Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik itt a külső miatt panaszkodnak! Komolyan ti nem jártok nyitott szemmel hogy mennyi szép nő van átlagos megjelenésű férfival?
Figyelt kérdés
100 szép nőből ha kb 1-nél fordul elő hogy 190 cm-s kigyúrt férfit lehet látni, de a többségük mellett mindig átlagos külsejű férfiak vannak.
Ha mondjuk otthonülősek vagytok, akkor nézegessetek Instagrammot ott ugyan ez van.
Minek fogjátok erre?
2017. jún. 29. 18:12
1/22 anonim válasza:
- Lottónyertes is szokott lenni néha-néha
- Hány számjegyes a jövedelme az átlagos megjelenésű férfinak?
- Azt veszed csak észre, amit észre akarsz, azaz mazsolázgatsz. Ha 100 átlagpasasból 1-nek van szép nője, viszont 100 pénzes, jóképű pasasból 99-nek, akkor melyiküknek is könnyebb a dolga párkeresés terén?
Nem kell "fognunk" semmit semmire, ezek tények, nincs értelme vitatkozni velük.
2/22 anonim válasza:
Már megint egy ilyen "szítsuk a tűzet, csináljuk a feszültséget" kérdés? Nagyszerű! Nem is szólok hozzá bővebben, csak annyit,hogy kb. ugyanaz a véleményem, mint az 1. válaszolónak.
3/22 anonim válasza:
Én sem értem ezt. Ugyanis nem is 190, elég 180 és kigyúrt, ezeket mindig megnézem, és az elmúlt 3 hétben 2 ilyen pasit láttam. Rohadtul nincs sok belőlük, élőben össz-vissz nem láttam 100-at.
4/22 anonim válasza:
Átlagosakkal lehet, de az alattiakkal mi a helyzet?
5/22 A legrosszabb válasza:
100 nő közül egyetlen esetben fordul elő, hogy magas, kigyúrt, deltás, borostás stb. hapsija van. 😂 Egyetlen esetben, mi? Hallod, majdnem megettem a mesédet.
6/22 anonim válasza:
Mondjatok már helyszínt, hogy jol van ennyi álompasi.
7/22 anonim válasza:
#6 öööö...Balaton Sound, hajógyári, EFOTT, Volt...?
8/22 anonim válasza:
A szépség borzasztóan relatív. Legtöbb esetben átlagos férfiak vannak együtt átlagos nőkkel, akiket te lehet, hogy szépnek találsz. Egyáltalán hogyan hasonlítod össze egy férfi és egy nő "szépségét"?
9/22 anonim válasza:
Nagy a kígyójuk azoknak az átlagos megjelenésű férfiaknak. Vagy pénzesek. Vagy pszichopaták, akik mindenkin átgázolnak. Ennyi. A nőknek ezek kellenek.
10/22 anonim válasza:
Az a kérdés, mi számít neked szép nőnek és átlagos pasinak. Nem feltétlen jelenti ugyanazt másoknak, én is tudok a környezetemben ilyeneket, hogy egyik szebb külsőre, mint a másik, akkor ha bejöttek egymásnak hosszabb távon, akkor valószínű nem csak a külső a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!