Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok embert mért idegesíti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embert mért idegesíti ha a párja nem tud helyesenírni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 08:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%

Az ember azt szereti legjobban aki valahol azonos vele.

Engem is borzalom zavar hogy az online szerelmem(napi tobbszöri videochat mélyebb jellegű kapcsolat stb)de bevág olyanokat hogy"szerec?"

Kiábrándito..

2021. márc. 6. 08:13
 2/32 anonim ***** válasza:
74%
*és egy helyes, ertelmes gazdag szókincsű, potenciális, férfias srác ir igy!
2021. márc. 6. 08:14
 3/32 anonim ***** válasza:
96%
Mer a hejes irás az alap müvelcséghez tartozik!
2021. márc. 6. 08:18
 4/32 anonim ***** válasza:
95%

Mert kiábrándító, főleg mivel nekem fontos hogy a párom intelligens legyen. És helyesen írni azért nem egy megerőltető dolog. Sok mindennek alapja.

Például te komolyan tudnál venni egy olyan hivatalos e-mailt ami hemzseg a hibáktól?

Alapvető készség... legalábbis egy bizonyos szinttől.

2021. márc. 6. 08:18
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
Én csak magamból és az általam eddig tapasztaltakból indulok ki. Finoman fogalmazva nem vagyok a legélesebb kés a fiókban, a helyesírás viszont még így is megy. Azt láttam magam körül, hogy akiknek nem, azok még nálam is ostobábbak, ami durva, mert én is épp csak meghaladom az ért. fogy. szintet. Hát ezért. Nyilván lehetnek kivételek, de ha nem azokkal találkozik az ember...?
2021. márc. 6. 08:20
 6/32 anonim ***** válasza:
90%
Azért, mert ez az anyanyelvünk, nem nagy elvárás, hogy az alapvető szavakat képes legyen leírni. Elvileg aki az érettségig eljut, az tanult nyelvtant olyan szinten, hogy meg tudja oldani ezt a roppant komoly feladatot. Arról nem is beszélve, hogy én mindig nagyon jó voltam belőle, kicsinek versenyeztem is, szóval sokkal hamarabb kiszúrom a hibákat és kényszert érzek, hogy kijavítsam.
2021. márc. 6. 08:21
 7/32 anonim ***** válasza:
94%
Mert helytelenül írni, ha nem áll valami a háttérben (pl. diszlexia, vagy határon túli magyar, ergo nem elsősorban a magyar nyelvet tanulta az iskolában), igénytelen dolog. Persze, egy-két hiba belefér, a bonyolult és ritkán helyesírási szabályok megjegyzését nem tartom fontosnak, fáradtan, sietve is lehet rontani, meg elgépelni is. De baromi kiábrándító, ha egy szöveg hemzseg a hibáktól, amire rátesz, hogy a helyesen írni nem tudók egy jó része fogalmazni sem tud rendesen.
2021. márc. 6. 08:22
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy alap igényesség a másik felé, hogy odafigyelünk a helyesírásunkra, nem csak összecsapjuk amit írunk. Ilyenformán kell használni ékezeteket, hogy a másik ne hámozgassa mit is akarunk írni. Meg azt vettem észre, hogy van aki simán elhiszi amit a telefonja felajánl, és nem is gyanús neki, hogy az összes igekötös igét külön dobja fel a telefon, ami már olvasásra is zavaró sokaknak. De ahogy előttem is írták, pár hiba belefér, de direkt hülyét nem előnyös csinálni magunkból.
2021. márc. 6. 09:19
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alap dolog, hogy valaki tudjon helyesen írni, normálisan (jól) olvasni és beszélni, de ahogy észreveszem, manapság ez nagy elvárás sok emberrel szemben.
2021. márc. 6. 10:09
 10/32 anonim ***** válasza:
17%

Nem tartom magam egy buta, képzetlen embernek, még sem tudok tökéletesen helyesen írni.

Haggy vagy hagyj? Sose tudom megjegyezni melyik a helyes. Most egyedül az jutott eszembe, de vannak még ilyenek.

Ha valaki ebből bármi féle következtetést levon, azzal nekem nincs dolgom...

A párom rangos egyetemre készül, ahova esélyes hogy felveszik. Mégis leír nekem olyat hogy "el mentem". És? Ettől ő most rosszabb ember lett? Műveletlen? Buta? Képzetlen? Egyik se, csak nem ír helyesen. Húha...

2021. márc. 6. 10:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!