Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder, Badoo és társain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül van még valami lehetőség? Amin sok aktív tag van? Ki merre próbálkozik? Insta? Facen random rairogatni emberekre?Ki hogyan szokott?
2021. márc. 6. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
87%
#28: Nagyrészt igazad van, de... "Akkor Béla légy már oly kedves és ne válogassál már válság idején ennyit..." Miért, akkor ezek szerint a nők nem válogatnak, csak mert válság van? Te összejönnél olyannal, aki nem az eseted, vagy mondjuk bunkón viselkedik veled? "Főleg hogy időt se adsz a másikat megismerni..." Ti sem sok esélyt adtok, ahogyan azt a 29-es kommentemben is jeleztem. Átlagos külsővel semmire sem megyek a társkeresőkön, a profilomat pl. aluliskolázott c-k, meg tőlem jó pár évvel idősebb (39-41 körüli) nők nézik meg. Szerinted érdekel valakit, hogy milyen ember vagyok, hogy mire vagyok képes?
2021. márc. 7. 12:53
 32/68 anonim ***** válasza:
100%

A bunkóságot ne keverjük bele meg ha nem az eseted valaki.

Hanem ha már beszélgettek x ideje, képen is lát. Akkor mi változik meg személyesen?

2021. márc. 7. 12:56
 33/68 anonim ***** válasza:
24%
Tudom mindig a nők a szarok egyêbként
2021. márc. 7. 13:02
 34/68 anonim ***** válasza:
87%
#30: Igen, te "csak" egy nő vagy, más kérdés, hogy miért gondolkodik a legtöbb nő is úgy, ahogyan. Irreális elvárásokat támasztanak, közben kidobálják a normális érdeklődőket is, aztán meg sírnak, hogy sehol egy rendes faszi. Én a társkeresőkön kb. nulla figyelmet kapok átlagos külsejű fasziként (jó, elismerem, hogy nem tetszhetek mindenkinek), csak érdekes, hogy még az átlagos nők is durván válogatnak. Azért, mert megtehetik. Mivel nem vagyok sem szépfiú, sem tehetős, sem menő, így leszarják, hogy milyen pozitív tulajdonságaim vannak. És még csak nem is magamutogató plázapichákról beszélek, hanem hétköznapi nőkről. Pl. a facebookos társkeresőn is feldobott nekem rengeteg "átlagnál szebb" nőt, de ezeken átlapoztam. Átlagos külsejű, normálisnak tűnő lányokat szíveztem meg, de nulla matchem lett. De gondolom, nekik is a csillagos egekben vannak az igényeik. És innen nézve rohadtul mindegy, hogy tanult, dolgozó, káros szenvedélyektől mentes ember vagyok-e, vagy egy agresszív, alkoholista, naplopó tróger, ugyanúgy levegőnek néz mindenki. És persze nyilván nem mindenki karrierista, csak aki az "erős önálló független nő" frázist használja, az gyakran vagy karrierista, vagy jégcsap, vagy komoly lelki sérült, aki ezzel az álarccal akarja leplezni a valóságot.
2021. márc. 7. 13:04
 35/68 anonim ***** válasza:
83%
#32: Hanem akkor mit keverjünk ide? Szóval akkor a férfinak nincs joga válogatni, csak a nőnek? Akkor a férfi álljon le mindenkivel, aki szembejön? Nem értem a logikádat. Én sehol nem mondtam, hogy mindig a nő a hibás, csak érdekes, hogy egy átlagos férfinak alig van esélye még az átlagos nőknél is a társkeresőkön, és ez szerintem nem csak az én tapasztalatom. Ha a nők olyan tisztességesek, és nem felszínesek, nincsenek irreálisan magas elvárásaik, akkor miért szarják telibe az átlagos férfiakat még az átlagos nők is?
2021. márc. 7. 13:07
 36/68 oneswfanboy ***** válasza:
84%
Mindkét nemnek rohadt nehéz manapság az ismerkedés. Na meg teljesen máshogy látja (más szemszögből ezt) egy nő meg egy férfi. Nincs ezzel semmi baj. A kemény valóság az, hogy durván elszálltak az igények mindkét nem részéről.. Egy elhízott férfi (a legtöbb ilyen)is topless no1-es csajt akar magának meg minden, csak ha magára nézne egy kicsit a tükörbe akkor érné a nagy meglepetés... De nőknél is ez a helyzet a legtöbbnél.. A miss donna donna szupernehéz bombázó is olyan csajnak képzeli magát mintha ő lenne a miss universe... Na és ezekkel van teli a társkereső... És csodálkozik a drága ha a szőke herceg helyett egy shrek jelenik meg neki... Na ez a baj, hogy ez van kb mindenhol. Okés nem mindenki ilyen, vannak kivételek, de azért na tudjuk már, hogy kiknek fogunk bejönni, meg legyünk már tisztában a kinézetünkkel, meg amit képviselünk és ezek alapján próbáljunk meg társat keresni magunknak. Talán kevesebb csalódás érné az embereket így. Manapság meg vmivel ki kell tűnnöd, valamiben jónak kell lenned , mert átlagos ember a kutyának sem kell. Badoo meg a többi társkereső egy nagy húspiac, válogat mindenki, de ez van. Nem könnyű ez senkinek sem...
2021. márc. 7. 13:30
 37/68 anonim ***** válasza:
83%

