Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ismerkedés céljából szervezett eseményekről (rapid randi, lakat parti stb.)? Mennyire működhet ez a 25-30 év közötti korosztálynál?
Erről a lakat partiról most hallottam először... nekem fura ez a koncepció. Abból nem lesz beszélgetés, ismerkedés, hogy lakatokat próbálgattok. Úgyis az lesz belőle, hogy a legjobb nőkre, pasikra ráhajtanak, és ha passzol a lakat, akkor juhé, van esély nyerésre, ha nem, akkor azér' még beszélgessük, hacsak a másik azt nem mondja, hogy "hááát... te inkább nem, bocsi". Illetve vannak azok, akik a nyereményekre hajtanak.
A rapidrandi számomra alapvetően szimpatikusabb, de amit én láttam pl. (egy ideig szingli voltam és elgondolkodtam rajta), abban az nem volt szimpatikus, hogy egy 10 évben meghatározott korosztálynak hirdették meg az esteket, pedig azért nem mindenki feltétlen abban a korosztályban keres (én pl. nőként mindig idősebbet kerestem, és tudom, hogy ez ilyen pszichés agybaj, de fiatalabbal nem mennék el, mert van 1 évvel fiatalabb öcsém, és emiatt frusztrálna a tudat... akkor nem mennék el egy olyan helyre, ahol lehet, hogy az összes férfi résztvevő fiatalabb nálam, mert én mondjuk 35 vagyok, ők meg minden 30-34).
Nekem ezek a havervagy jellegű rendezvények amúgy szimpatikusabbak, ahol nem erőltetik egymásra az embereket, lehet lassú víz partot mos jelleggel ismerkedni, nincs behatárolva, hogy kikkel hány percet beszélhetsz.
Elhiszem, hogy vannak olyanok akiknek annyira sűrű az életük, hogy csak ilyeneken tudnak ismerkedni... de úgyse ők lesznek ott az ilyen rendezvényeken, hanem a selejt elkeseredett banda, akik nem kellenek senkinek...
Nagyon kétségbeesett és reményvesztett próbálkozás ilyeneken ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!