Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder, Badoo és társain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül van még valami lehetőség? Amin sok aktív tag van? Ki merre próbálkozik? Insta? Facen random rairogatni emberekre?Ki hogyan szokott?
2021. márc. 6. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, az előbb elrontottam, az csajokespasik akart lenni...
2021. márc. 7. 09:22
 22/68 anonim ***** válasza:
100%

20

Na ja. Fizess es az sem biztos, hogy elolvassa az uzeneted. Sajnos ezek az appok a ferfiakra iranyulo marketing

2021. márc. 7. 10:12
 23/68 anonim ***** válasza:
42%
basszus... regisztráltam erre a tinderre... ez rohadt gáz, hogy még a legbénább, senkinek sem kellő faszik is azt írják, hogy ne legyen gyereke a csajnak, meg ne legyen súlyfelesleg rajta! Nagyon cikik vagytok pasik:D
2021. márc. 7. 10:23
 24/68 anonim ***** válasza:
67%
De bezzeg ha neked vannak igényeid, hogy ne 20 kilós kocka gyerek legyen akkor meg te vagy a legnagyobb rhibanc :D
2021. márc. 7. 10:45
 25/68 anonim ***** válasza:
90%

Mert a nők nem ezt csinálják? Megnyugtatlak, de. A ronda, elhízott nő is olyan kifogásokkal meg igényekkel jön, hogy lefordulok a székről.

Vagy a legyen pénze, legyen kocsija, legyen izmos, legyen vállalkozó blabla.

A legrosszabb, hogy a nők többsége alkoholista kocsmahuszár és követeli, hogy a férfival menjen sörözni meg a deákra beb..szni.

Ha meg nekem FÉRFIKÉNT van igényem és undorítónak tartom a rúdon pörgést, a bikiniben a wc nek pucsítást, a luxusutazáson való travel addict bikinis pózólást, a vodkás üveg nyaldosását, akkor nekem esik az internet és fröcsögtök, hogy jaaaaj ezért nincs barátnőd jaaaaj b..zi vagy stb.

Nem a férfiakat kell fikázni, hanem megnézni a másik oldalt is.

2021. márc. 7. 12:08
 26/68 anonim ***** válasza:
29%

Mégis arra megy a több like akinek kint a segge arra megy a pömpös simi...

De aki nem rakja ki a mellét meg dolgozik, háza van autója és ezeket sajna nem apuci vette mert megkellett érte dolgozni akkor már az is baj:)

Egy erős önálló független nő nem kell nektek. Miért ? Mert nem 20 kilós, nincs rajta 60 kiló smink meg nem küldi nektek a meztelen fotót... Találkoztok élőben és " nincs az a plusz"

Érdekes :) az életképtelen szar nőkkel meg van?

Magyarázd már el... Mert nem értem.

2021. márc. 7. 12:26
 27/68 anonim ***** válasza:
100%

Fejezd mar be a ferfiutalatot.

Nem minden csavo ilyen. Szeretnek mar egy normalis, eletkepes, kedves not, akinek nem az az eredmenye, hogy instan mutogatja a melleit.

Lefogadom egy badoo-n velem szoba sem allnal, ha irnek.

2021. márc. 7. 12:32
 28/68 anonim ***** válasza:
33%

Nem férfi utálat ez sajnos a tapasztalat.

Nehogy azt hidd, hogy huu de világszépe vagyok, mert rohadtul nem.

Ettől függetlenül volt, hogy egy 120 kilós csávó hajtott el, amire akárhogy nem akarok arcoskodni de szerintem örüljön, hogy szóba áll vele v

valakinem még ő válogat :D

Nem minden csávó ilyen, valóban de a többség ilyen.

Nem minden nő rhibanc,de a többsége igen .

Oké vica-versa...

De ha már Béla azon sír, hogy" kedves , okos, aranyos, dolgos lányt keres, nem baj ha husis, dolgos legyen, jajj de akarok már komolyat,, huuu de szép vagy, nagyon tetszel"

Akkor Béla légy már oly kedves és ne válogassál már válság idején ennyit... Főleg hogy időt se adsz a másikat megismerni...

2021. márc. 7. 12:40
 29/68 anonim ***** válasza:
100%

#26: Én pl. Facebook Társkeresőn sok "átlagos" lányt megszíveztem, de egy sem jelölt vissza. Badoo-n szintén majdnem "láthatatlan" vagyok. Egyrészt nekem nem kellenek a műnők meg a magamutogatók, és azt is fel tudom mérni, hogy valószínűleg esélyem sem lenne náluk. A nők is csak a kinézetre mennek, semmi más. Ha nem így van, akkor miért nem akarnak megismerni engem? Miért nem számít az, hogy tanult vagyok, hogy becsületesen dolgozom, hogy van spórolt pénzem? Ugyan ki akarná megtudni rólam, hogy családcentrikus vagyok, hogy nincsenek káros szenvedélyeim? A nők nagy része is csak a jóképű és/vagy tehetős és/vagy menő gyerekekre csorgatja a nyálát.

Az "erős önálló független nő" sokszor azért problémás, mert pl. a karrierista, "nekemaztánnemkellpasi" típusú nők jellemzik így gyakran magukat. Egyébként nem kell, hogy valaki 20 kilós legyen, de azért ne legyen már annyira igénytelen sem, hogy mondjuk 80 kilóra felhizlalja magát. És pl. itt is azt tapasztaltam, hogy még a normális, értelmes beszélgetőpartnert is nagy ívben leszarják a nők (tisztelet annak a talán 1% kivételnek, aki nem), mint ahogyan a társkeresőkön sem reagálnak a normális üzenetekre sem, ha azokat nem Mr. Perfect küldözgeti. Amúgy én többször találkoztam kimondottan "átlagos" lányokkal, szerettem volna többet, de vagy nem kaptam pozitív visszajelzéseket a randin, vagy jöttek a "barátok még lehetünk" dumával, vagy valami mondvacsinált okot kreáltak, amire hivatkozva eljátszhatták a sértődött királykisasszonyt; sőt, egy alkalommal pont egy ilyen átlagos lánytól kaptam meg életem legdurvább és legmegalázóbb visszautasítását.

2021. márc. 7. 12:42
 30/68 anonim ***** válasza:
76%

Figyu, nem vagyok vékony, nem vagyok 120 kilós de igen husis vagyok. Ehetem a fényt meg sportolhatok az Istenért nem lapos a hasam. Vastag a combom és a vádlim, mert futok és biciklizek. Izmos a karom, mert hát a 20 kiló kutyaszart megkell emelni, meg a taligát meg a fűkaszát :D

Ez is hülyeség, mert nem biztos, hogy karrierista valaki

Én pl. nem , eszem ágában sincs túlórázni mert minél előbb a párommal akarok lenni, akár főzni akár mosni is kell.

Én igenis igénylem azt, hogy átöleljen, simogasson, megvédjen megnevetessen.

Az sem érdekel, hogy 4x annyit keresek. Dolgozok egy bizonyos szférában ennyi. Nekem az a lényeg, hogy dolgozzon BÁRMIT ha csak 100 ezret keres az se érdekel.

De ez is csak én vagyok 1 nő a millióból.

2021. márc. 7. 12:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!