Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok embert mért idegesíti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embert mért idegesíti ha a párja nem tud helyesenírni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 08:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
A többi válaszolónak írom, hogy akit annyira felpontoztatok, egy privit sem mer írni azóta, amióta elküldtem neki a feladatot csak terel. Látjátok, a helyesírás nem egyenlő az okossággal. Szóval nem szószerint de lényegében azzal jön nekem, amit én az eleje óta írtam nektek. Művelt, magára adó, helyesen író illető, aztán amikor megkapja tőlem amit kér, kussol. Na ez a gyakoris szint emberek. Érdekes módon, amióta megkapta a feladatot bevallja, hogy bizonyos értelemben okos, (amúgy ez már a nagyon okos, zseni kategória) de ehhez meg kellett kapnia tőlem. Akkor mégiscsak nekem volt igazam? Na ahhoz kell okosnak lenni amit küldtem neki, nem a helyesíráshoz, hogyha van még jelentkező, küldhetek nekik is párat. Csak ne az legyen pls, hogy megkapja a feladatot, aztán nem ír vissza, csak terel, mert ez kiábrándító. Még egy helyesen megfogalmazott privit se kaptam tőle!
2021. márc. 7. 16:34
 32/32 anonim ***** válasza:

"A feladatodat meg majd igyekszem megoldani, de előbb a rendes feladataimat oldom meg, úgyhogy majd küldöm, ahogy tudom.

Egyébként majd ha egy vállalati pénzügyeket lemenedzseltél vagy egy kvantitatív számítási módszereket és nem kegyelem kettessel, akkor mondd, hogy könnyű! Mert nem az. ;) Csak sokat szeretik lenézni ezt, mert hogy: "jaj, nem egy mérnök". Egyébként meg mindent a mérnök sem tudna megoldani, azért mert a maga szakmájában okos."

Választékos beszédű és patika helyesírású barátunk azóta se írt. Ennyit ér a választékos beszéd, ha valójában okosnak kell lenni valamihez? Választékosan elfut, miközben helyesen ír? Nyilván ti sem tudjátok, hogy mit tanítanak egyetemen, hogyha felpontoztátok, mert egy büfészakos matekkal és gimis fizikával menőzött, holott az egyik ha nem a legnehezebb reál szakról beszéltem. És igen nagyon zavar, hogy a hozzá és a hozzátok hasonló okoskodók lazán beszólnának egy náluk sokkal okosabbnak, csak mert nem választékos. Egyébként sokan amúgy tudnának választékosak lenni, csak rohanó világunkban nincs idejük rá. A doktori címú illető pedig elvont zseni, ott mindig van valamiféle furcsa viselkedés, ami igénytelenség is lehet. Bizonyos papírok automatikusan mutatják, hogy az illető okos, ellenben a választékos beszéddel.

2021. márc. 9. 20:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!