Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan váltak ekkora kockává?
Folyton azt hallani a nőktől, hogy a férfiak mekkora kockák, emrt sokat videójátékoznak, meg számítógépeznek, de ők meg folyton az okostelefonjukat nyomkodják napi 24 órában. Az nem kockulás? Nekem nincs okostelefonom, egy 2005-ös Nokia kocka telefonom van.
Nem érdekel ez az egész okostelefon őrület, de rossz nézni egyfolytában azt nyomkodja, lehet akármilyen szélvihar, a nő útközben is azt nyomkodja és bele van feledkezve. Szörnyű.. ez már olyan mint a drog vagy még annál is durvább függőség.
Én elég sok időt töltök videójátékokkal, de ilyen durva függőség azért még nálam sincsen, pedig jó nagy kocka voltam mindig is. Nem értem hogy lehet ennyire ráfüggni valamire?
ugy csinalsz, mintha ez tipikusan noi problema lenne, pedig nem az, ez ALTALANOS jelenseg.
es igen, en is sokat nyomom a telefonom, mert beszelek a barataimmal, a csaladommal, anyukam kuldozgeti a kepeket a cicankrol, nezegetem az emailjeim, online rendelek egy csomo mindent, elolvasom a hireket, zenet hallgatok stb stb. nehogymar ez ordogtol valo dolog legyen. kepzeld, nem mindenki a social mediajat csekkolja es a szelfijeit szerkeszti egesz nap, ertelmes dolgokra is lehet hasznalni a telefont. egyebkent amig nem megy a tarsasag rovasara es nem art vele senkinek, nem mindegy neked, hogy az instajat csekkolgatja egesz nap?!
nem vagy attol kulonleges, hogy nincs okostelefonod. semmivel sem toltod ertelmesebben az idot, nehogy azt hidd.
amugy volt ‘gamer’ pasim es agyf aszt kaptam tole, hogy neki ejjel 1-kor szex utan meg oda kellett ulni a gephez jatszani, mert fuggo volt.. egesz ejjel jatszott kb, ahelyett, hogy osszebujtunl es egyutt aludtunk volna. erdekes modon, en sosem nyomkodtam a telefonom pl. egesz ejjel a masik szobaban..
Senkinek semmi köze, hogyan töltöm el a szabadidőm olyan dologgal, ami nem káros pl kocsmázás.
Engem nem érdekel ha titktokozik, csak ne velem ossza meg. Én sem vele osztom meg a játék dolgokat, főleg ha nem érdekli. Ő ezt csinálja a szabadidejében, én meg azt.
ugy csinalsz, mintha ez tipikusan noi problema lenne, pedig nem az, ez ALTALANOS jelenseg."
Érdekes , én rengeteget taxiztam és mindegyik férfi azt állította hogy csak a telefonjukat nyomkodják megállás nélkül, azt testen sem néznek körbe és még az alap illemet sem ismerik. Ezek az új generációs zombik !
Hát, akkor én kimaxoltam: szabadidőmben vacsoráig a telefonomat nyomkodom, vacsora után meg videojátékozunk együtt a párommal. :D
Miért nyomkodom a telefonom? Mert azon érnek el az ismerőseim, azon navigálok, azon intézem a banki ügyeket, e-maileket, és nekem videókat nézni is kényelmesebb a kanapén telefonról, mint a számítógépnél ülve. Addig a párom a számítógépen "kockul", szóval mindegy.
Útközben mondjuk inkább az ebookom szoktam nyomkodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!