Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mire értitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mire értitek azt, hogy "hiányzik a szikra", ha teljesen jó hangulatú, kulturált mederben folyik egy ismerkedés?

Figyelt kérdés

Mi az a "szikra"? Vagyis ez honnan jön: szerelmes regényekből, romantikus filmekből inspirálódtok?

A vonzalom felkeltése nyilván nem racionális, de van bármi módszer, amivel lehet ezen csiszolni, fejleszteni? Meg az a bizonyos szikra nem jöhet később is, mikor mondjuk már a másik jellemét is elkezditek megismerni?

2021. márc. 4. 20:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
73%

hadd dontsem mar el EN, hogy NEKEM mit jelent ez a kifejezes, ne egy vadidegen, frusztralt nyomorult akarja megmondani, hogy szerinte ENGEM miert nem erdekel egy ferfi.

ez olyan, mintha megkerdezned, hogy mi a kedvenc illatom, leirnam, hogy pl. vanilia es erre leugatnal, hogy marpedig NEKEM nem lehet a vanilia a kedvenc illatom, mert szerinted nem egy jo illat, blabla..

de ha mindenkeppen ki szeretnetek provokalni a nagy ‘tippet’: ne legyetek kib aszott unalmasak es akkor meglesz a szikra;)

4es voltam

2021. márc. 4. 21:02
 12/62 anonim ***** válasza:
82%

Hú, akad itt bőven incel.

Egyébként igen, nálam is azt jelenti, hogy nincs meg a testi vonzalom. Lehet teljesen független a kinézettől, többször is éreztem már objektívan nagyon jól kinéző férfinál, hogy nem akarok közelebb kerülni hozzá.

Kétszer mégis tovább próbálkoztam, de nem alakult ki idővel sem a vonzalom.

Egyébként másik nemnél is van ilyen, fiú barátaim számoltak be hasonlókról. Ez egy teljesen természetes dolog, nem vonzódik az ember automatikus mindenkihez, aki nem néz ki rosszul és jó személyiség.

2021. márc. 4. 21:04
 13/62 anonim ***** válasza:
19%

#11: Hagyjuk már, hogyha valaki nem 20 sorban írja le a szöveged, hanem egyben, akkor az frusztrált. Nőjetek fel páran. Lehet magyarázkodni, de a tényeken nem változtat.

És nem, nem olyan, mintha megmondanám, hogy neked MÁST jelent valami. Újra leírom, mert láthatóan a szövegértelmezés sem megy: Lényegében ugyanazt írtátok le, amit én. Mintha azt mondanám, hogy egy édes illat jön be neked, majd te kioktatnál, hogy nem édes, hanem vanília. Ami szintén édes illat...

##12: "Egyébként igen, nálam is azt jelenti, hogy nincs meg a testi vonzalom. Lehet teljesen független a kinézettől, többször is éreztem már objektívan nagyon jól kinéző férfinál, hogy nem akarok közelebb kerülni hozzá."

Öhm... Tehát, mivel volt már olyan jól kinéző ember, aki nem jött be, ezért független a kinézettől? :D Ha még azt írtad volna, hogy ronda férfiak jöttek be, akkor oké. De, így... Tényleg ennyire nem megy néhányotoknak a logika és aztán inceleztek mindenre?

2021. márc. 4. 21:19
 14/62 anonim ***** válasza:
29%
Az általuk pillanatnyilag elérhető férfiak közül nem te gyújtod be a puncijukat. Hangsúlyozom, pillanatnyilag. Az a szép benne, hogy bármikor változhat a véleményük ezzel kapcsolatban, általában negatív irányban.
2021. márc. 4. 21:24
 15/62 anonim ***** válasza:
88%

Te miről beszélsz? Egyrészt én nem téged inceleztelek, ha te vagy az első válaszoló.

Másrészt nem értem, mit nem értesz.

Független a kinézettől, így van. Tehát nem azt jelenti, hogy valaki nem néz ki jól, ezért nincs meg a testi vonzalom, nincs meg a szikra. Nem így megy. Nézhet ki egy srác jól, lehet helyesnek is tartom, de van, hogy mégsincs meg testi vonzalom. Ezt írtam, szerintem elég érthető, és ez mi más, ha nem a külsőtől való függetlenség? Természetesen ebből az is jön, hogy ez fordítva is igaz. Nagyon sokszor vonzódtam olyan férfiakhoz, akikre a barátaim felhúzták a szemöldöküket. Nekem mégis vonzó volt, megvolt a szikra.

2021. márc. 4. 21:28
 16/62 anonim ***** válasza:
37%

"Az egyik srácnál konkrétan imádkoztam magambam a 3.randin,hogy nehogy meg akarjon már csókolni, mert abszolút nem vágytam rá..."

Akkor hogy jutott el a harmadik randiig és miért nem mondtad randi közben, hogy bocsi de nem egymást keressük?:D

2021. márc. 4. 21:30
 17/62 anonim ***** válasza:
91%
Akkor meg azért hisztiztek, hogy esélyt kéne adni.
2021. márc. 4. 21:32
 18/62 anonim ***** válasza:
68%

Nekem olyan randi után mondta ezt egy lány, mikor érezhetően a végén csókot várt, én nem kaptam le, mert nekem első randin ez gyors (igen, van ilyen férfi is).

Aztán az is kétes volt, hogy komolyat akart-e, valószínűleg nem, én viszont azt keresek.

Szerintem e 2 dolog miatt juthatott arra a döntésre, hogy nincs szikra.

3 órát dumáltunk, elvoltunk, tény nekem nem volt az esetem, de nekem mindig megismerés alapú a dolog, jó lett volna még 1-2 randi. Hát ő ezt nem várta meg, pedig szerintem kialakulhatott volna valami, mert nem éreztem reménytelennek. Sajnos sokan manapság türelmetlenek. 30f

2021. márc. 4. 21:35
 19/62 anonim ***** válasza:
92%
Hát, figyelj kérdező, most a barátaimmal is tudok jókat dumálni meg szórakozni, de nem leszek beléjük szerelmes. És nem is akarok velük lefeküdni. Ez nem feltétlen a külsőről szól, sokkal inkább arról, hogy a kettőtök kémiája hogyan viszonyul egymáshoz, milyen benyomást kelt benned a másik. Mondhatnánk, hogy a kezdeti vágy, motiváció, talán szexuális vonzalom, mennyire vagytok egy hullámhosszon. Pl.: hiába találkoznék egy szuper helyes szőke pasival, ha nekem a barna hajúak tetszenek, illetve ha számomra vonzó egyén benyögne valami számomra taszítót, az is elzavarja a "varázst". Ha pl.: valakinek az intelligencia vonzó, akkor egy buta emberrel nem lesz szikrája, nézhet ki bárhogy, mert taszítani fogja és nem lesz motivációja.
2021. márc. 4. 21:37
 20/62 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én nem tartom magam incelnek. A válaszokból nagyjából körvonalazódik számomra, hogy "szikra" nélkül nem tud elindulni egy teljes értékű kapcsolati dinamika.
2021. márc. 4. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!