Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder, Badoo és társain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül van még valami lehetőség? Amin sok aktív tag van? Ki merre próbálkozik? Insta? Facen random rairogatni emberekre?Ki hogyan szokott?
2021. márc. 6. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%
#42, 43, 47: Hát sajnos ez van, szerintem mindegyik társkereső így működik. Nagyon kevés az olyan nő, akivel el lehet beszélgetni, illetve aki egy átlagos faszinak is esélyt ad. Mert nagyjából az a női logika, hogy majd úgyis jön a szőke herceg, sőt, nekik alanyi jogon jár is egy ilyen faszi, addig meg minek bíbelődjenek egy átlagossal. És kb. ugyanezt vallja még egy átlagos külsejű nő is. Teljesen mindegy, hogy mennyire vagy művelt, mennyire józan az életviteled, mennyire vagy családszerető stb., ha nem nézel ki elég jól, és/vagy ha a képeid alapján nem azt gondolják rólad, hogy menő, népszerű gyerek vagy, aki netán még tehetős is. Csak akkor feltehető az a kérdés, hogy egy átlagos külsejű, esetleg csendesebb férfi hol próbáljon ismerkedni. Amúgy vicces az egész, mert pl. Badoo-n jött jó pár értesítés, hogy megnézték a profilomat. Na, a hölgyek közül vagy 3 volt huszonéves cigánylány, meg vagy 3 olyan nő, aki 40 körül volt, de még csak nem is az a dögös MILF. És mindezt úgy, hogy habár a 30-as éveim közepén járok, rendszerint vagy 10 évvel fiatalabbnak gondolnak. Szóval érdekes világ ez a társkeresőzés, meg kell hagyni.
2021. márc. 13. 11:41
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
#36: "Mindkét nemnek rohadt nehéz manapság az ismerkedés. Na meg teljesen máshogy látja (más szemszögből ezt) egy nő meg egy férfi." Ez igaz, én ezt azzal egészíteném ki, hogy teljesen mást jelent pl. az "átlagos" egy férfi, illetve egy nő számára. Lefogadom, hogy sok más férfitársam is próbálkozott már olyan nőknél, akik nem topmodellek, nem átlagon felüli szépségek, hanem mondjuk inkább bájosan szépek, vagy akiken esetleg van egy kis tolerálható mértékű felesleg. Őszintén kíváncsi lennék, hogy mennyi sikerélményük volt. Amíg egy férfi valószínűleg sok átlagos nőnek adna esélyt, addig egy nő egy átlagos férfinak alig - még egy átlagos nő sem. Pl. Facebook Társkeresőn is sok ilyen bájos lányt megjelöltem, volt pl. olyan, aki a természetben volt lefényképezve, és rögtön szimpatikussá is vált, de tőle sem kaptam visszajelzést. Ezek után nagyon nehéz azt elhinni, hogy egy legfeljebb átlagos külsejű férfinak olyan marha sok esélye lehetne a nőknél.
2021. márc. 13. 11:54
 53/68 anonim ***** válasza:
100%

48

A badoo lassan napisz..r színvonal. Ott a nők többsége eszméletlenül túlválogat, de sajnáltatja magát. Akárhány beszélgetésem, mindegyik úgy kezdődik, hogy Ő mekkora áldozat, ő pedig mindent megad, mennyire kell Őt sajnálni balbala. Baromi unalmas és leszívja az életerőd. Úgy vagyok vele, inkább nézze meg a profilom és le se sz..rjon, mert tudom, hogy csak lelki szemetesláda leszek. Összes társkereső egyre gázabb.

A random eltűnik dolgot unom a legjobban. Legalább legyen valakiben annyi, hogy normálisan lezárja a dolgot, nem az, hogy random eltűnik kb örökre.

Csak azért írok nőkről, mert nőt keresek, nem ismerem a másik oldalt.

2021. márc. 13. 12:33
 54/68 anonim ***** válasza:
100%
#53: Ez a random eltűnés sajnos mindenütt játszik, társkeresőkön is, itt is. Az emberek többségében nincs annyi gerinc, hogy kiálljanak a másik elé, és megbeszéljék a dolgokat, aztán meg sírnak, hogy ők mennyi szart kapnak vissza az élettől. Amúgy én a társkeresőkön még a matchekig sem nagyon jutok el, nem hogy beszélgetésekig, de szerintem mindenfelé az a jellemző, hogy a nők nagy része tőle sokkal jobb pasik után kapar. De kb. bárhol megfigyelheted, hogy a nők csak siránkoznak, hogy a mai férfiak miért nem kezdeményeznek, ha meg kezdeményezel, akkor bunkó, agresszív állat vagy, mert nem veszed észre, hogy nem kellesz nekik, vagy kiröhögnek, hogy mit képzelsz magadról, mert te csak átlagos faszi vagy, nekik meg alanyi jogon jár Mr. Perfect. Vagy amikor amiatt sírnak, hogy ők senkinek sem kellenek, pedig nekik elég lenne egy átlagos külsejű, szerető, törődő férfi, aztán meg ha sorra jelentkeznek az ilyenek, akkor valami mondvacsinált indokkal kiszórják őket. Vagy amikor siránkoznak, hogy minden férfi csak dugni akar, viszont ha normálisan indítasz az első leveledben, akkor is csak semmibe vesznek.
2021. márc. 13. 12:45
 55/68 oneswfanboy ***** válasza:
Na hát írtam én, hogy dementorok igen is léteznek :D :D Amúgy igazakat írtok ez az igazság sajnos... Nekem sok matchem szokott lenni, de kb az összes megszakad (vagy ghostingol csaj, vagy eltűnik a beszélgetés, most meg úgy jártam ó, hogy beszélgettem már pár órája a csajjal, szimpi volt tényleg, és egyszer csak kitörlődött az összes profilképe az adtlapjáról, hogy ez miért azt nem tudom.... szóval lehet hogy kamu profil volt... Sokszor meg olyan van Badoon, hogy beszélgetek a csajjal, másnapra meg már letörölte magát az oldalról szóval áhh vicc az egész komolyan. Lassan tényleg a Badoo az internet pöcegödre, a sok nyomorék agyhalott dementor, ork csajjokal, siralmas komolyan a többség ott...
2021. márc. 13. 13:19
 56/68 anonim ***** válasza:
100%

