Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire értitek azt, hogy "hiányzik a szikra", ha teljesen jó hangulatú, kulturált mederben folyik egy ismerkedés?
Mi az a "szikra"? Vagyis ez honnan jön: szerelmes regényekből, romantikus filmekből inspirálódtok?
A vonzalom felkeltése nyilván nem racionális, de van bármi módszer, amivel lehet ezen csiszolni, fejleszteni? Meg az a bizonyos szikra nem jöhet később is, mikor mondjuk már a másik jellemét is elkezditek megismerni?
Itt senki nem utálja a férfiakat szerintem. De ez a szint, amit te képviselsz, már nagyon sokkoló, nekem már energiám sincs vitatkozni, úgy sincs értelme.
Egyébként is, ez a kérdés nőknek szólt, és személyes véleményekre volt kíváncsi. Nem is értem, hogy lettek itt ideges férfiak, akik megmondják a tutit...
#42: Mesélj, milyen szintet képviselek.
De, elég durván megy a férfiak utálata. Mást nem igazán lehet arra mondani, hogyha ugyanazt leírom egy férfiról, mint egy nőről, akkor a férfiakról írt negatív véleményem legalább 80%-on van, a nőkről írt meg garantáltan 25%alatt.
Ha ez nem a férfiak utálata miatt van, akkor mitől?
(Azt csak csendben megsúgom, hogy van az oldalon egy illető, akit pl. személyesen ismerem és nyíltan férfigyűlölő a hétköznapokban is. A válaszainak hasznossága, amiben többnyire csak férfiaknak szól be, 80%. Kérlek, mutass akárcsak egy incelt is, aki 50% feletti.)
Pontosan mi sokkolt a véleményemben? Nem szidtam az összes nőt. Sőt, több válaszomban is leírtam ennél a kérdésnél is, hogy a való életben általában ennél a szintnél normálisabb nőket látok. Ez sokkolt? Az nem sokkolt, hogy rólam valótlanságokat állítottak, leköcsögöztek és olyat adtak a számba, amit nem is állítottam?
"A másik nem tisztelete alapfeltétele annak, hogy párbeszédet tudjunk folytatni ilyen kérdésekről. Ha valaki erre nem képes, akkor legyen szíves máshol élje ki a frusztrációját."
Kihalna ez az oldal.
Elmondom, mi az, hogy nem jon a szikra. Nem akarom, hogy magahoz oleljen. Elborzasztana, ha megcsokolna, es eszembe sem lenne lefekudni vele.
Ezzel szemben a szikra azt jelenti, hogy szinte sugarzik a testem, alig birom visszatartani magam. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!