Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De a csúnyák belül csupa szeretet és tökély?"
Nem! Én is jóképű vagyok magamnak, más meg lehet lehányna.
Én annak tartom magam. Volt 6 db több éves kapcsolatom, de mindig rájöttem, hogy egy életet nem tudnék velük leélni. Általában erre mindig több év után jöttem rá. Valakinek a stílusa volt gond. Ott sokáig bíztam abban, hogy pozitív irányba fog változni.Valakinek a sznob társasága nem tetszett. Van, aki nem volt elég figyelmes. Én mindig gondoltam rá, Ő meg elfelejtett szülinapot, nőnapot.. Szóval lehet pasit találni, de megfelelőt nehéz.
Sok pasi udvarol most is, de a legtöbb komolytalan vagy idióta vagy mindent a szexre akarnak építeni. Úgyhogy most én is magam vagyok és elfoglalom magam mindenféle tevékenységgel. Sport, könyv, tanulás. Szerencsére nem vagyok kapcsolatfüggő. Ha meg anya szeretnék lenni és mondjuk nem fogok senkit sem találni, ma már azt is megoldja az orvostudomány. Szóval nem kell ráparázni. Persze rossz szembesülni azzal, hogy nagyon nehéz valaki értelmessel összejönni, de túl lehet élni.
Mindenki magad dönti el milyen életet akar élni.
A döntések amiket hozunk alakítják a jövőnket.
Ez érvényes a párkapcsolatokra és minden másra is.
Ha valaki jól dönt akkor szép és boldog élete lehet, de ha nem akkor sajnos keserves.
Lehet válogatni de sajnos a nők nem igazán a belső értékek alapján válogatnak, inkább a külső és a materiális javak szempontjából.
De sajnos akik rendelkeznek szép külsővel és jó egzisztenciával általában belsőleg nem a legkiemelkedőbbek, de vannak kivételek de nagyon nagyon kevés.
Amúgy ezt se értem miért baj az ha valaki szűz még?
Attól nem lehet jó az ágyban vagy nem lehet szeretetteljes?
Aki normális azt nem fogja érdekelni hogy szűz vagy e, sőt még lehet örülni fog neki hogy nem volt meg a fél város neked. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!