Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen mindenki csak szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mindenki csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Kezdek kétségbe esni. Nem olyan képek vannak rólam, ami alapján arra lehetne következtetni, hogy kalandozni akarok.

Persze az őszinteséget díjazom, de elég illúzióromboló, hogy 10-ből 9 nyíltan csak szexelni akar, a maradék meg felszívódik néhány üzenetváltás után.

Nem is érdemes komoly kapcsolatra ezen a platformon próbálkozni? :(

2021. márc. 17. 21:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
57%
4-es, mint látod, az ilyet teljesen fölösleges leírnod, a nők egyszerűen képtelenek megérteni, hogy ugyanazon a pár pasin marakodnak és ezzel maguk ellen dolgoznak.
2021. márc. 18. 17:20
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a legutóbbi randim azzal kezdődött, hogy a csaj megkérdezte, én komolyat keresek e. Mondtam igen, mire kifakadt, hogy őt már ketten rászedték, és szemét mocsok palik, ő lefeküdt velük, erre hónapok után derült ki, amikor emgkérdezte, hogy ők most járnak e, bemutathatja e a barátnőinek, akkor kiröhögte a srác és megmondta, hogy csak szexre kellett..

A csajon folyamatosan látszott a távolságtartás és a ridegség.

Amikor kijelentette velem átlagos kinézetű Józsival (anyagilag, egzisztenciálisan, műveltségre szerintem nem átlag) nincs meg igazán a kémia, kértem mutassa meg kik szedték eddig rá. Ordított a srácok képein, hogy hamis emberek. Intelligensek voltak, szóval nem a tükörben mellizmot fotózó pumpedgabo, mert az a lvl.1 lenne, hanem a diplomás, öltönyben feszítős, Police napszemüveget (mint Kasza Tibi) hordó, magát alulról fotóztató sunyi szemű, de jóképű és jómódú pasik. Nehezen tudtam a csajt sajnálni, mert lehet nem minden csajnak ő(k) az álmai, de ha leklónozzuk szőke-barna-vörös-feket hajjal, kicsit más testfelépítéssel, akkor a nők 90%-a igenis rajtuk marakodik lényegében. (És mint tudjuk csodák léteznek, csak az esélyük elég alacsony...)

A többiekkel esetleg lematchelnek, de csak flegmulnak, a beszélgetésbe nem fektetnek energiát, legtöbbször hamarabb megölik, mint a randira sor kerülhetne. Ezeknek a férfiaknak esélyük nincsen megmutatni bármiféle másik értéküket, mert a nők nem is kíváncsiak rá.

2021. márc. 18. 18:46
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha látszólag minden férfi csak 'azt' akarja, arra nagyon egyszerű a magyarázat, csak azt te nem akarod hallani:

Olyan férfiaknál próbálkozol párkapcsolatot létrehozni, akiknél te a jó-lesz-egy-menetre-ha-nem-kéreti-magát kategóriába esel.

De, hidd el, nincs az a nő a Tinderen, aki ne követné el pontosan ugyanezt a hibát. (meg úgy általában, Tinderen kívül is)

2021. márc. 18. 18:58
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#22: Na igen, ebben is tökéleteset tudnak alakítani a nők, a hattyú halálának eljátszásában.

És a fiatalabb, kevesebb élettapasztalattal rendelkező férfiakat tökéletesen meg tudják etetni ezzel, hogy azért távolságtartók és ridegek, mert sokat csalódtak a múltban, nem pedig azért, mert taktikáznak.

Már ott lebukott a csaj, hogy ha neked, egy félig idegennek (akivel a kémia sincs meg igazán) megmutatta ezeket a srácokat, akkor majd az öribarinőknek nem fog a sármos szépfiúkkal eldicsekedni... Á, még véletlenül sem... Az ilyen nőknek nem a lelke, hanem az egója sérül, csak még ő maga is összekeveri a kettőt.

2021. márc. 18. 20:38
 25/32 anonim ***** válasza:
65%

22-24

Na ja. Es a sajat rossz donteseik miatt masok hibaztatasa. Amikor egy nonek kb annyi dolga van, hogy szurje az embereket.