31 ott a pont.

Mi a franc, hogy csak a no valogathat? Persze sosem valasztotok jol, mert nekem allandoan sirnak, hogy a pasi igy meg ugy bant el vele.

Es valogatas alatt az ertelmes, parkapcsolatra alkalmas not ertem, nem az insta cicababat.

Talan nem kene egybol osszejonni mindenkivel, aki vonzo, hanem normalisan meg kene ismerni es akkor nem csalodna ennyit mindneki.

Nem csak elvarni kene dolgokat es az asztalra csapni, hanem nektek is kell tenni a normalis ismerkedesbe. Es amit a legtobb no csinal az nem ismerkedes, az gyerekes kovetelozes

2021. márc. 7. 14:45
 38/68 anonim ***** válasza:
81%

29. Detto.

Le sem sz..rnak, pedig nem vagyok ronda. Akarhanyszor hallgatom mit keresnek a nok, magamra ismerek. Siman tudnam hozni, de soha nem erdeklodnek, nem lehet kommunikalni a par szavas szenvedeseken tul, es amint jon egy izgibb pasi, szo nelkul elhuznak. Aztan csalodnak.

Francot sem erdekel, hogy hosszu tavra tervezek, ha az adott pillanatban nem indul be.

Nagyon megalazo, amikor az atlagos nok is alja mod koptatnak le es idopazarlas a tarskereses. Ezert nem hat meg a ferfigyulolet.

2021. márc. 7. 14:50
 39/68 anonim ***** válasza:
86%

Felevente mindig megprobalom a badoo-t. De evek ota. Ket hetig birom, amilyen nok ott vannak...

Eleg gyakori, hogy ugyanazok a nok vannak fent, akik a legutobbi szenvedesem ota. Ugyanugy elolvassa az uzenetem, ugyanugy nem kepes egy normalis, 5mp be tello elutasitasra sem.

Tuti lenne pasija, de gondolom senki sem tokeletes neki. Csak nem ertem, hogy ezert lesz ennyi ferfigyulolo? Ezert panaszkodnak nekem a nok? Mert senki nem eleg jo? Mert a pasi azert utal mindenkit, mert O nem felel meg senkinek. A no meg azert, mert Neki nem felel meg senki? Mert nekem ugy tunik.

Evekig ott van es semminek sem ad eselyt. Annyira megalazo erzes es idopazarlas a tarskereses.

2021. márc. 7. 16:24
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
39-es érthető, amit írsz, de miért lehet ez, hogy felevvel később ugyanazok a profilok vannak itt és ugyanazokat a köröket futja az ember?
2021. márc. 7. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!