Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkednek a velem egykorúak (20-as korosztály)?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok és eléggé tanácstalan.

Most fogom befejezni az egyetemet. Azt gondoltam, hogy ha valahol, akkor itt biztosan alakul majd valami, de semmi közösségi élet nem volt nálunk. A szaktársaim döntő része azzal tölti a napját hogy vagy az órákra/vizsgákra készül vagy dolgozik. Az egyetemen sem voltak programok igazán, de még fültanúja sem vagyok beszélgetéseknek hogy valaki erre vagy arra járt volna. A mi baráti körünket gondolom a legaktívabbnak, de mi is leginkább csak egymáshoz jártunk össze, mert nem igazán volt pénzünk költekezős helyekre menni.

Így a városban utazva, rendezvényeken vagy más helyeken sem láttam vagy hallottam soha hogy valaki bepróbálkozott volna valakinél, így egy ilyen közegben én sem szívesen töröm meg a jeget. Mondjuk én srác vagyok, de nekem is az első gondolatom lenne ha valaki leszólítana, hogy át akar verni és csak a pénzemet akarja.

Szórakozóhelyeken általában bömböl a zene és érthetetlen amit a másik mond. Könyvesboltban, múzeumban, hasonló helyeken is kellemetlennek érezném a beszélgetés kezdést, mert a 23 évem alatt soha nem érzékeltem, hogy a filmeken kívül valaha egy idegen csak úgy leszólított volna valakit ismerkedési szándékkal.

Tinderen ha van is időnként szimpatikus matchem, ők is általában vagy 0-24 dolgoznak és tanulnak és félnaponta válaszolnak, vagy egyszerűen megunjuk egymást, mert csak gürizünk, nincs miről beszélni.

Azt gondolom a legnagyobb bajnak, hogy nem találkozom kellő számú új emberrel, hanem csak a napi rutinomat csinálom, ahol csak ugyanazokkal az arcokkal találkozom. Most, hogy vége lesz az egyetemnek és elkezdek dolgozni, remélem, hogy a több pénzzel több helyre el tudok jutni, és a délutánok sem fognak tanulással telni. A másik probléma, hogy nem érzem a légkört olyannak, amiben az ilyesmi gördülékenyen, természetesen le tudna zajlani.

Ti hogy érzitek ezt?

jan. 30. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
melóba még rosszabb lesz xd, ott aztán ugyan azok az arcok fognak minden nap szemben jönni főleg ha műszaki területen vagy. tapasztalatból mondom.....
jan. 30. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ugyan így vagyok, minden stimmel, kor egyetem, meló, minden xd

Én most nézelődök valami hobbi után ahol megismerhetnék új embereket, hátha ott találkozok olyan lányokkal akik megfognak.

jan. 30. 22:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is a hobbit érzem már csak igazán esélyesnek :D
jan. 30. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a jelenlegi páromat egy kávézóban ismertem meg nyaralás alatt, egyedül ült, én társaságot akartam, odamentem beszélgetni és bumm.. Bár valóigaz, hogy nekem is el kellett számolnom 3ig meg meginnom valamit, mielőtt odamentem. Mindent meg lehet oldani, legyél kedves az emberekkel, ha pl látsz egy aggodalmas nőt, aki pl ugyanúgy egy kávézóban ül, hívd meg nyugodtan valamire erre az okra hivatkozva, vagy segíts valakinek, ha túlzottan tele van a keze, ha láthatóan unatkozik és esetleg nem csak zenét hallgat ugyanúgy odamehetsz. Nőként én minden ilyen gesztust értékelnék.
jan. 31. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!