Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem.
Viszont, a "kedves, normális" lányokat ne keverjük a kibírhatatlan, csak magukat annak tartó lányokkal. Egy valóban kedves és normális lány simán talál pasit.
De hogyan tudod eldönteni hogy valaki kedves és normális e?
Csak úgy tudod ha adsz esélyt neki és megismered.
Mivel sajnos minden férfi aki szeretne barátnőm az azt fogja állítani hogy ő az, hiába a valóságban nem.
Aki pedig igazán normális és rendes férfi azzal pedig nem nagyon akarnak szóba állni mert már rengeteg férfi állította nekik ezt és csalódtak bennük.
Én is így járok mindig mert hiába vagyok én más valójában, a többi férfi is pont ezt állítja, csak ők hazudnak én meg nem.
Így párt találni kegyetlenül nehéz mert kb az értékeim amik vannak vagy nem érnek semmit így, vagy nem hiszek el hogy ilyen vagyok .
De a csúnyák belül csupa szeretet és tökély? 🤔 A gonosz jóképűek meg mind csupa álnokság.
Jaj haver, ha a világ ennyire egybitesen működne, ahogy te látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!