Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok embert mért idegesíti ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok embert mért idegesíti ha a párja nem tud helyesenírni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 08:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
Az intelligenciához hozzátartozik a helyesírás is.
2021. márc. 6. 10:53
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha már ilyen kérdést kiírsz, legalább figyeljnél oda a helyesírásra...
2021. márc. 6. 11:10
 13/32 anonim ***** válasza:
14%

"Szerintem egy alap igényesség a másik felé, hogy odafigyelünk a helyesírásunkra, nem csak összecsapjuk amit írunk. Ilyenformán kell használni ékezeteket, hogy a másik ne hámozgassa mit is akarunk írni. Meg azt vettem észre, hogy van aki simán elhiszi amit a telefonja felajánl, és nem is gyanús neki, hogy az összes igekötös igét külön dobja fel a telefon, ami már olvasásra is zavaró sokaknak. De ahogy előttem is írták, pár hiba belefér, de direkt hülyét nem előnyös csinálni magunkból."

Halkan megjegyzem az itteni intelligens nőknek, hogy a barátom tudományos doktori címmel direkt lécci-t ír légyzsi helyett üzenetben. Biztos ő egy műveletlen igénytelen figura (intelligencia terén) doktori címmel. Én is írok párszor full hibásan, viszont akkor ha valaki ezt látva lehülyézne engem, annak megmutatnám az egyetemen vett matek feladatainkat (reál szakra járok), hogy megtudják e oldani (erősen kétlem). Egyszer full véletlenül menjek helyett mennyeket írtam. Ha valamelyik nő szerint ezért én hülye lennék, írjon rám és akkor megnézzük, hogy a helyesírása mellet elboldogulna e az egyetemi feladataimmal.

2021. márc. 6. 11:16
 14/32 anonim ***** válasza:
32%
Jaj légyzsit írtam légyszi helyett. nem is értem, hogyan értem a matekot az egyetemen, ilyen helyesírással.
2021. márc. 6. 11:19
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

#13 Le lett írva többször is, hogy véletlen elütések simán beleférnek ha közben normálisan, választákosan tud írni az illető. Én is gyakran félregéplek, pláne telefonváltás után. De mikor az illető arra nem képes, hogy egy ékezetes betüt is írjon....

Nekem ugyan csak egy szakmunkásképzőm van, de fontos nekem a másik véleménye, ezért igyekszem az írásból is a maximumot kihozni.

2021. márc. 6. 11:27
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi írásban is sokat kommunikálunk. Nem óhajtok fizikai fájdalmat érezni, míg a sorait olvasom.
2021. márc. 6. 11:37
 17/32 anonim ***** válasza:
13%

"#13 Le lett írva többször is, hogy véletlen elütések simán beleférnek ha közben normálisan, választákosan tud írni az illető. Én is gyakran félregéplek, pláne telefonváltás után. De mikor az illető arra nem képes, hogy egy ékezetes betüt is írjon....

Nekem ugyan csak egy szakmunkásképzőm van, de fontos nekem a másik véleménye, ezért igyekszem az írásból is a maximumot kihozni."

A doktori címmel rendelkező barátom nem csak egyszer egyszer ír így. Továbbmegyek, én is rengetegszer írok hülyén és van más is az egyetemen, aki nagyon okos és az írása full rendetlen és érthetetlen tud lenni sokszor. Tapasztaltam, hogy sokszor a zsenik írása renttentő tud lenni. Persze a gyakoris okoskodó lányok biztos kirázzák az ujjukból azt, amit az egyetemen tanulunk. Ha a kommentemből nem jött volna le, ez nem egyszeri hibaként lett kiemelve nálam (a mennyek vagy menjek). Viszont a szakcsoportban az egyetemen sokan nem írnak ékezetet max ritkán. Hogyan jutottak el az egyetemig? A gyakoris nők szerint ez az intelligeencia hiányának a jele.

2021. márc. 6. 11:38
 18/32 anonim ***** válasza:
13%
És tudom, hogy nem ezek a tipikus példák amiket írtam, csak így jelzem, hogy nagyon okos emberek is írnak hülyén, bár sokszor direkt csinálják de nyilván nem mindenki mindig. Őket is lehülyéznék itt a gyakorin, ezért írtam le ezeket a példákat.
2021. márc. 6. 11:41
 19/32 anonim ***** válasza:
81%
Oké, küldd el a feladataidat, ha olyan okos vagy! :D Én meg mesterre járok államin ÉS tudok helyesen írni. Mindez mit jelent? Hogy egy papír nem az intelligencia mérője és egy kevesebbet végzett ember is lehet igényes, míg láthatóan egy doktorival rendelkező is igénytelen. Amúgy ha valaki igazán okos, akkor pont, hogy van igénye arra, hogy művelje magát és képes legyen választékosan kifejezni a gondolatait, a nyelvezete pedig ehhez igazodik.
2021. márc. 6. 12:40
 20/32 anonim ***** válasza:
92%
Azt azért tegyük hozzá a témához, hogy nem mindegy hogy valaki lazáskodik és azt írja SMS-ben, hogy “lécci” meg “igyexem” stb... vagy pedig valóban fogalma sincs, hogyan kell helyesen írni.
2021. márc. 6. 12:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!