Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?
48
A badoo lassan napisz..r színvonal. Ott a nők többsége eszméletlenül túlválogat, de sajnáltatja magát. Akárhány beszélgetésem, mindegyik úgy kezdődik, hogy Ő mekkora áldozat, ő pedig mindent megad, mennyire kell Őt sajnálni balbala. Baromi unalmas és leszívja az életerőd. Úgy vagyok vele, inkább nézze meg a profilom és le se sz..rjon, mert tudom, hogy csak lelki szemetesláda leszek. Összes társkereső egyre gázabb.
A random eltűnik dolgot unom a legjobban. Legalább legyen valakiben annyi, hogy normálisan lezárja a dolgot, nem az, hogy random eltűnik kb örökre.
Csak azért írok nőkről, mert nőt keresek, nem ismerem a másik oldalt.
55
nalam az osszes app ilyen, max orulok, ha heti 1 match em van. Nem alkalmira, strigulara megyek, de annyira gaz, hogy mindenkinel be kell probalkozzak ahhoz, hogy 1 normalis randi (ami nincs) legyen a dologbol. Es meg en erzem rosszul magam, ha torlom az osszes appot mert tudom, hogy pasikent nem fog csak ugy a semmibol osszejonni a dolog. Gorcsosse es stresszesse tesz ez az egesz tarskeresosdi. Idopazarlas az egesz.
l. Es meg en erzem rosszul magam, ha torlom az osszes appot mert tudom, hogy pasikent nem fog csak ugy a semmibol osszejonni a dolog.
Ez a legrosszabb, h nincs sikerelmenyed es kinodban annyira kikeszulsz, h idegessedben torlod az appokat. De a valo eletben sem fog a semmibol csak ugy pasikènt osszejonni a no. Ellenben ha egy no torli magat tarskeresokrol, majd mindig lesz parja a valo eletbol par honap vagy 1-2 èv alatt (tudom, mert rengeteg novel beszeltem tarskeresokrol, akik toroltek magukat, es most 20 bol 18 nak ott a pasija a facebook kepeken).
1 hetem a Badoo...
- sok nonek irtam, 90% egy elutasitast sem tud kinyogni
- Irok csajnak, bejelenti, hogy o nem a varosomban lakik, csak azt adta meg, poenbol hihihi de vicces.
- A masik unatkozik
- Van pasija, de dumalni akar (ha idegen pasikkal ismerkedsz, akkor nincs kapcsolatod)
- terhes
- energiavampir es nincs mas temaja, csak a szenvedes
- nem tud kommunikalni 2 szonal tobbet
- bunko
- penzert arul kepeket
- stb
Osszeteszem a ket kezem, hogy nem fizetek erte. Ezeknek eszebe sem jut, hogy penzbe kerul 1 nyito uzenet, amit nyilvan a pasi fog megtenni. Nagyon undorito. Bunko leszek, inkabb zsebhokizom, lassan ott tartok mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!