Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít a "válogatós f@sznak kutyában a helye" mondás?
Mit pörögsz ezen?
Ha rád nem igaz, ne vedd magadra, ennyire egyszerű.
A férfiak többségére igaz, hogy mindegy, csak lyuk legyen egyébkènt, amelyik pedig olyannal van, akihez nem vonzódik, ès kritizálja ezért, az valóban egy féreg.
Azért vagytok ezen felháborodva, mert nulla a szexuális kultúrátok!
Azt nem mondom, hogy "mindegy, csak luk legyen", de 16-és 55 között kb. minden nőre fel tudok izgulni, ha nem ápolatlan és igénytelen.
A szexnek a kielégülés a lényege! Az pedig nem csak a kinézettől függ! Miből gondoljátok, hogy egy egyszerűbb, vagy egy kicsit előnytelenebb külsejű nő nem lehet tízszer olyan odaadó az ágyban, mint egy fullos?
Voltam én együtt olyan nővel akivel nem nagyon kellett dicsekedni, mégis úgy leszívott, hogy alig bírtam kiszállni az ágyból.
Meg volt olyan is aki jobban nézett ki, de annyi volt a teljesítménye, hogy eldőlt mint egy cementes zsák aztán várta a csodát. Még a melltartót sem engedte levenni magáról.
Szóval ha adódik lehetőség, azt ki kell használni! Még egy rosszabb fajta szex is jobb mint recskázni!
Ha valaki csak a külsőségekre megy az nem ember alatti?
Ha te nem vagy ilyen, minek idegesíted magad rajta?
Én bevallom, piásan simán megdugok olyan nőket is, akikkel amúgy józanul eszembe se jutna összejönni - szóval rám valamennyire igaz a mondás, de ez van, én ilyen vagyok, nem érdekel, ki mit gondol róla.
9-es!
Az úgy van, hogy "béna gyereknek anyja veri a f.szát"!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!