Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ideje napi egy sort írni? Ez indok, hogy elfoglalt?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy építész pasival. Ő kezdeményezte ezt a beszélgetést anno a randivonalon. Már fecebookon vagyunk, de mindig megszakad a beszélgetés és eltűnik pár napra. Ami azért is érdekes, mert gyakran látom zöld pötyben, ami nem azt jelenti, hogy online elérhető a chaten? Érdemes ezzel foglalkozni? Utolsó alkalommal rákérdeztem. Azt mondta, hogy nyugodjak meg, ne lássak mögé semmit, csak rettentően elfoglalt. Ez lehet indok?2021. márc. 28. 22:50
11/13 anonim válasza:
Á, egy fenét, aki akar, az ír! Én jó nő esetén néha a műtőből is szoktam, de ha lusta vagyok a kesztyűvel szarakodni, akkor az assistencia nyomja helyettem, én meg diktálok.
Most is vár egy vakbél előkészítve, csak még kávézom meg neztegetek. Kinyitottam a nagy ablakot és a kellemes napfényben fürdetem a bokám. Nem hal bele, jók az értékei. :)
12/13 anonim válasza:
Tehát gyakorikérdésekre van időd írkálni, de egy nőnek válaszolni nincs:D Értem:D
13/13 anonim válasza:
Szerintem mással is kavar közben. Én legutóbb 2 barátnőmet is leépítettem ilyen okok miatt, pedig még csak nem is párkapcsolat, de pl. az egyikük 5 nap után volt képes válaszolni 1 sort... A wc-n ülve 2 másodperc lett volna. Az ilyen embereket nem érdekled, csak akkor válaszolnak, amikor éppen nagyon unatkoznak, vagy nincs más beszélgetőpartnerük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!