Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem idegesít a "válogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít a "válogatós f@sznak kutyában a helye" mondás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan férfi, aki bárkire rámászna, még nagyobb alkohol elfogyasztása után sem. Számomra ez a mondás azt jelenti, hogy a férfinak mindegy csak luk legyen. Ez szerinten megalázó ember alatti nézet. Ha meg ki írnék ide egy olyan kérdést, hogy nem kívánom a barátnőmet, mert eleve nem tetszett mikor összejöttem vele, akkor utolsó féregnek lennék beállítva, mert kihasználtan szegényt. Valaki érti ezt?
2021. febr. 19. 06:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
jaa tényleg, igaz:)
2021. febr. 19. 10:19
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Én még nem hallottam ezt a mondást... szerencsére. Elég szánalmas.
2021. febr. 19. 10:24
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Én hallom eleget. Azt jelenti inkább,hogy sok(utálom a kategórizálást meg pontozást,de ezzel egydzerűbb). Sok átlagos vagy átlag alatti pasi,csak nagyon szép nőkkel állna szóba és elutasítja az adandó alkalmakat,mert nem elég jó neki egy átlagos lány.
2021. febr. 19. 14:35
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Én se hallottam még, de nem is értem.

Én "válogatós" vagyok, még alkalmi kapcsolatom is alig volt, hanem kívántam a szerethető nőt.

Épp a válogatós nem áll le egy igénytelen, buta nővel, nemhogy egy állattal.

Ne feszülj ezen, nettó marhaság.

2021. febr. 19. 21:17
 15/23 A kérdező kommentje:
Kinek mi az átlagos és a feletti, alatti? Attól, hogy valaki nem született szépségnek, jóképűnek jogában áll eldönteni, hogy kivel akar kapcsolatot és szexelni. Elhiszem, hogy van aki részegen megtud dugni szinte bárkit, de van aki a tizedik rövidital után sem. A gond az, ha valaki a másikra erőlteti ezt, és érezteti vele azt, hogy emiatt nem férfi. Nem a dugások száma határozza meg a férfiasságot.
2021. febr. 21. 15:09
 16/23 anonim ***** válasza:

#15 ezek szerint a visszautasított nő mondja?

Így talán érteném.

De így se szard le se.

Ha nem kell, hát nem kell.

2021. febr. 21. 15:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Sose hallottam ezt a mondást, akivel jó kapcsolatban vagyok sose mond durvákat, akivel pedig nem, pont nem érdekel mit mond, hiszen nem számít a véleménye.
2021. febr. 21. 20:53
 18/23 anonim ***** válasza:
61%
#16! A pasik mondják egymás közt. Kb annyit jelent:" ne válogass mert szex nélkűl maradsz"
2021. febr. 21. 20:55
 19/23 anonim ***** válasza:
45%

#13: "Sok átlagos vagy átlag alatti pasi,csak nagyon szép nőkkel állna szóba és elutasítja az adandó alkalmakat,mert nem elég jó neki egy átlagos lány."

De akkor is ha van rajta sapka, ha nincs szituáció, mert ha összejön olyannal, aki nem tetszik neki, akkor azért szemét, mert a szexért bármire képes és tisztességtelen a lánnyal szemben, ha meg nem jön össze, akkor ne válogasson, vagy így járt, ezért van egyedül, megérdemli.

Ebből inkább az jön le, hogy egyes nőknek fontosabb, hogy a pasi nekik bejöjjön, minthogy a pasinak is kelljen a nő. Szóval ugyanazt csinálja, ami ellen felszólal, élő kiegészítőként használja a férfit, akivel lehet villogni a barátnők, család előtt, aztán szex közben azért hunyja be a szemét, mert Brad Pittre gondol.

2021. febr. 22. 04:30
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

Van ebben a mondásban igazság, még ha fáj is. Mint abban is, hogy két szék között a pad alá esik valaki. Én is többször voltam úgy, hogy egész jó nővel randiztam, de volt még egy a láthatáron, aki még jobban tetszett. Hanyagoltam az elsőt, és a másodikról kiderült, hogy nem jövök be neki. De ezt 3 randi után mondta meg nagy nehezen. Ekkor már késő volt az elsőt felkeresni, az eltelt idő miatt.

Utólag megbántam, hogy túl válogatós voltam, de ez van (már azt érzem, hogy kigyógyultam belőle). Ezt teszi velünk az online társkeresés, elhiteti velünk (pasikkal és nőkkel is), hogy végtelen a lehetőségek tárháza, mindig van jobb. Ez persze nem igaz, de ezért van annyi bizonytalan, döntésképtelen társkereső mindkét nemnél. Persze a külső után legalább annyira fontos a belső is, ami persze vonzóvá is teheti a külsőt, de odáig nem jut el a dolog legtöbb esetben.

2021. febr. 22. 09:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!