Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire értitek azt, hogy "hiányzik a szikra", ha teljesen jó hangulatú, kulturált mederben folyik egy ismerkedés?
Mi az a "szikra"? Vagyis ez honnan jön: szerelmes regényekből, romantikus filmekből inspirálódtok?
A vonzalom felkeltése nyilván nem racionális, de van bármi módszer, amivel lehet ezen csiszolni, fejleszteni? Meg az a bizonyos szikra nem jöhet később is, mikor mondjuk már a másik jellemét is elkezditek megismerni?
hadd dontsem mar el EN, hogy NEKEM mit jelent ez a kifejezes, ne egy vadidegen, frusztralt nyomorult akarja megmondani, hogy szerinte ENGEM miert nem erdekel egy ferfi.
ez olyan, mintha megkerdezned, hogy mi a kedvenc illatom, leirnam, hogy pl. vanilia es erre leugatnal, hogy marpedig NEKEM nem lehet a vanilia a kedvenc illatom, mert szerinted nem egy jo illat, blabla..
de ha mindenkeppen ki szeretnetek provokalni a nagy ‘tippet’: ne legyetek kib aszott unalmasak es akkor meglesz a szikra;)
4es voltam
Hú, akad itt bőven incel.
Egyébként igen, nálam is azt jelenti, hogy nincs meg a testi vonzalom. Lehet teljesen független a kinézettől, többször is éreztem már objektívan nagyon jól kinéző férfinál, hogy nem akarok közelebb kerülni hozzá.
Kétszer mégis tovább próbálkoztam, de nem alakult ki idővel sem a vonzalom.
Egyébként másik nemnél is van ilyen, fiú barátaim számoltak be hasonlókról. Ez egy teljesen természetes dolog, nem vonzódik az ember automatikus mindenkihez, aki nem néz ki rosszul és jó személyiség.
#11: Hagyjuk már, hogyha valaki nem 20 sorban írja le a szöveged, hanem egyben, akkor az frusztrált. Nőjetek fel páran. Lehet magyarázkodni, de a tényeken nem változtat.
És nem, nem olyan, mintha megmondanám, hogy neked MÁST jelent valami. Újra leírom, mert láthatóan a szövegértelmezés sem megy: Lényegében ugyanazt írtátok le, amit én. Mintha azt mondanám, hogy egy édes illat jön be neked, majd te kioktatnál, hogy nem édes, hanem vanília. Ami szintén édes illat...
##12: "Egyébként igen, nálam is azt jelenti, hogy nincs meg a testi vonzalom. Lehet teljesen független a kinézettől, többször is éreztem már objektívan nagyon jól kinéző férfinál, hogy nem akarok közelebb kerülni hozzá."
Öhm... Tehát, mivel volt már olyan jól kinéző ember, aki nem jött be, ezért független a kinézettől? :D Ha még azt írtad volna, hogy ronda férfiak jöttek be, akkor oké. De, így... Tényleg ennyire nem megy néhányotoknak a logika és aztán inceleztek mindenre?
Te miről beszélsz? Egyrészt én nem téged inceleztelek, ha te vagy az első válaszoló.
Másrészt nem értem, mit nem értesz.
Független a kinézettől, így van. Tehát nem azt jelenti, hogy valaki nem néz ki jól, ezért nincs meg a testi vonzalom, nincs meg a szikra. Nem így megy. Nézhet ki egy srác jól, lehet helyesnek is tartom, de van, hogy mégsincs meg testi vonzalom. Ezt írtam, szerintem elég érthető, és ez mi más, ha nem a külsőtől való függetlenség? Természetesen ebből az is jön, hogy ez fordítva is igaz. Nagyon sokszor vonzódtam olyan férfiakhoz, akikre a barátaim felhúzták a szemöldöküket. Nekem mégis vonzó volt, megvolt a szikra.
"Az egyik srácnál konkrétan imádkoztam magambam a 3.randin,hogy nehogy meg akarjon már csókolni, mert abszolút nem vágytam rá..."
Akkor hogy jutott el a harmadik randiig és miért nem mondtad randi közben, hogy bocsi de nem egymást keressük?:D
Nekem olyan randi után mondta ezt egy lány, mikor érezhetően a végén csókot várt, én nem kaptam le, mert nekem első randin ez gyors (igen, van ilyen férfi is).
Aztán az is kétes volt, hogy komolyat akart-e, valószínűleg nem, én viszont azt keresek.
Szerintem e 2 dolog miatt juthatott arra a döntésre, hogy nincs szikra.
3 órát dumáltunk, elvoltunk, tény nekem nem volt az esetem, de nekem mindig megismerés alapú a dolog, jó lett volna még 1-2 randi. Hát ő ezt nem várta meg, pedig szerintem kialakulhatott volna valami, mert nem éreztem reménytelennek. Sajnos sokan manapság türelmetlenek. 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!