Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "magányos vagyok" miket jelent?
"imádom mikor férfiak válaszolják meg mit éreznek a nők."
Te az a fajta ember vagy, aki beszél a kutyájához vagy a cicájához, az meg ugatással/nyávogással "válaszol" és úgy teszel, mintha értenéd és komoly párbeszédet folytatnátok.
Más ember meg megkérdezi az állatorvost vagy az etológust, hogy szerinte mi baja van a dögnek.
Melyik a célravezetőbb szerinted és melyik esetében kapsz érdemleges választ?
#14: Persze, vonjunk csak párhuzamot a normális testsúly/testméret/testalkat tartományba sorolható és a biológiailag egészséges arcberendezésű FÉRFIAK és az extrém torz, igénytelen, ápolatlan és túlkoros nők között.
#18: Nem egy dugástól, hanem rendszeres dugástól egy olyan "alakkal", aki őszintén törődik vele.
Az egésznek semmi köze a dugáshoz!!!
Mi olyan nehéz ezen??
Semmi!!!!
14. Én ha nő lennék jó pasik is írnának rám, mert férfiban is vékony vagyok, egész helyes, visszafogott természetű, normális életet élő. Viszont ugyanezekkel a tulajdonságokkal hogy, férfi vagyok erősen ráb@.sztam.
A nőknél sem csak öreg, vagy kövér, vagy csúnya, stb férfiak próbálkoznak. Ne felejtsük el a híres neves "nincs meg a kémia" dumát sem, amikor egy átlagos, normális férfi próbálkozik, de akkor jön ez a "nincs meg a kémia" gumi duma, amit bárkire rá lehet húzni.
25. A 14-es azt írta, hogy a nőknél is csak vagy a kövér, vagy öreg, vagy csúnya férfiak próbálkoznak állandóan. (Pl bejelölnek ismeretlenül, stb)
Nos én egyik sem vagyok, szoktam nőknél próbálkozni, de ott is több év kell a sikerhez. Közben pedig a 14-es úgy írta, mintha csak olyan férfiak próbálkoznának.
Miert arról beszéltek kihez ki megy oda?
Nem hiszem el, hogy ti itt tartotok, ha magányról kérdeznek.
A legtöbb magányos ember parkapcsolatban él!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!