Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mire értitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mire értitek azt, hogy "hiányzik a szikra", ha teljesen jó hangulatú, kulturált mederben folyik egy ismerkedés?

Figyelt kérdés

Mi az a "szikra"? Vagyis ez honnan jön: szerelmes regényekből, romantikus filmekből inspirálódtok?

A vonzalom felkeltése nyilván nem racionális, de van bármi módszer, amivel lehet ezen csiszolni, fejleszteni? Meg az a bizonyos szikra nem jöhet később is, mikor mondjuk már a másik jellemét is elkezditek megismerni?

2021. márc. 4. 20:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
94%
Helyes, jó vele dumálni, de nem érzek szexuális vonzalmat. Volt egy-két ilyen randim és kifejezetten sajnáltam, hogy nincs "szikra", mert csodálatos srácok voltak... csak hát szexuális vonzalom nélkül meg nehéz :/
2021. márc. 5. 21:58
 52/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintmem nem olyan bonyolult ez, biztosan sok férfinak is volt olyan tapasztalata, hogy egy neki nem tetszó csaj nyomult rá, vagy látványosan kereste a társaságát, látszot rajta, hogy nagyon bejön neki a pasi. Én általában így járok/jártam, a legtöbb csaj akinek bejöttem bennem semmit nem indított be, nem akartam, hogy hozzámérjenek (mondjuk ez amúgy is kényes téma nálam), hogy állandóan "rajtam lógjanak" nem indítottak be szexuális vágyakat.

Talán ez a legjobb megfogalmazás: szikra = szexuális ÉS lelki/mentális vonzalom. Magyarul dugni akarsz vele ÉS a társaságát is szereted, meg akarod ismerni, vele akarsz lenni. Úgy is mondhatnám, hogy egy nagyon nagyon jó barát, akivel megvan a szexuális vonzalom.

És én még idetenném azt is, hogy akivel megvan ez a bizonyos "szikra", azzal olyan beszélgetni, vagy bármit csinálni vele, mintha mindig is ismertétek volna egymás, mindig is jóban lettetek volna.

2021. márc. 5. 22:07
 53/62 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a szexuális vonzalomra való igényt értem, de ez első pillanatokban eldől vagy azért van egy kis idő, ami alatt, ha például jó érzelmi intelligenciája van a srácnak akkor be tudja gyújtani? :)
2021. márc. 5. 22:28
 54/62 anonim ***** válasza:
96%
Nem érzelmi intelligencián múlik. Ez vagy jön a másik személyéből vagy nem. 😂😂 Nem kályhák vagyunk, hogy be lehet pöccinteni. 😂😂
2021. márc. 5. 23:07
 55/62 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, ezt az első perctől kezdve érzed, amikor találkoztok. Vagy megvan vagy nincs. Ez nem fog később kialakulni már. Ha valaki így utasít el, azt hagyjad, okkal történik, majd lesz olyan akinél te indítod be.
2021. márc. 5. 23:25
 56/62 anonim ***** válasza:
16%

Azért nincs szikra, mert a gyújtótekercs le lett testelve.

... legalábbis a Babettámnál így volt...

;)

2021. márc. 6. 15:16
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Kulturáltan a haverommal meg a kisöcsémmel is tudok beszélni, attól nem fog érdekelni valaki, hogy el tudunk beszélgetni és nem volt paraszt. A szikra tényleg arról szól, hogy az illető beindított-e bennem valamit - ami attól függ, hogy 1) külsőre megfogott-e valamivel, 2) a kisugárzáse vonzó-e.
2022. jún. 8. 10:44
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
És igen, legalább annyi, hogy teljesen hidegen hagy az illető, vagy van valami, amivel megfog, igenis kiderül max. fél óra alatt. Persze, ilyen esetben is lehet olyan, hogy valamiért mégis elkezd vonzani mondjuk fél-egy év múlva, de annyi időt nem akarok az életemből pazarolni, ha mégsem.
2022. jún. 8. 10:46
 59/62 anonim ***** válasza:
31%
Agysejthiányos nők szavajárása. Semmit sem jelent.
2022. jún. 8. 11:34
 60/62 anonim ***** válasza:
100%
A szikra nálam azt jelenti, hogy ha az adott férfi a közelemben van vagy csak rá gondolok, egyből nedves lesz a puncim. Nálam ez ilyen első randikon nem igazán következik be. Ahhoz nagyon-nagyon a gusztusomnak megfelelő kinézetűnek kellene lennie. Nekem több idő kell a szikra kialakulásához. Pl munkatárs esetében, akivel szinte naponta találkozunk.
2022. jún. 8. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!