Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mindenki csak szexet akar?
Kezdek kétségbe esni. Nem olyan képek vannak rólam, ami alapján arra lehetne következtetni, hogy kalandozni akarok.
Persze az őszinteséget díjazom, de elég illúzióromboló, hogy 10-ből 9 nyíltan csak szexelni akar, a maradék meg felszívódik néhány üzenetváltás után.
Nem is érdemes komoly kapcsolatra ezen a platformon próbálkozni? :(
Szia! A férfi oldalt kérdezed, ezért csak arról írok:
Igen, a férfiak nagyrésze csak szexet akar. Persze vannak kivételek. A rokonságomból az egyik nő például olyan férfival jött össze, akivel gyerekük is született.
Előttem írták még azt az igazságot is, hogy a külső vonzerő nem tükrözi teljesen a személyiséget. Persze a hatalom kihozza az emberek valódi énjét és vágyait, de azért ez nem jelent automatikusan fordított arányosságot a külső és a belső között!
Arra figyelj, hogyha egy férfi olyan képeket rak ki, amelyek kifejezetten a szexuális vonzerőt helyezik előtérbe (kigyúrtságot, pénzt stb hangsúlyozó fotók), akkor az egyértelmű jelzés, hogy csak kefét akar. Ha azonban hobbikról, érdeklődésről, és emberi módon fotózkodik az jó jel.
(Nyilván még így is rengetegen fognak csak szexet keresni, de legalább egy kicsit már átszűröd a választékot.)
A fotóidat azért nézd át. Persze jó, ha nincsenek kint a bájaid, de lehetnek még olyan jelek, amik a normális kapcsolatot keresőket elriasztják. Ha például külföldi nyaralós meg ilyen fényűző fotóid vannak, amik olyan anyagi elvárásokat tükrözhetnek, amelyeket sokan nem engedhetnek meg maguknak, hogy potenciális partnerektől eshetsz el.
Sok sikert!
,,Ez azért van, mert ti nők úgy ítélitek meg, hogy tök átlagos, vagy néha átlag alatti férfiakat húztok jobbra, mi férfiak pedig azt látjuk, hogy 90%-unk valamilyen indok miatt megy nálatok a kukába."
Ne haragudj, de hadd döntsem már el, hogy nekem milyen férfiak jönnek be. Végig sem olvastam a regényed, fölösleges ezt ilyen hosszasan ecsetelni.
Egy internetes felületen nem tudok más alapján "válogatni", csak a külső alapján és érthető módon olyat nem fogok ,,behúzni", aki már külsőre sem az esetem.
Az, hogy neked nincs sikered a nőknél, az nem az én problémám, ahogy igazából az sem a tiéd, hogy én csak komolytalan szándékkal rendelkező férfiakkal futok össze.
11-es
Köszönöm a tanácsot. Nem olyan férfiakat húzok be, akiknek már a képeik alapján is a szex a fontos. Akik a testüket fotózzák, tükörben szelfiznek, flegma képet vágnak, drága autóval pózolnak, stb-stb, az nálam automatikusan megy balra, mert nem az én kategóriám. Olyan férfiakat húzok jobbra, akik visszafogottabbnak tűnnek és a képeik, meg a leírásuk alapján látszik, hogy egyezik az érdeklődési körünk.
Nekem nincsenek fényűző képeim. 3 képem van fent, az egyik egy nyári fotó, ahol ülök egy padon, teljesen átlagos, stílusomat tükröző ruházatban. A másik 2 kép pedig a hobbijaim közben kézültek. Az egyik biciklizős, a másikon pedig egy magashegység csúcsán ülök.
Szerintem ezek nem olyan fotók, amik azt tükröznék, hogy szexpartnert keresek..:D
Ezek szerintem jó fotók kiindulási alapként. Persze ezeknek is van hátrányuk: emberibbnek, elérhetőbbnek tűnhetsz, ami miatt szintén be fognak próbálkozni tömegével - de ebben a tömegben lehetnek olyanok, akikkel komolyan összeillesz. Ha más típusú fotókat raknál ki, akkor is tömegek írnának rád, de akkor pláne csak a szexet kereső férfiak!
Én azt mondom, hogy ha minden igaz, amit írsz magadról, akkor a valóban komoly kapcsolatot kereső férfiak aránya olyan 2-3%-ra tehető majd. Ez egyébként jó arány.
Azt még kifelejtettem, hogy ne húzgáld a profilokat folyamatosan. Ha már van néhány ember, akkor először azokkal próbálj meg normálisan beszélgetni. Néhány üzenetváltásból már sok mindent le lehet szűrni - de azért a tiszta lapot arra a néhány üzenetváltásra mindenkinek meg kell adnod, hogy legyen esély valamit elindítani.
Nálam ez úgy néz ki, hogy nem csak azt keresek, de ahogy valaki korábban megfogalmazta, ha még csak nem is húznak jobbra, úgy elég nehéz megismerni a másikat :D
Az én véleményem is az, hogy sokkal több pasi keres kapcsolatot, mint csak szexet, de azoknak a pasiknak a többsége leginkább láthatatlan az ilyen netes társkeresőkön.
Pasi vagyok. Tinder komolytalan. A magamutogato, rudon ugralo, luxus vacsis travel addict mucusokkal van tele.
10 es hiaba van lepontozva. Van mas valasztasod is, pl mas appon keresel.
Noh!Én is felraktam 3 képet. Első,ahol fát vágok szigorúan kabátban,sálban!!(érzékeltetve,hogy melegen tartom majd a családi fészket.
Aztán volt egy strandolós,de kitakartam a testem egy pokróccal,csak a fejem látszik,mert nehogy szexuális töltetű legyek,meg volt egy templomelőtti képem ministránsruhában,jelezve,hogy a paráznaság olyan messze van tőlem mint Akkón Jeruzsálemtől!!
Írtak is sokan!
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!