Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "magányos vagyok" miket jelent?
#46: Régebben engem is zavart, de engedd el. Gondolj arra, hogy a tudatlanság legyen számára a legnagyobb boldogság. Én addig vidámkodok a "másik oldalról", mint átlagos srác, amikor a haveri sörözésen megjelenik az adonisz haverunk, bejelentkezik az asszonykájának videochaten, mint egy főpapucs, mi integetünk neki, aztán lelép egy frissen felszedett csajhoz.
És mivel nem szorul rá az internetre, se Tinder vagy Badoo profillal nem fog lebukni, de még Facebook üzenetekkel sem, mert annyira jó pasi, hogy simán megmondja a csajnak, hogy barátnője van és csak diszkrét szexről lehet szó.
A lány pedig gondolom ugyanabban a hitben élhet, mint a 45-ös és még sok más lány, hogy mennyire normális a srác. Ha meg mégis lebukik, akkor azzal vigasztalja magát, hogy az átlagos is biztosan megtette volna, ha lett volna rá lehetősége, mert hallotta egyszer valakitől, akinek volt olyan ismerőse, aki átlagos pasival volt vagy átlag alattival és az is megcsalta őt.
Egyes nők még odáig is eljutnak, hogy egy nárcisztikus zsarnok pasit igényesnek tartanak, mert - próbálom idézni az ilyen nők szájából hallottakat: "Egy ilyen jó pasi mellett alap, hogy nekem is ki kell néznem valahogy. Tökre megértem, amikor lefikáz, hogy hogy nézek ki, meg hogy nem elég lapos a hasam. Jó, ő is pocakot eresztett, de ő mégiscsak pasi. Jó, tudom, neked a Géza akkor se szólna, ha borostás a punci, de azért most nem bántásból mondom, meg biztos nagyon aranyos, jólelkű ember a Géza, de azért nem egy szint a két pasi, azért ezt remélem te is belátod."
vagy egy másik gyöngyszem: "Tudod a férfiaknak vannak igényeik. Az enyém legalább nyíltan, őszintén közli, hogy szeretne egy hármast, mert köztünk ilyen erős a bizalmi kapocs. A tiéd szerinted nem tenné meg, ha lenne rá lehetősége? Lehet, hogy már meg is tette, csak nem tudsz róla. Az enyém legalább őszinte."
A reakció mindig egy férfi szexpiaci értékétől függ. Ha jó pasi vagy, sorozatgyilkos is lehetsz.
Az egyes negatív jelzők mögötti definíció összefoglalása: az ADOTT NŐ SZEMÉBEN LÉVŐ szexpiaci értéked nem teszi lehetővé, hogy az adott viselkedést megengedhesd magadnak, az adott tettet elkövethesd.
Utolsó, egyetértek mindenben.
"Ha jó pasi vagy, sorozatgyilkos is lehetsz"
Mint Bundy, még a börtönben is szerelmes leveleket kapott. A női társadalom maga az emberiség vicce, tisztelet a kivételnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!