Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért olyan neveletlen, hogy nem ír válaszüzenetet a társkereső oldalakon?
1. rengeteg levelet kapok, nincs kapacitásom visszaírni a 90%-uknak, akiknek egyébként zéró önértékelése van, hogy bocsi de nem.
2. Régen ezt tettem, és mit kaptam cserébe?
- Most miért nem?????
- Most komolyan egy esélyt sem tudsz adni?
- Találkozz már velem, élőben jobban nézek ki!
- Ha fizetek, akkor szexelnél velem?
- Amúgy jó csúnya vagy, igazából megsajnáltalak, gondoltam adok neked egy esélyt, de ha ilyen válogatós vagy, akkor nem tudok rajtad segíteni.
- A k@@rva anyádat akkor!
Szerintem ha a 10%-uk megértette, hogy a "nem" az tényleg nem-et jelent, akkor sokat mondtam. Nagyon kevesen voltak, akik akkor jó ismerkedést kívántak, vagy csak simán elköszöntek.
3. Miért tartoznék egy vadidegennek bármivel is aki annyit tett értem összesen, hogy három másodperc alatt bepötyögött egy szia, mizu?-t??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!