Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder, Badoo és társain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül van még valami lehetőség? Amin sok aktív tag van? Ki merre próbálkozik? Insta? Facen random rairogatni emberekre?Ki hogyan szokott?
2021. márc. 6. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
#60: Persze, csak akkor mit tegyen az a férfi, aki ismerkedni szeretne? És még a nők mondják, hogy nekik milyen nehéz a társkeresés. A férfinak fizetnie kell, hogy írni tudjon, a férfinak kell kezdeményeznie, és sok száz felesleges kört kell lefutnia ahhoz, hogy egyáltalán érdemi választ kapjon, de zömmel még a beszélgetésekből sem lesz semmi. Így aztán kiég, és ráun az egészre, viszont ha nem próbálkozik, akkor meg a semmiből nem fog az ölébe pottyanni egy nő. Szóval jól ki van ez találva.
2021. márc. 13. 20:13
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagyok túl fiatal, bár öreg sem 35 évesen. De nem voltam 30 évesen rossz pasi. Legalábbis egyetemen szétszedtek a csajok, volt is ott 3 barátnőm. Utána másik város, regisztráltam csajokespasik.hu-ra. 4 évig voltam fennt, három párom volt 1-1.5 évig (sajna nem volt elég erős kémia, vagy az exét szerette még, vagy dobbantásra használt). Már azért 5 év alatt öregedtem, az arcom sem olyan jó már mint 30 évesen, és megkopaszodtam. Mindegy a lényeg az, hogy a 30-32 éves képeimmel a csajok és pasikon 840 nőre jeleztem igen, és ebből 140 visszatetszikelt. Ami rohadt jó arány szerintem, azóta is néha felnézek oda és még a mai napig havi 1-2 ,,bejösz neki" jelzést kapok az oldalon. Csak fizetni kell, többet mint annó. Pár hónapja regiztem a badoora, szinte azokkal a 4 éves képekkel, amikkel ott annó sikerem volt. Elárulom 3 hónap alatt vagy 200 lányt jelöltem be, hogy tetszik, és talán 3 jelezte vissza, hogy igen. Abból 1 állt szóba velem. Szerintem kamus az az oldal.
2021. márc. 13. 21:21
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

viszont ha nem próbálkozik, akkor meg a semmiből nem fog az ölébe pottyanni egy nő.

Erre szokták mondani a gykn, hogy nekik mindig akkor ütött be a szerelem, akkor jött szembe az igazi, amikor nem keresték. Na most ez igaz a legtöbb nőre, akik napi szinten kapnak legalább 1 leszólítást, ha kimozdulnak a városba, pl vásárolni. És igaz arra a top 10% férfira, akik ilyen Kucsera Gábor féle jópasik. De a többire bizony akkor sem fog nő csak úgy szemet vetni meg szemezni vele, ha átlagos külsőt elér. Akkor is heti t9bb tucat nőhöz kellene odamennie, hogy megtalálja azt az 1 et a 100 ból, akinek ő bejön férfiként. Az meg milyen már ha random nők tucatjaihoz mész oda. Hamar elhíresülsz, hogy na a pesti zaklató. És bizony ha nincs széles baráti társaságod sok-sok nővel, hogy megismerjenek, és talán felfigyeljenek rád, akkor marad a net pokoli bugyra. Vagy bízol benne h nem 99 elutasítászban lesz egymás után részed a boltokban való leszólítgatás során, hanem beletrafálsz abba az 1 be, akinek bejössz.

2021. márc. 13. 21:46
 64/68 anonim ***** válasza:
26%
Facebook tarskeresot ajanlom
2021. márc. 28. 01:08
 65/68 anonim ***** válasza:
20%
A hagyományos társkeresők (pl. randivonal.hu) is egy lehetőség az ismerkedésre.
2021. márc. 28. 10:54
 66/68 anonim ***** válasza:
100%
Tinder kufirc oldal, a badoon olyan hulladék nők vannak, hogy élmény felmenni, persze röhögni 😂😂😂😂😂
2021. ápr. 5. 08:52
 67/68 anonim ***** válasza:
100%

A Badoo tele van cigányokkal. Hányingerem van már tőlük.

2021. ápr. 5. 09:27
 68/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nem cigányok is olyan nők, hogy még egy menetre se... Régen tele volt szép nőkkel, most kutatni kell.
2021. ápr. 5. 10:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!