Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nő öregnek számít?
Figyelt kérdés
Még akkor is, ha közlöm, hogy nem szeretnék mostanában gyereket, és egyébként élőben 16-18 évesnek szoktak nézni? Nincsenek ráncaim, nem őszülök, nem vagyok meghízva/megereszkedve, de valahogy azt érzem, hogy öregszem, és egyre kevésbé vagyok kívánatos a korosztályom számára. Ha nem 25-30 közötti férfiakkal ismerkednék, hanem mondjuk 40+osokkal, akkor vajon jobb lenne a helyzet?2021. márc. 30. 21:56
2/30 anonim válasza:
Aki meg elmúlt 30, az kösse fel magát? 😆
3/30 anonim válasza:
Miért lennél öreg? Miért ne lennél kívánatos? Ez nem csak a korról szól.
30 fiuként valahol nekem a határ a 25től 32ig van, akikkel el tudnám képzelni. 15+ korkulönbség később ki fog ütköznim ha 40+osokat választasz.
4/30 Noren1989 válasza:
Bizony, sajna lefőtt a kv, a túrós buktàér meg màr ne is àllj sorba!!
5/30 A kérdező kommentje:
Régen (18-22 körül) sokkal többen érdeklődtek irántam, könnyebben ment az ismerkedés, pedig "rosszabbul" néztem ki, mint most.
2021. márc. 30. 22:01
6/30 anonim válasza:
hat ha a gimisekhez hasonlitgatod magad, akkor ‘oregnek’, igen. de realtive nem oreg meg senki 25 evesen, plane, ha jol tartja magat es mentalisan se szukul be. nyilvan van a ferfiaknak egy retege, akinek csak az szamit, hogy 1-essel kezdodjon a csaj kora, de ezekkel nem kell foglalkozni. az ilyen valoszinu elete vegeig cserelgetni fogja a csajait, ha azok ‘tul oregek’ lesznek neki, nem lehet az ilyen ferfit amugyse komolyan venni.
7/30 anonim válasza:
Jobban pörögtek a hormonok, akkor lettél felnőtt, engedted el magad. Most is ugyanazt az életet éled, mint 5 éve? UGyanazzal a társasággal, ugyanazokra a helyekre jársz?
8/30 anonim válasza:
Dehogy vagy öreg, persze nem vagy már se gyerek, se tini, de az öregtől is messze vagy még. Inkább az lehet a háttérben, hogy amíg az ember tanul, addig össze van zárva sok korabelivel, utána már kevésbé és így ha nincs nagy ismerettségi köre, könnyen tud csökkenni a potenciálisan szóba jöhető partnerek száma. Plusz azok is kiesnek, akiknek már komoly kapcsolatuk van. Tiniként ebből még sokkal kevesebb volt.
9/30 anonim válasza:
Én nemsokára 25 leszek és most is tapadnak rám a pasik, pedig fent sem vagyok most Tinderen meg semmi társkeresőn. 20 évesen biztos azért volt több udvarlód, mert jártál bulizni stb. Ha jól nézel ki, mindegy a korod.
10/30 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki jól, de nem tartom magamat kifejezetten rondának sem.
2021. márc. 30. 22:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!