Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik itt a külső miatt panaszkodnak! Komolyan ti nem jártok nyitott szemmel hogy mennyi szép nő van átlagos megjelenésű férfival?
100 szép nőből ha kb 1-nél fordul elő hogy 190 cm-s kigyúrt férfit lehet látni, de a többségük mellett mindig átlagos külsejű férfiak vannak.
Ha mondjuk otthonülősek vagytok, akkor nézegessetek Instagrammot ott ugyan ez van.
Minek fogjátok erre?
14# te tényleg azt hiszed hogy 190cm magasság sikeressé tesz valakit a nőknél? hát elárulom hogy nem.pedig én sem nézek ki rosszul.
olyat már mondtak nekem hogy túl magas vagyok de olyat még nem hogy de jó hogy ilyen magas vagyok.
"a többségük mellett mindig átlagos külsejű férfiak vannak."
Ez egy baromság!
Én minden azt látom Budapesten, hogy jól kinéző menő pasival vannak együtt.
Ezzel nincs is semmi baj, elvégre egy szép nő vagy egy "szép" férfi megérdemli/jogosan várja el, hogy szép párja legyen, egy átlagos már nem érdemli meg/jogtalanul várja el.
29/F átlagos pasi
Én 188 cm vagyok, de le sem sz.rnak a nők.
Lehet, ha kigyúrnám magam, és levágatnám a félhosszú hajam más lenne a helyzet.
Ne, hogy azt higgyétek, hogy a magasság visz választó!
26 voltam mikor elvesztettem a szüzességemet, és már, akkor, és előtte is ilyen magas voltam.
29/F átlagos voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!