Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek hány százalékának fogható a sikertelensége a rossz társadalmi,anyagi helyzetére illetve arra hogy nem született feltétlenül jóképűnek?
kedves 9es
nem, nincs köze a kinézethez mert elég sok tényleg ocsmány pasinak van csaja, nem egyszer a lány/nő szebb mint a pasi
aki azt gondolja magáról h sikertelen az az is lesz aki azt gondolja nem kell a nőknek az nem is fog kelleni
mi nők azt akarjuk érezni h kellünk a pasinak, de egy hozzád hasonló mentálisan sérült pasas nem ezt sugározza, nekünk nőknek érezni kell h erős vagy és határozott, a magadfajta ezt hol sugározza magából?
ha a nőket hibáztatod akkor mi ezt 100kmről kiszúrjuk és ott sem vagyunk, miért a nők a hibásak a te gondjaidért ?
tedd rendbe magad bent és kint, de főleg mentálisan...
ha utálod a nőket akkor minek neked nő?
ha mi vagyunk a hibásak a sikertelenséged miatt akkor miért kellene ezt lerombolni benned nekünk? hiszen te ezt akarod hinni! miért kellene nekem harcolnom azért h te rendben lény magaddal? a saját szellemi és lelki hülyeségedért csak te vagy felelős nem más!
a tinder nem mérvadó :DDDD
ahogy a baboo sem és a többi ilyen online szar :DDD
teli van fake profilokkal
tárkeresőknél sokan nem törlik vagy éppen ismerkedik így nem ír vissza - hiszen van valaki éppen képben!
valós valid kutatásokkal támaszd alá a személyes megélésed szubjektív vagyis nem elfogadható
"Veletek beszélgetni annyira értelmes dolog, mint egy kézzel tapsolni"
Ez visszafelé is igaz!
#14 most szerelembe estem 😊 Kérlek írj rám mazobaby@kodependencia. hu
Imádom amikor egy pasi idiótának és makákónak nevez. Mondhatni, csak ezt keresem egy pasiban 😊 De jó hogy végre rád találtam!
hmm
a klasszikus incel utálja a nőket, öket hibáztatja a sikertelenségért, alanyi jogon akar fullos csajt, és a nőket tárgyiasítja, tulkép csak biodíszlet lenne ... ezek a pasik mentálisan sérültek - lévén nem simerik fel h nem a másik nemet kell hibáztatni hanem reálisan látni a problémát ...
ha Rád nem érvényesek ezek akkor nem vagy klasszikus incel... max egy kissé sikertelen pasi akinek nem jött össze ... eddig
a veled való beszélgetés sem éppen felemelő mert azonnal magadra veszed azt amit általánosságban írtam.. hogy miért az a te dolgod de tudd h a reakciód jellemez téged :)
no és most odabújok a kétévesem mellé - mert megígértem h nyuszikor velem aludhat kivételesen :)
jó éjt
@16
Én is szeretem, amikor főleg látatlanban szellemi fogyatékosnak hív valaki olyan, akinél garantálom, hogy tájékozottabb és műveltebb vagyok. Nem akarod, hogy valaki idiótának és makákónak nevezzen? Akkor viselkedj és érvelj egy makákónál magasabb értelmi szintre vallóan. Ennyi a megoldás, semmivel nem bonyolultabb ennél. (Viszont, látod, hogy visszautaljak a kérdésre is végre: én ha meggebedek, akkor se fogok jobban kinézni. Ugye, mennyivel egyszerűbb a te dolgod?)
Kérdező, mondok egy nagyon egyszerű megoldást:
Írd be a keresőbe, hogy incel, és nézd végig a találatokat. Nézd meg például azoknak az inceleknek a fotóit, akik gyilkosságot követtek el. Ő róluk ugye egyértelműen és vitathatatlanul tudhatod, hogy incelek voltak.
Milyennek látod őket? Férfiasnak? Vonzónak? Tudnál vonzódni hozzájuk nőként (kizárólag a külső alapján!)? Vagy ha férfi vagy, féltenéd tőlük a csajodat? Riválisnak látnád őket?
Az itteni válaszokra nem szabad hallgatni. Itt a hozzászólások többsége alternatív valóságokból indul ki.
Ugye klasszikus példa, hogy "ismerek egy dagadt/csóró/ronda/púpos/fogatlan/akármilyen fickót, akinek gyönyörű barátnője van/százszámra falja a nőket".
De ezekre ne hallgass. Mert ezek csak a fórum anonim soraiban léteznek.
Nézd meg a VALÓSÁGOT! Nézd meg a Facebook-ot. Milyen párokat látsz? Csúnya férfi szép nő kombóból mennyit látsz? Na és egyenpárokból?
A valóság MINDIG ott mutatja az igazságot - ellentétben az itteni válaszokkal.
Elliot Rodgert - szerintem női szemmel helyes srác
De, így nézegetve a képeket, pici plasztika, stílusváltás és nem olyan rossz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!