Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Korrekt egyszerre több lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korrekt egyszerre több lánnyal ismerkedni online és találkát megbeszélni?

Figyelt kérdés
Tehát gondolok arra hogy már 3-al hamarosan találkozás, és utána választok egyet amelyik bejött.

2021. márc. 21. 15:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy rendes vagyok, de ahogy írják jó eséllyel meggondolják magukat vagy élőben mégsem tetszek a lánynak.
2021. márc. 21. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
8%

De nem vagy rendes. Miért ragaszkodsz ehhez? Én pl. nem mondom azt, hogy szorgalmas vagyok, miközben lusta vagyok. Önismeret.

Felőlem csinálhatsz bármit, csak ne mondd, hogy A vagy, amikor B-ként cselekszel.

2021. márc. 21. 15:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Szóval véleményed szerint egyszerre csak 1-el korrekt ismerkedni?
2021. márc. 21. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Mondom, engem nem érdekel, hogy emberek, akikkel sosem találkozom, mit csinálnak, de én egyszerre eggyel ismerkedem, mert nem az vagyok, aki pillog jobbra-balra. Nekem ez nem "korrektség", mert szerintem a korrektség egy külső szabályrendszerből jön, az én lelkemnek ez esik jól. És továbbra sem tartom magam rendesnek, de azt tudom, hogy nem megyek a saját természetem ellen.

Újra: nekem mindegy, mit csinálsz, magadnak felelj meg. Vannak, akikben fel sem merül, hogy ez probléma lenne. Te valamiért kiírtad a kérdést. Félsz, hogy mások mit gondolnak, hogy hogyan kellene a világ fele viselkedned, vagy saját magadnak van vele gondod? Ezt már te tudod.

2021. márc. 21. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj, mag nem smárolsz egyikkel sem.

Beszélgetni és ismerkedni lehet.

Ezzel az erővel a munkatársaddal se állj szóba, ha van párod.

2021. márc. 21. 15:38
 16/18 anonim válasza:
Teljesen normális.
2021. márc. 21. 15:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. márc. 21. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Anyagi gondjaim voltak, ezért nem hívtam el a nőt rögtön randizni. Beszélgettünk, fel se merült, hogy kéne, míg egyszer csak rá nem kérdezett, hogy "mégsem hívsz el". Ekkor se kapcsoltam még. 1-2 héttel később igen, válasza: bocsi, már összejött valakivel. Akár kamu is lehetett, mindenesetre nő is csinál ilyet, hogy egyszerre többel, és aki jön, az lesz. Bár az, hogy 1-2 hét alatt nemcsak randiztak, de össze is jöttek, furcsa.
2021. márc. 21. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!