Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség
ismerkedésre?
#60: Persze, csak akkor mit tegyen az a férfi, aki ismerkedni szeretne? És még a nők mondják, hogy nekik milyen nehéz a társkeresés. A férfinak fizetnie kell, hogy írni tudjon, a férfinak kell kezdeményeznie, és sok száz felesleges kört kell lefutnia ahhoz, hogy egyáltalán érdemi választ kapjon, de zömmel még a beszélgetésekből sem lesz semmi. Így aztán kiég, és ráun az egészre, viszont ha nem próbálkozik, akkor meg a semmiből nem fog az ölébe pottyanni egy nő. Szóval jól ki van ez találva.
2021. márc. 13. 20:13
Már nem vagyok túl fiatal, bár öreg sem 35 évesen. De nem voltam 30 évesen rossz pasi. Legalábbis egyetemen szétszedtek a csajok, volt is ott 3 barátnőm. Utána másik város, regisztráltam csajokespasik.hu-ra. 4 évig voltam fennt, három párom volt 1-1.5 évig (sajna nem volt elég erős kémia, vagy az exét szerette még, vagy dobbantásra használt). Már azért 5 év alatt öregedtem, az arcom sem olyan jó már mint 30 évesen, és megkopaszodtam. Mindegy a lényeg az, hogy a 30-32 éves képeimmel a csajok és pasikon 840 nőre jeleztem igen, és ebből 140 visszatetszikelt. Ami rohadt jó arány szerintem, azóta is néha felnézek oda és még a mai napig havi 1-2 ,,bejösz neki" jelzést kapok az oldalon. Csak fizetni kell, többet mint annó. Pár hónapja regiztem a badoora, szinte azokkal a 4 éves képekkel, amikkel ott annó sikerem volt. Elárulom 3 hónap alatt vagy 200 lányt jelöltem be, hogy tetszik, és talán 3 jelezte vissza, hogy igen. Abból 1 állt szóba velem. Szerintem kamus az az oldal.
2021. márc. 13. 21:21
viszont ha nem próbálkozik, akkor meg a semmiből nem fog az ölébe pottyanni egy nő.
Erre szokták mondani a gykn, hogy nekik mindig akkor ütött be a szerelem, akkor jött szembe az igazi, amikor nem keresték. Na most ez igaz a legtöbb nőre, akik napi szinten kapnak legalább 1 leszólítást, ha kimozdulnak a városba, pl vásárolni. És igaz arra a top 10% férfira, akik ilyen Kucsera Gábor féle jópasik. De a többire bizony akkor sem fog nő csak úgy szemet vetni meg szemezni vele, ha átlagos külsőt elér. Akkor is heti t9bb tucat nőhöz kellene odamennie, hogy megtalálja azt az 1 et a 100 ból, akinek ő bejön férfiként. Az meg milyen már ha random nők tucatjaihoz mész oda. Hamar elhíresülsz, hogy na a pesti zaklató. És bizony ha nincs széles baráti társaságod sok-sok nővel, hogy megismerjenek, és talán felfigyeljenek rád, akkor marad a net pokoli bugyra. Vagy bízol benne h nem 99 elutasítászban lesz egymás után részed a boltokban való leszólítgatás során, hanem beletrafálsz abba az 1 be, akinek bejössz.
2021. márc. 13. 21:46
Facebook tarskeresot ajanlom
2021. márc. 28. 01:08
A hagyományos társkeresők (pl. randivonal.hu) is egy lehetőség az ismerkedésre.
2021. márc. 28. 10:54
Tinder kufirc oldal, a badoon olyan hulladék nők vannak, hogy élmény felmenni, persze röhögni 😂😂😂😂😂
2021. ápr. 5. 08:52
A Badoo tele van cigányokkal. Hányingerem van már tőlük.
2021. ápr. 5. 09:27
Hát a nem cigányok is olyan nők, hogy még egy menetre se... Régen tele volt szép nőkkel, most kutatni kell.
2021. ápr. 5. 10:22
Kapcsolódó kérdések: