Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 25 éves nő öregnek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves nő öregnek számít?

Figyelt kérdés
Még akkor is, ha közlöm, hogy nem szeretnék mostanában gyereket, és egyébként élőben 16-18 évesnek szoktak nézni? Nincsenek ráncaim, nem őszülök, nem vagyok meghízva/megereszkedve, de valahogy azt érzem, hogy öregszem, és egyre kevésbé vagyok kívánatos a korosztályom számára. Ha nem 25-30 közötti férfiakkal ismerkednék, hanem mondjuk 40+osokkal, akkor vajon jobb lenne a helyzet?
2021. márc. 30. 21:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%
Párom 27 volt én 32 mikor megismerkedtünk.17 éve vagyunk házasok, van két gyönyörű gyerekünk! Zsák a foltját előbb-utóbb megtalálja!
2021. márc. 31. 09:03
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a viselkedés, az emberekhez való hozzá állás, változott meg nem jó íranyba, és biztosan van önbizalom hiányod is ! Először ezt próbáld magadba rendbe tenni, és utánna észre veszed hogy észre vesznek
2021. márc. 31. 10:02
 23/30 anonim ***** válasza:
26%

“A korosztályodnak azért nem vagy kívánatos, mert már azért mégsem vagy friss hus”

Ekkora f*szságot, én 25 leszek lassan és ugyanolyan sportosan vékony és feszes bőrű vagyok, mint pár éve, még kg-ra sem változtam semmit, a hajam viszont pl még szebb és hosszabb is, mint korábban. Maximum 22-nek szoktak nézni és egy csomó fiatalabb pasinak is tetszem, a jelenlegi szexpartnerem 21 éves. 30 felettire már lehet azt mondani, hogy nem friss husi, bár ott is sok a csinos nő, de egy 25 éves bakker még mindig nagyon fiatal...úgy beszélsz róla, mintha lassan nyugdíjba menne.

2021. márc. 31. 10:33
 24/30 anonim ***** válasza:
32%
Az öreg az aki annak néz ki ..Hamarabb serdülők hamarabb is öregednek ez tény.
2021. márc. 31. 12:43
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
23-as. Álmodik a nyomor.
2021. márc. 31. 13:56
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Szegény kérdező megérezte a vesztét. Hiába a többi kétségbeesett vénlány vállveregetése már túlvagy a csúcson. A rosszhírem az hogy exponenciális ütemben lesz rosszabb, felse eszmélsz és már falon túli vénlány vagy. Elég cumi ami aztilleti.

[link]

2021. márc. 31. 14:19
 27/30 anonim ***** válasza:
92%
#26-os luzerke másra vetíti a nyomorat 🤣🤣🤣
2021. márc. 31. 14:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Betalált greni? Ha nem tetszik menj vissza kalácsotsütni.
2021. márc. 31. 14:22
 29/30 anonim ***** válasza:
mi a f.. ez a greni? tobbszor lattam mar itt leirva..
2021. márc. 31. 14:24
 30/30 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, ez a grenis:)

Mindenhová a nyomi grafikonját linkeli, szerintem visszautasította egy ragyogó 40-es:)

2021. márc. 31. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!