Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ismerkedés céljából szervezett eseményekről (rapid randi, lakat parti stb.)? Mennyire működhet ez a 25-30 év közötti korosztálynál?

Figyelt kérdés

tegnap 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ez a lakat vagy hasonló logikájú dolog, hogy valamit be kell dugni valahova, egyszerűen csak alpári.
tegnap 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha poénos, és nem ilyen izzadtságszagú valami, akkor talán. Nem igazán ismerem ezeket, elképzelésem sincs, mostanában mik és hogy működnek. Amiket korábban láttam videókon, azok viszont mind nagyon feszengősnek tűntek, 30 éves fejjel is gázak, nem hogy 25. Persze, működhet, nem azt mondom. De a nagy átlagba tartozó, normális EQ, IQ-val, és szociális hálóval, értékrenddel rendelkező emberek nem itt fognak párt keresni ebből a korosztályból. Inkább olyan válás utáni pánik hogy egyedül maradok, vagy nyugger klubbos nincs hol ismerkedni szagú nekem ez az egész.
tegnap 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Erről a lakat partiról most hallottam először... nekem fura ez a koncepció. Abból nem lesz beszélgetés, ismerkedés, hogy lakatokat próbálgattok. Úgyis az lesz belőle, hogy a legjobb nőkre, pasikra ráhajtanak, és ha passzol a lakat, akkor juhé, van esély nyerésre, ha nem, akkor azér' még beszélgessük, hacsak a másik azt nem mondja, hogy "hááát... te inkább nem, bocsi". Illetve vannak azok, akik a nyereményekre hajtanak.

A rapidrandi számomra alapvetően szimpatikusabb, de amit én láttam pl. (egy ideig szingli voltam és elgondolkodtam rajta), abban az nem volt szimpatikus, hogy egy 10 évben meghatározott korosztálynak hirdették meg az esteket, pedig azért nem mindenki feltétlen abban a korosztályban keres (én pl. nőként mindig idősebbet kerestem, és tudom, hogy ez ilyen pszichés agybaj, de fiatalabbal nem mennék el, mert van 1 évvel fiatalabb öcsém, és emiatt frusztrálna a tudat... akkor nem mennék el egy olyan helyre, ahol lehet, hogy az összes férfi résztvevő fiatalabb nálam, mert én mondjuk 35 vagyok, ők meg minden 30-34).

Nekem ezek a havervagy jellegű rendezvények amúgy szimpatikusabbak, ahol nem erőltetik egymásra az embereket, lehet lassú víz partot mos jelleggel ismerkedni, nincs behatárolva, hogy kikkel hány percet beszélhetsz.

tegnap 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Ha férfi vagy húzd le magad a retyón, ez is a nőknek kedvez.
tegnap 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nagyon jó kezdeményezés, hogy vannak ilyen események, viszont nem való szerintem mindenkinek, legalábbis is azért nem mentem soha, mert frusztrálna a sok ember, meg hogy "figyelnek", nekem sokkal intimebb kettesben beszélgetni valakivel, mondjuk a Tinderről.
tegnap 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem vagy csúcskülsővel megáldott pasi, cseszheted ezeket a rendezvényeket is, ugyanúgy, ahogy a netes társkereső alkalmazásokat. A nők ott is egy csomó pasi közül válogathatnak, biztos nem téged fognak kiválasztani az átlag fejeddel.
tegnap 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy vannak olyanok akiknek annyira sűrű az életük, hogy csak ilyeneken tudnak ismerkedni... de úgyse ők lesznek ott az ilyen rendezvényeken, hanem a selejt elkeseredett banda, akik nem kellenek senkinek...

Nagyon kétségbeesett és reményvesztett próbálkozás ilyeneken ismerkedni.

ma 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!