Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ismerkedéskor mit gondoltok arról a férfiról akinek a mobilja csak 70000ft-ot ért mikor vette új volt?
OOOh
Sok nőnek státusz szimbolúm már sajnos az illető telefonja :(
te hulye vagy, vagy csak trollkodsz?
szerinted honnan a f..bol tudja egy atlag no, hogy egy random mobiltelefon mennyit er? nekem pl. fogalmam sincs, nem is erdekel.
ezen kivul, ha arra probalsz kilyukadni, mint az itteni frusztralt incelek tobbsege, h minden no anyagias k rva, akkor se vagy tul jo nyomon, mert vannak emberek, akik inkabb felvesznek hitelelt meg nem
mennek nyaralni, csakhogy meg tudjak venni a legujabb iphonet, masok meg szarnak bele es bar megtehetnek, megveszik a legalapabb telot 50ezerert, mert nincs ra szukseguk alap dolgokon kivul.
Ohh, létezik ilyen olcsó telefon? :)
Viccet félretéve én ránézésre nem tudom megmondani egy telefon értékét, ha azt mondja 200k volt akkor annyi volt.
Másodsorban a kutyát nem érdekli a telefonja, aki ez alapján választ párt magának annál a kapcsolata olyan gyorsan fog leértékelődni mint az említett eszköz értéke.
Pont nem érdekel. Amúgy az én előző telóm bőven alatta volt, nem éreztem magam gáznak. (A mostani meg szülinapi-költözési ajándék volt a szüleimtől, így az itt nem számít)
22N
Van ahol a teló státuszszimbolum, mint a karóra, az öltöny vagy az autó márkája. A kérdés, hogy te ezeket a hölgyeket akarod megcélozni mint potenciális partner, mert oda egy márkás telefon kevés lesz még belépőszintnek is.
Ellenben ha normális nőt keressel, akinek meg más fontos egy férfiben és a fenti dolgok huszadrangúak, akkor szerencsére nincs okod szoronkodni.
A nagy kérdés az melyik hölgykategóriát lövöd be magadnak? Mert akkor elkezdheted pakolgatni magadra a lelki terheket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!