Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ismerkedéskor mit gondoltok arról a férfiról akinek a mobilja csak 70000ft-ot ért mikor vette új volt?
Vettem egy drágább Huaweit, de ki sem használom rendesen minden adottságát. Stabil, erős sokat bír.
Viszont ránézésre másnak az árát meg sem mondom. Kb ugyan úgy néznek ki mamár, pláne ha tokban van... El tudom rajta érni, akkor a célnak megfelelő.
Nekem 200 ezre van a barátomtol.
Kb sehol nem erdekel kinek milyen a teloja.
Vagy fèrfi a szememben vagy nem az. Ezt nem a pénze fogja meghatarozni.
De most komolyan? Hol érdekel ez engem? Ebbe nekem mi a profit?
Eskü egyik pasim telóját sem tudtam hogy milyen márka, mikori évjárat, árát meg pláne nem.
Nem is értem. Vagy csak nem mozgok ilyen proli körökben.
A saját telefonom is karácsonyi ajándék volt, így még erről se tudom, hogy mennyibe került. Az ilyen technikai eszközökhöz sose volt érzékem, pont nem érdekel, ha a másiké milyen. Működjön rendesen, a többi nem érdekel.
23/L
Gimiben gáz. Felnőttként másból is leszűrheti a csaj, hogy mennyit érsz.
Nálunk pl.: 20M-es céges kocsik és mellé kamera nélküli, nyomógombos telefonok járnak. Na?
"Nekem 200 ezre van a barátomtol."
azt a pénzt a barátod másra is költhette volna.
Micsoda kamuzás megy itt.
1.: Akkor ki veszi a sok prémium modellt, pláne olyan elővételben, hogy hónapokra előre lefogy a készlet?
2.: Pontosan tudjátok, hogy a nők nézik a részleteket is a pasiknál.
3.: Egyszer javasoltam valakinek itt egy olcsóbb, de minőségi modellt az Ájfos helyett. Konkrétan leanyáztak, meg le igényteleneztek, hogy mekkora proli vagyok, hogy biztos nem telik ájfosra, és azért ajánlgatok droidost.
1.: Akkor ki veszi a sok prémium modellt, pláne olyan elővételben, hogy hónapokra előre lefogy a készlet?
A hülyék, akiknek nincs önbecsülése és azt hiszi, egy 700-as telefonnal jobb lesz az élete. + A készlet az mennyi? Ha pl 3 darab van berendelve, akkor elfogy. Lehet veszik, de nem százezer darabos készletről van szó.
18:
1: A cigányok főleg, azok rajoskodnak a mobiljukkal folyton
2: Mindenki más részleteket néz. Én például hülyének nézem azt, aki többet költ egy szaros mobilra, mint egy középkategóriás laptopra. Szánalmas és ostoba ember az ilyen, akinek pénze van, agya nincs.
3: Az iphone vs android harc egy egészen más műfaj, de továbbra sem értem, miért nem tudod megkülönböztetni a cigányokat meg a prolikat a többi embertől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!