Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?
A bunkóságot ne keverjük bele meg ha nem az eseted valaki.
Hanem ha már beszélgettek x ideje, képen is lát. Akkor mi változik meg személyesen?
31 ott a pont.
Mi a franc, hogy csak a no valogathat? Persze sosem valasztotok jol, mert nekem allandoan sirnak, hogy a pasi igy meg ugy bant el vele.
Es valogatas alatt az ertelmes, parkapcsolatra alkalmas not ertem, nem az insta cicababat.
Talan nem kene egybol osszejonni mindenkivel, aki vonzo, hanem normalisan meg kene ismerni es akkor nem csalodna ennyit mindneki.
Nem csak elvarni kene dolgokat es az asztalra csapni, hanem nektek is kell tenni a normalis ismerkedesbe. Es amit a legtobb no csinal az nem ismerkedes, az gyerekes kovetelozes
29. Detto.
Le sem sz..rnak, pedig nem vagyok ronda. Akarhanyszor hallgatom mit keresnek a nok, magamra ismerek. Siman tudnam hozni, de soha nem erdeklodnek, nem lehet kommunikalni a par szavas szenvedeseken tul, es amint jon egy izgibb pasi, szo nelkul elhuznak. Aztan csalodnak.
Francot sem erdekel, hogy hosszu tavra tervezek, ha az adott pillanatban nem indul be.
Nagyon megalazo, amikor az atlagos nok is alja mod koptatnak le es idopazarlas a tarskereses. Ezert nem hat meg a ferfigyulolet.
Felevente mindig megprobalom a badoo-t. De evek ota. Ket hetig birom, amilyen nok ott vannak...
Eleg gyakori, hogy ugyanazok a nok vannak fent, akik a legutobbi szenvedesem ota. Ugyanugy elolvassa az uzenetem, ugyanugy nem kepes egy normalis, 5mp be tello elutasitasra sem.
Tuti lenne pasija, de gondolom senki sem tokeletes neki. Csak nem ertem, hogy ezert lesz ennyi ferfigyulolo? Ezert panaszkodnak nekem a nok? Mert senki nem eleg jo? Mert a pasi azert utal mindenkit, mert O nem felel meg senkinek. A no meg azert, mert Neki nem felel meg senki? Mert nekem ugy tunik.
Evekig ott van es semminek sem ad eselyt. Annyira megalazo erzes es idopazarlas a tarskereses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!