Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt egyszerre több lánnyal ismerkedni online és találkát megbeszélni?
Igazából szinte mindenki ezt csinálja, ezért van az, hogy sokszor kecsegtető végkimenetelű randi, vagy beszélgetés után eltűnnek az emberek (mert mást választottak). Az első csókig és vallomásig csupán egy játszótér ez a fázis, és bár én még sose randiztam egyszerre több lánnyal, de nem ítélem el ezt erkölcsileg, mert még nem vagy senkivel se kapcsolatban. Ha teheted, randizz több lánnyal, de légy korrekt azokkal, akiket skippelnél végül.
20/F
Igen én is úgy gondolom hogy természetes.
Tuti a lányok is sok férfival ismerkednek
Normális igen. Amilyen arányban a nők eltűnnek, lelépnek, nem válaszolnak, meggondolják magukat, ilyen tempóban kb 5 év lenne szexet összehozni és 20 év párkapcsolatot, ha egyszerre csak eggyel ismerkednénk.
A nők el sem tudják ezt képzelni, hogy 40 MATCH-ből (tehát ahol már első látásra volt szimpátia) 1 akivel lesz egyáltalán szex és akkor kapcsolatról még nem is beszéltünk. Muszáj így csinálni, mert úgy is annyian eltűnnek állandóan, óriási a bizonytalanság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!