Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem idegesít a "válogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít a "válogatós f@sznak kutyában a helye" mondás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan férfi, aki bárkire rámászna, még nagyobb alkohol elfogyasztása után sem. Számomra ez a mondás azt jelenti, hogy a férfinak mindegy csak luk legyen. Ez szerinten megalázó ember alatti nézet. Ha meg ki írnék ide egy olyan kérdést, hogy nem kívánom a barátnőmet, mert eleve nem tetszett mikor összejöttem vele, akkor utolsó féregnek lennék beállítva, mert kihasználtan szegényt. Valaki érti ezt?
2021. febr. 19. 06:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
27%
Kár ezen kattogni, ilyen baromságokat te is gyárthatnál egész nap.
2021. febr. 22. 11:57
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Válasz rá!! Ha sokat ugatsz benned is lehet.
2021. nov. 30. 21:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Pedig nagy bölcsesség. Van pár olyan élhetetlen haverom, akik sok éve nem szexeltek, mert topmodellekre áhítoznak.
2024. febr. 19. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!