Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt egyszerre több lánnyal ismerkedni online és találkát megbeszélni?
De nem vagy rendes. Miért ragaszkodsz ehhez? Én pl. nem mondom azt, hogy szorgalmas vagyok, miközben lusta vagyok. Önismeret.
Felőlem csinálhatsz bármit, csak ne mondd, hogy A vagy, amikor B-ként cselekszel.
Mondom, engem nem érdekel, hogy emberek, akikkel sosem találkozom, mit csinálnak, de én egyszerre eggyel ismerkedem, mert nem az vagyok, aki pillog jobbra-balra. Nekem ez nem "korrektség", mert szerintem a korrektség egy külső szabályrendszerből jön, az én lelkemnek ez esik jól. És továbbra sem tartom magam rendesnek, de azt tudom, hogy nem megyek a saját természetem ellen.
Újra: nekem mindegy, mit csinálsz, magadnak felelj meg. Vannak, akikben fel sem merül, hogy ez probléma lenne. Te valamiért kiírtad a kérdést. Félsz, hogy mások mit gondolnak, hogy hogyan kellene a világ fele viselkedned, vagy saját magadnak van vele gondod? Ezt már te tudod.
Nincs ezzel semmi baj, mag nem smárolsz egyikkel sem.
Beszélgetni és ismerkedni lehet.
Ezzel az erővel a munkatársaddal se állj szóba, ha van párod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!