2021. márc. 18. 21:05
 26/32 A kérdező kommentje:

Nyugodtan zárjuk a topicot, én nem akartam ekkora balhét egy kérdés miatt.

Velem ebből a szempontból korrektek voltak eddig, már a beszélgetés kezdetén közölték a szándékaikat.

Most erre én is mondatnám, hogy de miért csak az,, egyszer meghúzni jó " kategóriába esek, amikor meg sem akarnak ismerni, ahogy ti is ezzel jöttök, hogy titeket nem akarnak megismerni a nők.

Csak annyi a különbség, hogy ha én külső alapján rosszul is ítélem meg őket, nem veszem a lelkemre, hogy csak szexet akarnak, mivel én tisztában vagyok a belső értékeimmel is. Ha valaki nem kér belőlem, hát nem kér. Nektek viszont fáj, ha egy adott nő elutasít,az általatok "alfának" nevezett férfiak miatt.

Én elfogadtam a kritikát, keresgélek másik platformon, vagy elengedem, az sem gond. Az előző párom is csak betoppant az életembe, hátha lesz még ilyen.

2021. márc. 18. 21:17
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

#26: Mi is tisztában vagyunk a belső értékeinkkel, csak te nőként bármikor tudsz szexelni, így olyat szeretnél, aki a belső értékeidre kíváncsi, míg mi férfiként meg bármikor találunk olyat, aki a belső értékeinkre kíváncsi, így mi olyat szeretnénk, akivel szexelni is lehet.

Te attól félsz, hogy szex után hagynak ott, mi meg attól, hogy szexmentes randik után nem kérnek már belőlünk többet.

Te azon akadsz ki, hogy nem találsz olyat, aki végigbeszélgetne veled 3 randit és csak a negyediken lenne szex (mint oly sok nőtársadtól lehet ilyet hallani), mi meg azon, hogy nem találunk olyan nőt, akivel szexuális aktussal kezdődne a kapcsolat (mint oly sok férfitársunktól lehet ilyet hallani).

2021. márc. 18. 21:39
 28/32 anonim ***** válasza:
36%

"mi meg azon, hogy nem találunk olyan nőt, akivel szexuális aktussal kezdődne a kapcsolat (mint oly sok férfitársunktól lehet ilyet hallani)."

Uff, én ezen nem, azon viszont igen, hogy egyre több belül sérült, kifelé magát tökéletesnek mutató és hivő nő van.

2021. márc. 18. 23:28
 29/32 anonim ***** válasza:
63%

"Sokat csalódtam." A leggusztustalanabb női szövegek egyike. Ez valójában annyit jelent:

"Sok vonzó alfa férfi megdugott már. Természetesen tudtam, hogy tőlük csak szexhez juthatok, de addig győzködtem magam, amíg elfogadtam a felkérést. Így fel tudtam menteni magam utólag, hogy ez nem az én hibám, engem csak kihasználtak. Viszont az a helyzet, hogy te nem vagy elég jó pasi ahhoz, hogy csak úgy szex legyen, mint az eddigi alfákkal. Tőled magasabb árat várok el, neked bizonyítani kell, időt-energiát-pénzt ráfordítani, hogy legyen valami - és még így is fenntartom a jogot, hogy bármikor meggondolhassam magam."

Jöhetnek a lepontozások!

2021. márc. 19. 05:32
 30/32 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó:

Nők esetében:

A "meggondolhassam magam",azt jelenti:Nem illettünk össze,megpróbáltam,de nem az igazi,nem ő volt a nagy Ő!

Ugyanez Ferfi esetén:Csak arra ment,kihasználta,elhagyta a szemét disznó!Csak arra kellett neki..

Itt jön a "sokat csalódtam" tipikus szövege is.

Az első esetben ez ugye természetes,helyénvaló.

A második esetben a nő az áldozat.

Végsősoron mindig a nő van erkölcsi fölényben,akárhogy is végződik a történet.

2021. márc. 19. 06:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!