Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok teljesen ingyenesen használható társkeresőt? (Akár szexpartner keresőt)
"Én sem értem miért legyen ingyenes. Ha lesz egy nőd, azért egy pizzára csak meghívod.
Havi 3 ezer szokott lenni egy normál társkereső. Ennyit ki lehet bírni azért."
1. Azért, mert sokszor 3000 Ft, az sok-sok millió az üzemeltetőnek, amiből tud fizetni operátorokat, akik még több embert vonzanak be. Nagyon jól hangzik ez az "olcsó húsnak híg a leve" dolog, meg "a minőséget meg kell fizetni", csak itt ez ritkán állja meg a helyét. Maga a szexpartnerkereső eleve halott koncepció abból a szempontból, hogy a nők nem kényszerülnek interneten szexpartnert keresni, mert akadnak férfiak a környezetükben is, ráadásul a nőnek mindig kockázatos idegen emberrel ilyen intim viszonyba keveredni. Azoknak marad nők közül ez a lehetőség, aki olyan is (50-60 éves, elhízott, ápolatlan, igénytelen).
Emiatt szexpartnerkeresőkön olyan hatalmas férfitöbblet van, ami miatt a lehető legrosszabb hely arra, hogy találj valakit. De mivel a legtöbb férfinek nincs nagyon más lehetősége, így a 0.000001% esély is több a semminél, így inkább azt nyomja.
Nos, ha ingyenes, akkor legalább csak az idejét vesztegeti, a pénzét nem. Ha viszont fizetős, akkor hosszú évek után visszatekintve végiggondolja, hogy igazából kifizetett egy rakás pénzt teljesen feleslegesen az illúzióért.
A személyiségromboló hatásáról nem is beszélve. De az társkeresőkön is adott.
#13: Akármennyit fizetsz, a pofád nem lesz tőle szebb, nem fognak többen jobbra húzni. De a fotósnak is fizethetsz akármennyit, többen húznak jobbra, de élőben is többnek leszel csalódás és csak az idődet pazaroltad, beleélted magad.
A fizetős társkereső egy illúzió az alsó 80% számára és az "utána, tehát miatta" [link] valóságtorzítás miatt önműködővé válik, hiszen mindig lesznek olyan sikertörténetek, hogy "fizettem és megtaláltam a társam".
Ezekkel nem tud mit kezdeni a többi ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!