Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves nő öregnek számít?
“A korosztályodnak azért nem vagy kívánatos, mert már azért mégsem vagy friss hus”
Ekkora f*szságot, én 25 leszek lassan és ugyanolyan sportosan vékony és feszes bőrű vagyok, mint pár éve, még kg-ra sem változtam semmit, a hajam viszont pl még szebb és hosszabb is, mint korábban. Maximum 22-nek szoktak nézni és egy csomó fiatalabb pasinak is tetszem, a jelenlegi szexpartnerem 21 éves. 30 felettire már lehet azt mondani, hogy nem friss husi, bár ott is sok a csinos nő, de egy 25 éves bakker még mindig nagyon fiatal...úgy beszélsz róla, mintha lassan nyugdíjba menne.
Szegény kérdező megérezte a vesztét. Hiába a többi kétségbeesett vénlány vállveregetése már túlvagy a csúcson. A rosszhírem az hogy exponenciális ütemben lesz rosszabb, felse eszmélsz és már falon túli vénlány vagy. Elég cumi ami aztilleti.
Jaj, ez a grenis:)
Mindenhová a nyomi grafikonját linkeli, szerintem visszautasította egy ragyogó 40-es:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!