Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak az átlagos férfiak, hogy nem érdeklődik feléjük az ember, ha botrányosan rossz képeket töltenek fel társkeresőre? Így mit várnak?
Mar egy ideje társkeresőzöm, fiatal nőként de teljesen ki vagyok ábrándulva.
Arra lettem figyelmes hogy normális képeket, azaz jóminőségű, nem alulról fotózott, nem tükörszelfi, olyat amin látszik az arca rendesen stb képeket többségében (kivételek persze vannak) az objektíve jóképű pasik tesznek fel. Azért írom így, mert sokaknak bejönnek a bokavillantós nafrágot hordó, "szépfiú" mainstream pózerek, nekem nem, de nem is ez a lényeg.
Azok a férfiak akik az átlagos(sabb)ak közé tartoznak, akit amúgy ha közös ismerősökön v egy rendezvényen, programon, kávézóban stb ismernék meg, látnék meg, simán felkeltené az érdeklődésem, pláne ha jófej, szimpi nagyrészben borzasztó pocsék képeket tesznek fel. Igénytelen, rossz minőség, rossz fény stb. Értekelhetetlen. Nem arról van szó, hogy "menő" kép legyen v pózoljon csak pár rendes fotó amint látszik rendesen.
Nem arról van szó hogy nekem csak a top pasik jönnek be, nem. Én se vagyok NYILVÁN egy Palvin Barbi kategória, de a lehetősegekhez mérten, jó minőségű, elönyös, normális képeket tettem fel.
Akkor miért panaszkodnak hogy nem kellenek senkinek (ami nem igaz, mert kellenének)? Amikor már a fényképek maguk igénytelenségről árulkodnak.
Miert nen lehet picit igényesebbnek lenni? Sokat dobna az esélyeken pedig.
#4 jó mindegy tőlem lehet Salma Hayek is, ez csak egy hasonlat volt.
Ezert írtam oda, hogy nyilván NEM mindenki van így, akinek nem inge ne vegye magára.! Nem tudom minek kell mindenbe belekötni.
#1 Nem, nyilván nem az összes férfit vizsgáltam meg, de eleg sokat lattam.
Ha így is van, ezen könnyen segíthetsz akár te is. Ráírsz, és megmondod neki, hogy figyu tök szimpatikus vagy, csak nem annyira jók a képek rólad kint.Ebből már jó beszélgetés is alakulhat, és onnantól bármi egyéb is, amit szeretnétek.
De ha esélyt sem adsz valakinek, akkor nem fogod tudni milyen valójában. Csak kép alapján ítélkezni elég felszínes dolog, de hát ilyenek a mai nők. Ennyi számít, ha jóképű vagy, ugranak rád. Ha nem, akkor ásd el magad...
Szerintem ez általánosítás.
Én mindig normális képeket tettem fel magamról (nem takargattam az alkatom, vagy az arcom)
Másrészt mindig átlagos fotókat tettem fel. Nem próbáltam magam jobbnak beállítani, mint aki vagyok.
Hölgyeknél viszont gyakran találkoztam azzal, hogy annyi filtert engedett a képre, hogy a haja már egy összefüggő műanyag darabnak tűnt, a bőre meg mintha viaszból lenne, hogy elment profi fotóshoz, aki addig forgatta, amíg 20 kilót letagadhatott, a kedvencem az a hölgy volt, aki be is vallotta, hogy 30+ évesen az érettségin készült fotóival kampányol, mert "nem változtam semmi, ugye?"
Szerintem ezek sokkal rosszabb megoldások, mert legkésőbb az első randin kiderül, hogy bizony amit mutogatott az a jó megvilágítás, a profi fotós, és a photohops eredménye, nem a valóság.
(én egyébként pont ezért csak olyan nőre is írok rá, akinek átlagos, spontán képei vannak fent, de azt látom, hogy a hölgyeknél gyakran elvárás ez a magazin stílus a férfi irányába is)
3 mp alatt eldől hogy kellesz-e egy nőnek. Felesleges itt rossz minőségű fotókra panaszkodni. Egyébként csak szólok, nézz már szét a női fronton is. Értem én hogy önbizalom meg minden, de legyük már objektívek magunkkal kapcsolatba is. Valahogy nem sok olyan kommentet olvasok, ahol egy nő bevalja hogy átlagon aluli, nagyjából átlagon aluli külsővel rendelkező férfit keres. Miért? Mert 2-3-4 kategóriával magasabb a beugró szint. Én is randiztam már olyan nővel, aki elkészítette élete fotóját, majd valóságban meg se ismertem. Nekem nagyon fontos a külső, de kb. ugyanilyen fontos a belső is. Ezt miért nem vallják be a nők? annyira álszent ez a végül is mindegy hogy néz ki -tól -ig, csak legyen rendes, fogjon meg benne valami. Aztán pár kérdéssel előbb meg leírják hogy a huncut, barna hajú, barna szemű, mély hangú intelligens férfiállat kell nekik. Nem állságos ez egy kicsit? Aztán meg most itt fikázod szerencsétleneket, hogy rossz minőségű a fotójuk. Nyugodt lennék abban, ha találnál egy jó pasit, nem érdekelne a fotója minősége. Inkább mond azt, hogy számodra kiábrándító a felhozatal, akik meg tetszenének, azokat meg viszik a top nők.
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!