Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a "magányos vagyok" miket jelent?
Azt,hogy magányos!
Szertne bízni valakiben,akire számíthat,aki szereti és mellette van!
Nem csak azok az emberek magányosak akik egyedűl élnek!!!
Azt jelenti hogy valamilyen szempontból egyedül érzi magát, hogy nincs aki megértené, aki szellemi társa lenne.
Én a szexhiányt nem ezzel a szóval fejezném ki, de tudom hogy néhányan erre is értik.
Én házas vagyok mégis gyakran vagyok magányos, mert tudom, hogy a férjem se ért meg belőlem fontos dolgokat, csak elfogadja vagy nem foglalkozik vele. Szerintem minden ember arra vágyik, hogy megértsék.
Kedves 4# Te úgy gondolod, hogy aki magányos, annak anyagi szolgáltatas kell?
43 évesen mondhatni nagyon jó anyagi helyzetben családban élve 2 gyermekkel, szép feleséggel mellettem magányosan éltem!
Jelentheti azt is, amit az 1-es írt, meg azt is, hogy csak párkapcsolatban képes szexelni, azzal szemben meg komoly elvárásokat támaszt és így nagyon nehezen talál.
Meg lehet felhívás keringőre, de az leginkább akkor, ha lapátállú vagy. Átlagos férfiként ne reménykedj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!