagyon ritka kivételnek,aki értelmes, normális. Ezekkel volt randi, megbeszéltünk utána, hogy nem egymás keressük, de még sajnálkoztunk is rajta egy kicsit.

2021. ápr. 15. 09:18
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a hasonlatod. Dolgozni muszáj, mert az ételt pénzért adják, de ha nem találsz olyan párt, aki neked tetszik, nem halsz bele, ha pár hónapig egyedül vagy.
2021. máj. 2. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!