55

nalam az osszes app ilyen, max orulok, ha heti 1 match em van. Nem alkalmira, strigulara megyek, de annyira gaz, hogy mindenkinel be kell probalkozzak ahhoz, hogy 1 normalis randi (ami nincs) legyen a dologbol. Es meg en erzem rosszul magam, ha torlom az osszes appot mert tudom, hogy pasikent nem fog csak ugy a semmibol osszejonni a dolog. Gorcsosse es stresszesse tesz ez az egesz tarskeresosdi. Idopazarlas az egesz.

2021. márc. 13. 13:41
 57/68 oneswfanboy ***** válasza:
100%
Ja amúgy meg én kb mindig, úgy járok hogy a csaj akivel elkezdek, beszélgetni/vagy ismerkedni/ barátkozni annak barátja van (és nem akar velem semmit se mondjuk ez érthető is)vagy barátja lesz időközbe és a palijának nem tetszik, hogy a csajjal beszélgetek, (na így jártam nem is olyan rég, de a csaj nagyon messze van tőlem alapból esélytelen, hogy mi találkozzunk valaha is az életben) de ez benne van a pakkliban, hogy így járok, meg megértem ezt, ilyenkor én húzom a rövidebbet ennyi ez van, nincs ezzel semmi baj.. Legyen az insta, snapchat, badoo, vagy ez az oldal is, így járok kb mindig...
2021. márc. 13. 14:00
 58/68 anonim ***** válasza:
100%

l. Es meg en erzem rosszul magam, ha torlom az osszes appot mert tudom, hogy pasikent nem fog csak ugy a semmibol osszejonni a dolog.

Ez a legrosszabb, h nincs sikerelmenyed es kinodban annyira kikeszulsz, h idegessedben torlod az appokat. De a valo eletben sem fog a semmibol csak ugy pasikènt osszejonni a no. Ellenben ha egy no torli magat tarskeresokrol, majd mindig lesz parja a valo eletbol par honap vagy 1-2 èv alatt (tudom, mert rengeteg novel beszeltem tarskeresokrol, akik toroltek magukat, es most 20 bol 18 nak ott a pasija a facebook kepeken).

2021. márc. 13. 15:58
 59/68 anonim ***** válasza:
100%

1 hetem a Badoo...

- sok nonek irtam, 90% egy elutasitast sem tud kinyogni

- Irok csajnak, bejelenti, hogy o nem a varosomban lakik, csak azt adta meg, poenbol hihihi de vicces.

- A masik unatkozik

- Van pasija, de dumalni akar (ha idegen pasikkal ismerkedsz, akkor nincs kapcsolatod)

- terhes

- energiavampir es nincs mas temaja, csak a szenvedes

- nem tud kommunikalni 2 szonal tobbet

- bunko

- penzert arul kepeket

- stb

Osszeteszem a ket kezem, hogy nem fizetek erte. Ezeknek eszebe sem jut, hogy penzbe kerul 1 nyito uzenet, amit nyilvan a pasi fog megtenni. Nagyon undorito. Bunko leszek, inkabb zsebhokizom, lassan ott tartok mar.

2021. márc. 13. 19:01
 60/68 anonim ***** válasza:
59-es: elég komoly gyűjtést hoztál össze. Minden elismerésem. Tényleg zavaró tud lenni, ha valaki a jelenlegi kapcsolata mellett beszélget pasival/pasikkal és ha olyan jelenése van, akkor szimplán eltunik. Valaki írta korábban, hogy rossz kapcsolatban élő nővel, vagy épp munkanélkülivel van lehetősége ott ismerkedni. Az első változat nem túl szerencsés, a másodikkal nem lenne gond, de olyan esetben is mindig kiderul még valami körülmény, hogy épp mi az ami gátolja, hogy most miért nem akar ismerkedni. Ami tényleg kiakaszto az a két szavas válaszok, ha épp sikerül olyat osszehozni a másik félnek.. A szenvedéses témát talán ne is firtassuk.. Így nem csoda, ha az ember töröl minden appot...
2021. márc. 13. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!