Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem idegesít a "válogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít a "válogatós f@sznak kutyában a helye" mondás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan férfi, aki bárkire rámászna, még nagyobb alkohol elfogyasztása után sem. Számomra ez a mondás azt jelenti, hogy a férfinak mindegy csak luk legyen. Ez szerinten megalázó ember alatti nézet. Ha meg ki írnék ide egy olyan kérdést, hogy nem kívánom a barátnőmet, mert eleve nem tetszett mikor összejöttem vele, akkor utolsó féregnek lennék beállítva, mert kihasználtan szegényt. Valaki érti ezt?
2021. febr. 19. 06:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%

Mit pörögsz ezen?

Ha rád nem igaz, ne vedd magadra, ennyire egyszerű.

A férfiak többségére igaz, hogy mindegy, csak lyuk legyen egyébkènt, amelyik pedig olyannal van, akihez nem vonzódik, ès kritizálja ezért, az valóban egy féreg.

2021. febr. 19. 06:40
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Milyen mondás ez? Még sosem hallottam ilyet. Szerintem építsd le a primitív ismerôseidet, és akkor nem kell idegeskedned az "életbölcsességeiken".
2021. febr. 19. 08:19
 3/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem hallottam ezt a szöveget, nagyon gusztustalan. Ha tényleg így gondolod, akkor ritka pozitív kivétel vagy a sok szexmániás állat közül.
2021. febr. 19. 08:39
 4/23 anonim ***** válasza:
35%
Burkolt animal szex....
2021. febr. 19. 08:41
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
Idióta baromság, amit vélhetően unintelligens, érzelmi agyhalott barmok találtak ki (és terjesztenek), de ettől függetlenül jót röhögtem rajta. :D
2021. febr. 19. 09:11
 6/23 anonim ***** válasza:
13%

Azért vagytok ezen felháborodva, mert nulla a szexuális kultúrátok!

Azt nem mondom, hogy "mindegy, csak luk legyen", de 16-és 55 között kb. minden nőre fel tudok izgulni, ha nem ápolatlan és igénytelen.

A szexnek a kielégülés a lényege! Az pedig nem csak a kinézettől függ! Miből gondoljátok, hogy egy egyszerűbb, vagy egy kicsit előnytelenebb külsejű nő nem lehet tízszer olyan odaadó az ágyban, mint egy fullos?

Voltam én együtt olyan nővel akivel nem nagyon kellett dicsekedni, mégis úgy leszívott, hogy alig bírtam kiszállni az ágyból.

Meg volt olyan is aki jobban nézett ki, de annyi volt a teljesítménye, hogy eldőlt mint egy cementes zsák aztán várta a csodát. Még a melltartót sem engedte levenni magáról.

Szóval ha adódik lehetőség, azt ki kell használni! Még egy rosszabb fajta szex is jobb mint recskázni!

Ha valaki csak a külsőségekre megy az nem ember alatti?

2021. febr. 19. 09:33
 7/23 anonim ***** válasza:
77%
Hát, aki kutyába dugja, az éppen hogy nem túl válogatós, szóval nem egészen értem, mit akar ez jelenteni.
2021. febr. 19. 09:41
 8/23 anonim ***** válasza:
51%

Ha te nem vagy ilyen, minek idegesíted magad rajta?

Én bevallom, piásan simán megdugok olyan nőket is, akikkel amúgy józanul eszembe se jutna összejönni - szóval rám valamennyire igaz a mondás, de ez van, én ilyen vagyok, nem érdekel, ki mit gondol róla.

2021. febr. 19. 09:42
 9/23 anonim ***** válasza:
28%
Haha, szerintem vicces. Annak ellenére, hogy nem mondanék ilyet. A katonaságban hallottam egy hasonlóan durvát: néma gyereknek az anyja veri a f@szát.
2021. febr. 19. 09:49
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

Az úgy van, hogy "béna gyereknek anyja veri a f.szát"!

2021. febr. 19. 10:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!