Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért olyan neveletlen, hogy nem ír válaszüzenetet a társkereső oldalakon?
1. A regisztrációhoz nem feltétel, hogy minden levélre válaszoljanak.
2. Nem akarják a lovat adni alád.
3. Ha és amennyiben nem szimpatikus neked az online ismerkedés, tedd azt offline.
Mert ha azt irod h bocs de nem josz be (es teljesen mindegy mennyire szepen kedvesen irod le) a valasz az budodk.rv.any.ddagadtg.ci... Kell ez nekem ???
Nem!
Igy inkabb nem irok vissza
Senkinek sem kötelező válaszolnia.
Én nem vagyok fent egy társkeresőn se, de hallottam már nem egy olyan történetet a barátaimtól, akik fent vannak, hogy visszaírtak, hogy nem érdeklődnek (tették ezt udvariasan, néhányan meg is indokolták), erre válaszul a legtöbb esetben (nyilván voltak értelmes kivételek) szidást, fenyegetést és könyörgést kaptak válaszul. Ha engem kérdezel, ezek mind neveletlenebb emberekre vallanak.
Nem kell szóba állni idegenekkel. Csak olyannal, akivel te is akarsz. Ez nem illem kérdése.
Én mindig válaszolok ugyan, de rám nem írnak olyan sokan, mert középkorú vagyok. Más a helyzet, ha valaki napi 10 levelet kap.
Az utcán sem kötelező leállni mindenkivel aki leszolit.
Valamint sajnos én is tapasztaltam, sokan nem értenek a szóból faggatnak, hogy de miért ? De mi a baj velem? Vagy tényleg a rosszat eset trágàrkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!