Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire értitek azt, hogy "hiányzik a szikra", ha teljesen jó hangulatú, kulturált mederben folyik egy ismerkedés?
Mi az a "szikra"? Vagyis ez honnan jön: szerelmes regényekből, romantikus filmekből inspirálódtok?
A vonzalom felkeltése nyilván nem racionális, de van bármi módszer, amivel lehet ezen csiszolni, fejleszteni? Meg az a bizonyos szikra nem jöhet később is, mikor mondjuk már a másik jellemét is elkezditek megismerni?
#15: Oké, én megértem, hogy az önképednek valami nagyon nagy pluszt ad, hogy próbálod magad kihúzni az alól, hogy mennyire számít a külső, de már szinte nevetséges szintet nyomsz...
A külsőtől független? Öhm... Ja, a tinderen azért van meg a helyes pasiknál a szikra egyből sok nőnek, a rondáknál meg senkinek. (Ugyanúgy a férfiaknál is ez áll, csak ők legalább nem álszentek, hanem simán közlik, hogy ja, jól néz ki a nő.)
Az meg, hogy nem jön be minden jól kinéző férfi, nem jelenti azt, hogy a kinézettől független a dolog... :D
"Nagyon sokszor vonzódtam olyan férfiakhoz, akikre a barátaim felhúzták a szemöldöküket. Nekem mégis vonzó volt, megvolt a szikra."
Tehát, neked külsőre is bejöttek.
Tényleg... Ez már a fájdalmas szint. És miért van az, hogy ezt csak a gyk-n látom? Itt már lassan minden 3. nő azt próbálja előadni, hogy ronda férfiakra gerjed. Oké, nem mindenkinek számít maximálisan a külső, de ennyire ne hazudjunk már egymásnak. Ha meg mégis, akkor ilyen hazug szinten ne másoknak osszatok tanácsot, hanem keressetek fel egy pszichológust.
Az meg szintén nagyon gáz, hogy bárki is piros kezet nyomott a #16-os válaszra. A nő konkrétan olyannal randizott, akitől semmit sem akart. Ez szerintetek nem gáz? Komolyan? Akkor remélem kuss van akkor is, amikor egy férfi behazudja a szerelmet pár menetért. Jaaa, hogy akkor bekattantok is sírtok, hogy az milyen ronda dolog?
Miközben megy az incelezés orrba-szájba, ugyanazt toljátok ám ti is továbbra is.
#23: Tök jó, hogy leírtad, mennyire a szélsőség megy itt... Aztán te is betoltál egy szélsőséget. Király, ment a zöld! :D
És igen, a való életben ennél a szintnél tényleg csak értelmesebb nőkbe botlik az ember, akik lazán felvállalják, hogy igenis számít a külső.
Kérdező, én véletlenül sem téged hívtalak incelnek, hanem az ilyen válaszokat adókat:
"Bolondok a nők és gerinctelenek."
Na meg visszaszívom, hogy előbb nem rád értettem az incelt, te is az vagy, nagyon is.
Hogy jön ide a Tinder, meg az eddigi tapasztalataid? A kérdező kérdezett valamit, én meg leírtam, hogy számomra ez mit jelent. Ennyi. Fogalmam sincs a többi nőről, meg a Tinderes tapasztalataidról.
"Tehát, neked külsőre is bejöttek."
Nekem igen, tetszettek, még ha nem is feleltek meg a mostani ideáloknak. Az, hogy külsőtől független, az nem azt jelenti, hogy nem számít nekem, hogy tetszik-e fizikailag a férfi. Ez annyit jelent, hogy senki ne higgye azt, hogy nem néz ki jól a másik szerint, csak mert valakinek nincs meg a szikra vele. Pont ezaz, hogy általában ilyen szituációkban tetszik a férfi képről, látásból ismerve, stb, azért történhet meg a randi. De a vonzalom utána elmarad. Szerintem érted te ezt a külsőtől független dolgot, annyira nem bonyolult, nem tudom miért akarod kitekerni a szavakat.
Amúgy is szerintem te írtad, hogy nem tudunk tanácsot adni a férfiaknak.
Pont ezaz, hogy ilyen helyzetben nem lehet tanácsot adni. Ez vonzalmi kérdés, hiába változtatsz bármint, nem lesz meg a vonzalom valószínűleg utána sem, szóval nem tudom milyen tippekre vársz.
