Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ismerkedéskor mit gondoltok arról a férfiról akinek a mobilja csak 70000ft-ot ért mikor vette új volt?
Nekem egy 5 ezer forintos nyomógombos telefonom van, amit a tescoban vettem, és tapadnak rám a nők.
76F
Sztem nekem is annyi volt. Ha te ilyen nőket találsz csak, valószínűleg ilyen kis cuncicicababákat nézel csak. Hát nekik tényleg áruk van.
Ki veszi az iPhone-t? Akinek nincs rá pénze. Nem viccelek. Plázában dolgozom irodában. Az irodai szinteken az öltönyös embereknek mindenféle telefonjaik vannak. A pizzafutár ott vagánykodott a liftben, hogy milyen drágán vesz iPhone-t, a postán a kiscsaj nem evett inkább, csak legyen rá pénze.
Láttam egy meme-et erről, hogy a csóró emberen mindenhol márkajelzések vannak, Mark Zuckerberg meg hót egyszerű fehér polóban, farmerben... akinek van pénze, az nem érzi, hogy mutogatnia kell, akinek nincs, az meg szeretné, ha azt hinnék, hogy van neki.
Az gaz,ha en netet fizetek es azon ingyen tudok hang es szoveges uzeneteket irni,de o telefonalgatni akar vagy sms-ezni,ami draga es idejetmult.
De ranezesre egy telrol en se tudom megmondani,mennyi lehetett. Nem is erdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!