Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél a "magányos vagyok"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél a "magányos vagyok" miket jelent?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 04:45
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
17%

"imádom mikor férfiak válaszolják meg mit éreznek a nők."

Te az a fajta ember vagy, aki beszél a kutyájához vagy a cicájához, az meg ugatással/nyávogással "válaszol" és úgy teszel, mintha értenéd és komoly párbeszédet folytatnátok.

Más ember meg megkérdezi az állatorvost vagy az etológust, hogy szerinte mi baja van a dögnek.

Melyik a célravezetőbb szerinted és melyik esetében kapsz érdemleges választ?

#14: Persze, vonjunk csak párhuzamot a normális testsúly/testméret/testalkat tartományba sorolható és a biológiailag egészséges arcberendezésű FÉRFIAK és az extrém torz, igénytelen, ápolatlan és túlkoros nők között.

#18: Nem egy dugástól, hanem rendszeres dugástól egy olyan "alakkal", aki őszintén törődik vele.

2021. márc. 21. 08:36
 22/48 anonim ***** válasza:
92%
A törődés nem annyiból áll, hogy megdugod, de ezt neked kár is magyarázni.
2021. márc. 21. 08:44
 23/48 anonim ***** válasza:
97%

Az egésznek semmi köze a dugáshoz!!!

Mi olyan nehéz ezen??

Semmi!!!!

2021. márc. 21. 08:46
 24/48 anonim ***** válasza:
29%

14. Én ha nő lennék jó pasik is írnának rám, mert férfiban is vékony vagyok, egész helyes, visszafogott természetű, normális életet élő. Viszont ugyanezekkel a tulajdonságokkal hogy, férfi vagyok erősen ráb@.sztam.

A nőknél sem csak öreg, vagy kövér, vagy csúnya, stb férfiak próbálkoznak. Ne felejtsük el a híres neves "nincs meg a kémia" dumát sem, amikor egy átlagos, normális férfi próbálkozik, de akkor jön ez a "nincs meg a kémia" gumi duma, amit bárkire rá lehet húzni.

2021. márc. 21. 08:55
 25/48 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 24# ennek mi köze a magányhoz?
2021. márc. 21. 08:58
 26/48 anonim ***** válasza:
94%
És attól, hoy nem vagy kövér, már fel vagy jogosítva, hogy parancsszóra mindenki térdeljen? :D Ilyen egoista majmokkal csak a legbutább szilikonos cicababák állnak szóba. De akkor ne sírjál, hogy a pénzedre mennek. Nincs benned semmi emberi érték.
2021. márc. 21. 09:00
 27/48 anonim ***** válasza:
68%

25. A 14-es azt írta, hogy a nőknél is csak vagy a kövér, vagy öreg, vagy csúnya férfiak próbálkoznak állandóan. (Pl bejelölnek ismeretlenül, stb)

Nos én egyik sem vagyok, szoktam nőknél próbálkozni, de ott is több év kell a sikerhez. Közben pedig a 14-es úgy írta, mintha csak olyan férfiak próbálkoznának.

2021. márc. 21. 09:26
 28/48 anonim ***** válasza:

Miert arról beszéltek kihez ki megy oda?

Nem hiszem el, hogy ti itt tartotok, ha magányról kérdeznek.

A legtöbb magányos ember parkapcsolatban él!

2021. márc. 21. 09:44
 29/48 anonim ***** válasza:
25%
Azt jelenti, hogy nem bír senkit csicskáztatni és nem kérdezi meg senki, hogy mi baja és ő nem tudja azt mondani, hogy semmi. :D
2021. márc. 21. 10:10
 30/48 anonim ***** válasza:
41%
azt jelenti h csak napi 5 pasi jelentkezik dugásra, és ezek mind átlagpasik, szóval eltaposnivaló férgek a nők szemében. Tehát nincs rendes pasi (jóképű, tehetős, tőzsdecápa), így szingli vagyok.
2021. márc. 21. 10:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!