Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire értitek azt, hogy "hiányzik a szikra", ha teljesen jó hangulatú, kulturált mederben folyik egy ismerkedés?
Mi az a "szikra"? Vagyis ez honnan jön: szerelmes regényekből, romantikus filmekből inspirálódtok?
A vonzalom felkeltése nyilván nem racionális, de van bármi módszer, amivel lehet ezen csiszolni, fejleszteni? Meg az a bizonyos szikra nem jöhet később is, mikor mondjuk már a másik jellemét is elkezditek megismerni?
Szerintmem nem olyan bonyolult ez, biztosan sok férfinak is volt olyan tapasztalata, hogy egy neki nem tetszó csaj nyomult rá, vagy látványosan kereste a társaságát, látszot rajta, hogy nagyon bejön neki a pasi. Én általában így járok/jártam, a legtöbb csaj akinek bejöttem bennem semmit nem indított be, nem akartam, hogy hozzámérjenek (mondjuk ez amúgy is kényes téma nálam), hogy állandóan "rajtam lógjanak" nem indítottak be szexuális vágyakat.
Talán ez a legjobb megfogalmazás: szikra = szexuális ÉS lelki/mentális vonzalom. Magyarul dugni akarsz vele ÉS a társaságát is szereted, meg akarod ismerni, vele akarsz lenni. Úgy is mondhatnám, hogy egy nagyon nagyon jó barát, akivel megvan a szexuális vonzalom.
És én még idetenném azt is, hogy akivel megvan ez a bizonyos "szikra", azzal olyan beszélgetni, vagy bármit csinálni vele, mintha mindig is ismertétek volna egymás, mindig is jóban lettetek volna.
Azért nincs szikra, mert a gyújtótekercs le lett testelve.
... legalábbis a Babettámnál így volt...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!