"Az meg szintén nagyon gáz, hogy bárki is piros kezet nyomott a #16-os válaszra. A nő konkrétan olyannal randizott, akitől semmit sem akart. Ez szerintetek nem gáz? "
Te itt ki vagy ezen akadva, konkrétan előtted egy másik férfi pedig így nyilatkozott:
"jó lett volna még 1-2 randi. Hát ő ezt nem várta meg, pedig szerintem kialakulhatott volna valami, mert nem éreztem reménytelennek. Sajnos sokan manapság türelmetlenek."
Totálisan ellentmondtok egymásnak. Most akkor adni kell még esélyt, meg türelmesnek lenni, vagy ha nincs meg aminek kell, akkor rögtön visszautasítani? Látod, mindenkinek nem lehet megfelelni. Mindenki intézi úgy a dolgait, ahogy ő etikusnak érzi.
senki nem mondja, hogy nem szamit a kulso. azt mondjuk, hogy nem ugy es nem annyira szamit, ahogy ti hiszitek, hogy szamit. tehat nem csak a 190 centis, kockahasu fogkremreklam mosolyu bajgunaroknak van eselyuk. nyilvan valami kell, hogy tetsszen a masikban, hogy megfogjon benne, de mondjuk tobbet er az, ha egy atlagos kinezetu ferfi annyira jofej, vicces, hogy egesz este nevetek vele es fel se tunik, hogy eltelt 5-6 ora, mint az, hogy tokeletes hasizma legyen az illetonek, de amugy halalra unom magam mellette.
pl. a mostani pasimnak is van egy kis hasa es elsore nem tetszett, tovabbra is azt gondolkm, fogynia kene kicsit, de egyszeruen annyira jolfej, vicces, intelligens, erdekes ferfi, hogy tokre hidegen hagy, hogy nincs tokeletesre gyurt teste.
nyilvan van, amibol nem szeretnek engedni, nalam pl. ilyen a magassag, mert magas nokent nem szeretnek egy alacsony ferfival lenni. de mondjuk a toketes hasizom vagy ilyesmi egyaltalan nem hat meg, ha nincs.
azert vicces, hogy frocsogtok a nokre, hogy felszines k urvak, de ha leirjuk, hogy korantsem szamit annyira a kulso, akkor meg hazug k urvak vagyunk mind:D semmi se jo nektek.
#28 leírjátok, aztán totál mást mutat az élet -> hazudtok
Több olyan párkapcsolat kezdeményem volt, ahol kimondta a lány, hogy nagyon jó volt a randi, milyen humoros, értelmes vagyok, régen érezte magát ilyen jól randin, de ne folytassuk. Volt, hogy ez 1, volt hogy 5 randi után derült ki (még csók sem volt...). Nem haragszom ezekre a lányokra (kivéve aki hitegetett, hogy lesz folytatás aztán a sok pozitív visszajelzés ellenére eltűnt), de hazugság azt állítani, hogy a nőkben ki lehet építeni úgy vonzalmat kommunikációval, humorral, hogy az kezdetben csak részben volt meg (valami volt, mert társkereső, insta, FB alapján jöttek el randizni)
#28: 175 centi vagyok, nem bájgúnár és mindig találtam barátnőt. Szexkapcsolatot is.
Nem azt mondjátok, hogy úgy számít, ahogy állítjuk? Hááát, én eléggé megkaptam a lepontozást, pedig sehol sem írtam semmi olyat, hogy szerintem csak 190 centis ilyen olyan pasik találnak nőt... DE, nézd már meg, hogy a másik oldalon mi lett írva: A kémia FÜGGETLEN a külsőtől. Érted, a foghíjas 150 centis pasi simán talál nőket, merthát' a külsőtől független a kémia, nála meg biztos megvan, mert jó a szövege.
Szóval naaa, miközben az egyik oldalt bevédted és a másik oldal szélsőségeit kihangsúlyoztad, a saját oldalad szélsőségein lazán átléptél.
(Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy hány, de hány nő ismerősöm simán előadja, hogy nem számít annyira a külső. Az egyikük pl. elmondta, hogy neki nem számít, hogy a srác kigyúrt legyen. A 3 pasija közül az egyik amerikai focis volt, a másik focista, aki kondizott, a harmadik meg építőipar mellett street workuotozott. Na, nála pl. nem számít a külső és az izom, ugye? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!