Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder, Badoo és társain...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Ezeken kívül van még valami lehetőség? Amin sok aktív tag van? Ki merre próbálkozik? Insta? Facen random rairogatni emberekre?Ki hogyan szokott?
2021. márc. 6. 17:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 oneswfanboy ***** válasza:
87%
Nekem a Badoon most 6 kapcsolatom van, vagyis 6 csajjal álltam párba. Ezek közül mindegyikkel elhalt a beszélgetés. De valamelyik még vissza se írt már pár napja várom, hogy vissza írjon..szóval vicc az egész. Most a csajok jöhetnek azzal, hogy azért nem megy a beszélgetés mert bűn ronda, csúnya, okádék a külsőm...hát nem így van (sokan mondták, hogy nem vagyok csúnya, helyes vagyok, de na egyszerűen az van, hogy nem tudok elbeszélgetni szinte semmilyen csajjal ott mert egyszerűen nem is akarnak, nemhogy még ismerkedni velük. Beszélgetni se lehet a 99% al ott, kb egy csimpánznak szarás közben több értelmes gondolata van mint nekik... De miért van az hogy ungyanazok a profilok vannak itt badoon? Hát azért mert a csajok nagy része a kutyának sem kell, tudják ezt ők is csak, megtehetik hogy szelektálnak össze-vssza hogy ő nem jó meg áhh ha magassabb lenne stb stb..várják a képzeletbeli Brad Pitty-t az igazi szőke herceget ami persze az esetek többségében nem fog eljönni, hanem jön a Shrek utána meg megy a rinnyálás ezzerel. De ezzel maguk alatt vágják a fát és a befejezés nem lesz egy tündér mese.. Lehet lepontozni de van ilyen... Vannak kivételek amúgy értelmes csajok ott is, csak nekem még nem sikerült kifogni őket sajnos.
2021. márc. 7. 17:13
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

20 éves srác vagyok.

Online társkeresős "pályafutásom" előtt is sejtettem, hogy egyáltalán nem nézek ki olyan jól, mint ahogy a közeli ismerőseim, rokonaim szánalomból mondják, hogy ne rombolják le az önbizalmam, mostmár biztos vagyok benne, hogy ronda vagyok.

Tavaly májusban próbálkoztam Tinderrel, Badooval először. Azóta volt pár match, de azok sokszor még vissza sem írtak. Nem, nem instacicákat szoktam jobbra húzni.

2021. márc. 8. 12:03
 43/68 anonim ***** válasza:
100%

40

Vagy nem felel meg neki egy pasi sem. Vagy azt sem tudja mit akar és magát szabotálja. Kapcsolatot nem akar, ezért nézi a másikban csak a rosszat. Hitegeti magát, hogy de akar pasit, amúgy totál nem, csak nem akarja magának bevallani. Vagy azt, hogy neki senki sem felel meg. Normális lányokkal ismerkednék, hosszú távra. Nem alkalmi, nem netes lelkisegély, normális kapcsolat a célom.

Badoo-t megint próbálom. Egyre inkább fizetős a dolog (soha ne fizess ilyen appért). Nagyon kevés emberre lehet írni, nagyon sok idő megy el vele:

Írok egyedit, normálisat, max elolvassa, ok.

Írok egyedit, normálisat, elolvassa, megnézi a profilom, de normális elutasítás nuku, ok.

Írok egyedit, normálisat, elolvassa, elkezdünk chatelni, majd kiderül, a városhoz, ahol lakom köze sincs, de a profiljában azt adta meg valamiért. ok.

Írok egyedit, normálisat, elolvassa, elkezdünk chatelni, majd indok nélkül elhal, Ő sosem érdeklődik, sosem viszi a beszélgetést, nem érdekli semmi, vagy csak arról beszél, hogy minden pasi egy szemétláda.

más meg ezért képes fizetni....

Na, ilyen a netes társkeresés. A legrosszabb a Tinder, de igazából az összes gáz. Inkább megyek majd az utcára, ha nem kell majd maszkot hordani és nyugisabbak lesznek az emberek...

2021. márc. 8. 12:12
 44/68 anonim ***** válasza:
50%
Én a párommal, az elsotalalkozas. hu - n találtunk egymásra. Szerintem komolyabb mint a tinder.
2021. márc. 11. 16:46
 45/68 anonim ***** válasza:
100%
Annal még az 1éjszakás is komolyabb
2021. márc. 11. 17:39
 46/68 oneswfanboy ***** válasza:
100%
Hát az az igazság, hogy nem tudni hogy hol találod meg az igazit... Ehhez szerencse kell legfőképp de az k*** nagy... Az elsotalálkozás.hu kb olyan mint a szívküldi.hu elég siralmas ott is a felhozatal, lepusztult nők vannak ott többségében.. Ha meg esetleg egy csinos lány hirdeti ott magát (nem rosszlányokra kell gondolni :D bár volt már olyan is ott vagyis előfordul :D :D arra gyorsan rászállnak mint légy a szarra, bombázzák a levelekkel orrba-szájba. Szóval lutri ez az egész... Nem könnyű ez sajnos ez.
2021. márc. 11. 18:18
 47/68 anonim ***** válasza:
100%
Átlag arcú, de sportosabb testű pasiként badooztam vagy 3-4 hónapig, Volt talán 3 matchem, abból 2 írt vissza, de kiderült h az egyik munkanélküli nő évek óta, másik meg az ereit vagdossa, mert terrorizálja a családja (és nem keres annyit, h elköltözzön otthonról). Akkor gondolhatjátok egy átlag alatti pasi mennyire lehet ott releváns tényező, vagyis azon az oldalon.
2021. márc. 12. 17:13
 48/68 oneswfanboy ***** válasza:
100%
A Badoo tele van ilyen dementor csajokkal. Még a maradék életkedvedet is kiszívják...
2021. márc. 12. 21:11
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
#46: Sajnos a legtöbb oldal tele van "lepusztult" nőkkel, némelyikük 30 évesen kb. 45-nek néz ki, ráncosodik a nyakuk, táskás a szemük stb. Jó, nyilván mindenki másképp öregszik, de akkor is. Nem azt várnám el, hogy 30 évesen 16-nak tűnjenek, csak kicsit furcsa, hogy viszonylag sok nő tűnik idősebbnek a koránál. Ja és sok az egyedülálló huszonéves anyuka, a cigó, meg a kórosan kövér.
2021. márc. 13. 11:25
 50/68 anonim ***** válasza:
100%
#41: Nekem a Facebook Társkeresőn egyetlen matchem sem volt hónapok alatt, pedig direkt kerülöm az extravagáns kinézetűeket meg a cicababákat. Badoo-n egy matchem volt, írtam a csajnak, de nem reagált, aztán valahogyan még ki is lépett az egészből, mert már nincs ott a kapcsolatok között. Legutóbb egy másik csajtól jött értesítés, hogy chatelni akar, neki is írtam, de ő sem reagált. És ezek még olyanok voltak, akik értelmesebbeknek tűntek. Amúgy sajnos tényleg az van, hogy a nők nagy része csak unaloműzésből meg egófényezésből van fenn társkeresőkön, és még az átlagos külsejűeknek is legtöbbször extra magas igényeik/elvárásaik vannak. Aztán utána meg sírnak, hogy ők nem kellenek senkinek, meg mindenki csak dugni akar.
2021. márc. 13. 11:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!