Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél a "magányos vagyok"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél a "magányos vagyok" miket jelent?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 04:45
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
30%
Azt, hogy csak 1-2 barátság extrákkal kapcsolata van jelen pillanatban.
2021. márc. 21. 05:04
 2/48 anonim ***** válasza:
89%

Azt,hogy magányos!

Szertne bízni valakiben,akire számíthat,aki szereti és mellette van!

Nem csak azok az emberek magányosak akik egyedűl élnek!!!

2021. márc. 21. 05:22
 3/48 anonim ***** válasza:
89%

Azt jelenti hogy valamilyen szempontból egyedül érzi magát, hogy nincs aki megértené, aki szellemi társa lenne.

Én a szexhiányt nem ezzel a szóval fejezném ki, de tudom hogy néhányan erre is értik.

Én házas vagyok mégis gyakran vagyok magányos, mert tudom, hogy a férjem se ért meg belőlem fontos dolgokat, csak elfogadja vagy nem foglalkozik vele. Szerintem minden ember arra vágyik, hogy megértsék.

2021. márc. 21. 05:55
 4/48 anonim ***** válasza:
34%
Mindenki közeledhet, csak a: közmunkás-, szocmunkás-, gyári dolgozó-, irodai alkalmazott-, hulladékgazdálkodási manager-, takarító-, postás-, portás-, bolti eladó-, piaci árus-, stb. nem.
2021. márc. 21. 06:37
 5/48 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 4# Te úgy gondolod, hogy aki magányos, annak anyagi szolgáltatas kell?

43 évesen mondhatni nagyon jó anyagi helyzetben családban élve 2 gyermekkel, szép feleséggel mellettem magányosan éltem!

2021. márc. 21. 06:47
 6/48 anonim ***** válasza:
79%
azt jelenti, hogy nem talált vele egyenrangú szellemi, lelki társat akiben bízhat, de vágyik rá, esetleg csalódott valakiben.. aki magányos abban háború dúl, belső háború, aki egyedül van, abban meg nincsen harc. ez elég nagy különbség
2021. márc. 21. 07:21
 7/48 anonim ***** válasza:
77%
Hihetetlen, hogy egyes pasik ebből képesek szexuális kiéhezettségre következtetni. :D Tényleg semmit se szabad ezeknek mondani.
2021. márc. 21. 07:27
 8/48 anonim ***** válasza:
26%

Jelentheti azt is, amit az 1-es írt, meg azt is, hogy csak párkapcsolatban képes szexelni, azzal szemben meg komoly elvárásokat támaszt és így nagyon nehezen talál.

Meg lehet felhívás keringőre, de az leginkább akkor, ha lapátállú vagy. Átlagos férfiként ne reménykedj.

2021. márc. 21. 07:37
 9/48 A kérdező kommentje:
Ezért lett volna előny ha magányos nők válaszolnak :D imádom mikor férfiak válaszolják meg mit éreznek a nők.
2021. márc. 21. 07:38
 10/48 anonim ***** válasza:
59%
Kevés a minőségi együtt töltött idő, kikapcsolódás.
2021. márc. 21. 07:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!