Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, Badoo és társain kívül van lehetőség ismerkedésre?
20 éves srác vagyok.
Online társkeresős "pályafutásom" előtt is sejtettem, hogy egyáltalán nem nézek ki olyan jól, mint ahogy a közeli ismerőseim, rokonaim szánalomból mondják, hogy ne rombolják le az önbizalmam, mostmár biztos vagyok benne, hogy ronda vagyok.
Tavaly májusban próbálkoztam Tinderrel, Badooval először. Azóta volt pár match, de azok sokszor még vissza sem írtak. Nem, nem instacicákat szoktam jobbra húzni.
40
Vagy nem felel meg neki egy pasi sem. Vagy azt sem tudja mit akar és magát szabotálja. Kapcsolatot nem akar, ezért nézi a másikban csak a rosszat. Hitegeti magát, hogy de akar pasit, amúgy totál nem, csak nem akarja magának bevallani. Vagy azt, hogy neki senki sem felel meg. Normális lányokkal ismerkednék, hosszú távra. Nem alkalmi, nem netes lelkisegély, normális kapcsolat a célom.
Badoo-t megint próbálom. Egyre inkább fizetős a dolog (soha ne fizess ilyen appért). Nagyon kevés emberre lehet írni, nagyon sok idő megy el vele:
Írok egyedit, normálisat, max elolvassa, ok.
Írok egyedit, normálisat, elolvassa, megnézi a profilom, de normális elutasítás nuku, ok.
Írok egyedit, normálisat, elolvassa, elkezdünk chatelni, majd kiderül, a városhoz, ahol lakom köze sincs, de a profiljában azt adta meg valamiért. ok.
Írok egyedit, normálisat, elolvassa, elkezdünk chatelni, majd indok nélkül elhal, Ő sosem érdeklődik, sosem viszi a beszélgetést, nem érdekli semmi, vagy csak arról beszél, hogy minden pasi egy szemétláda.
más meg ezért képes fizetni....
Na, ilyen a netes társkeresés. A legrosszabb a Tinder, de igazából az összes gáz. Inkább megyek majd az utcára, ha nem kell majd maszkot hordani és nyugisabbak lesznek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!