Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol, hogyan ismerkedik manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol, hogyan ismerkedik manapság a 20-35 éves korosztály? Mi jellemző ebben a korcsoportban a párokra, hogy jönnek össze legtöbben?

Figyelt kérdés

2024. márc. 2. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Én pl itt is.

38/F

2024. márc. 2. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Legutóbb erről az oldalról volt barátnőm.
2024. márc. 2. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:

1

Te nem a kérdezett korsztály vagy.

Amúgy meg a 20 és 35 között nagy különbség életvitelben. AZ egyik még diák, a másik meg dolgozó felnőtt.

2024. márc. 3. 00:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én sehol sem tudok xd mert nem érdekelnek azok a dolgok amik a nők nagy részét.

melóba f@sz erdő van az ki esik, közterületen pedig nem zaklatok senkit mert az trógerség.

2024. márc. 3. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Munkahely? Nekem ott sikerült. Azóta 6 év telt el és még együtt vagyunk.
2024. márc. 3. 02:51
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Idosek otthona
2024. márc. 3. 05:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért kicsit jobban részletezném mint a #3-as.

Azt mondanám, hogy amíg tanul az illető addig más. Ez lehet 23-24-éves koráig átlagban. Szóval a legtöbben kb. 25 évesen kezdenek el dolgozni, akkor van egy vonal.

Utána sem biztos, de amíg nem dolgozik addig nem biztos, hogy hol fog élni, költözni fog e másik városba...így belekezdeni komolyabb kapcsolatba necces.

Én azt mondom 25-40 között kb ugyanott van esélye mindenkinek.

2024. márc. 3. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Sehol
2024. márc. 6. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
A fiatalabb részén ennek a skálának sztem sok az egyetemi ismeretség. Azon kívül munkahelyek, mindenféle hobbi/hasonló érdeklődésű körök (pl sportlegylet, túrakör, vallási gyülekezet stb), buli / fesztivál, online társkereső, barátokon keresztül.
dec. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!