Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért panaszkodnak az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak az átlagos férfiak, hogy nem érdeklődik feléjük az ember, ha botrányosan rossz képeket töltenek fel társkeresőre? Így mit várnak?

Figyelt kérdés

Mar egy ideje társkeresőzöm, fiatal nőként de teljesen ki vagyok ábrándulva.

Arra lettem figyelmes hogy normális képeket, azaz jóminőségű, nem alulról fotózott, nem tükörszelfi, olyat amin látszik az arca rendesen stb képeket többségében (kivételek persze vannak) az objektíve jóképű pasik tesznek fel. Azért írom így, mert sokaknak bejönnek a bokavillantós nafrágot hordó, "szépfiú" mainstream pózerek, nekem nem, de nem is ez a lényeg.

Azok a férfiak akik az átlagos(sabb)ak közé tartoznak, akit amúgy ha közös ismerősökön v egy rendezvényen, programon, kávézóban stb ismernék meg, látnék meg, simán felkeltené az érdeklődésem, pláne ha jófej, szimpi nagyrészben borzasztó pocsék képeket tesznek fel. Igénytelen, rossz minőség, rossz fény stb. Értekelhetetlen. Nem arról van szó, hogy "menő" kép legyen v pózoljon csak pár rendes fotó amint látszik rendesen.

Nem arról van szó hogy nekem csak a top pasik jönnek be, nem. Én se vagyok NYILVÁN egy Palvin Barbi kategória, de a lehetősegekhez mérten, jó minőségű, elönyös, normális képeket tettem fel.

Akkor miért panaszkodnak hogy nem kellenek senkinek (ami nem igaz, mert kellenének)? Amikor már a fényképek maguk igénytelenségről árulkodnak.

Miert nen lehet picit igényesebbnek lenni? Sokat dobna az esélyeken pedig.

2021. febr. 6. 14:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
43%

"Miért olyan nehéz 1-2 normális minőségű fotót feltenni? Mindentől függetlenül. Ahol látszik az ember arca?"

Mert nagyon sok férfi nem fotogén. Csinálunk pár képet, de mi is látjuk, hogy nem jók. Nők között is sok ilyen van, de mint írtam, ők képesek több időt és energiát beletenni abba, hogy megcsinálják AZT a képet. Akár órákat rááldoznak a megfelelő ruha/smink/háttér kiválasztására, a fotózásra és az utómunkára. Én is kipróbáltam ezt férfiként, csináltam pár képet magamról, amiből 1-2 olyan lett, amiről úgy gondoltam, hogy lehet kezdeni vele valamit. Jött az utómunka, kis korrekció itt-ott és a végén kaptam egy olyan képet, amire azt mondtam, hogy "na, ez nem is lett rossz". Csakhogy ugyanabba a hibába estem, mint a nők többsége és jobban megnézve az már nem is én voltam. Persze társkeresőre kimehetett volna, de minek?

2021. febr. 7. 17:38
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem erről beszélek! Hozzáteszem én se vagyok fotogén. Baromira nem.

Olyan értelemben értem a normális képeket hogy:

1. Nem elmosódott

2. Nem pixeles

3. Nincs rumli a háttérben

4. Nem alulról fotózott stb.

Nem arról beszélek hogy valakiről a haverja lő 1-2 képet v fotós vagy önarckép. Nem!

Hanem hogy egy korrekt minőségű fotó.

2021. febr. 7. 18:28
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazad van, hogy ezek egy kis odafigyeléssel könnyen kiküszöbölhető hibák lennének, de egy nem fotogén ember akkor sem lesz szimpatikusabb, ha 8K felbontású képet csinál magáról egy tiszta háttér előtt. Sőt, a nagyobb felbontás még jobban kihozza a hibákat, ami megint csak oda vezet, hogy nem győzöd korrekciózni. Annak a vége meg az lesz, hogy a kép köszönőviszonyban sem lesz a valósággal.

De tegyük fel, holnaptól minden férfi ugyanúgy trükközik a fotókkal mint a nők. Képen megtetszik, jön a randi, ahol kiderül, hogy nem éppen olyan mint a képen. Átverve érzed magad és esélyt sem adsz neki, hogy a személyiségével megpróbáljon megfogni. Ugyanott van, mintha már a kép alapján se kapott volna esélyt. Csak egyik esetben azért, mert nem tetszik a kép alapján, a másik esetben meg azért, mert bár a képen nem rossz pasi, de a valóságban nem olyan, mint a képen.

2021. febr. 7. 20:26
 24/29 A kérdező kommentje:

Jó, nem tudom más nők mit csinálnak a képeikkel, én nem szoktam korrekciózni...

Nem is magáról a külsőről van szó, hanem a mögöttes tartalomról. Nem is a fotogénségről!

Hanem arról hogy van-e olyan igényes egy férfi (jellemvonást illetően), veszi-e a fáradtságot hogy ne csak "odaböfögjön" valamilyen képet.

Szerinted ez nem változtat a sikerességén, én ezzel nem értek egyet, számomra pozitív dolog, ha veszi a fáradtságot (hamár én is) és csinál magáról 2 normális fotót.

NEM retusról, meg filterről beszélek, ÉN nem használok.

Szerintem igenis már ennyi is dob a dolgon.

Vagy hát pontosabban alapnak kéne lennie szerintem, de mindegy látom nem az.

2021. febr. 7. 23:01
 25/29 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy a mai világban a mai eszközökkel nem nehéz egy viszonylag jó minőségű képet összehozni. Ahhoz sem kell tudomány, hogy valaki ne a bevetetlen ágy előtt heverő koszos zoknik társaságában csináljon magáról képeket. Szerintem arra is rájött már a legtöbb férfi, hogy fotózás előtt érdemes elmenni fodrászhoz, érdemes megborotválkozni és ne az otthon bütykölgetős szakadt farmerban és pólóban készüljenek a képek. Ha mindezt megteszi, akkor gyakorlatilag olyannak mutatja be magát, amilyen valójában. De átlagos férfiként ez rettentő kevés, mert a sorban előttem és utánam levő tucatnyi férfi is ugyanilyen. Tehát sikertelen leszek (értsd: egyetlen nő sem ír vissza), ami csak arra ösztönöz, hogy hagyjam az egészet a fenébe. Mert délutánokat nem fogok arra áldozni, hogy megkomponáljam a tökéletes társkeresős albumot, az meg még messzebb áll tőlem, hogy elmenjek profi fotóshoz, aki jó pénzért megteszi ugyanezt és csinál rólam olyan fotókat, amik talán jól mutatnak, de egyáltalán nem rólam szólnak.

Nőként ez máshogy van. Ha kiteszel bénán sikerült képeket, akkor kapsz két-három naponta levelet. Ha csinálsz kicsit jobban sikerülteket, akkor már ennek a duplája is összejön és lassan rájössz, hogy mi az, amivel sikeres tudsz lenni az általad keresett férfiaknál. Nálunk viszont csak az jön le, hogy senkit nem érdeklünk, miközben a való életben azért látjuk, hogy vannak nők, akiknek tetszünk. Így a társkereső oldalak felejtősek lesznek és nem is próbálkozunk tovább.

2021. febr. 8. 09:18
 26/29 A kérdező kommentje:

#25 Igen erről beszélek, hogy minimális erőfeszítéssel már lehet normális képeket feltenni.

Nem tudom, hogy másoknál mi hogy van, én csak magamról tudok nyilatkozni, hogy ha EZT látnám, akkor én válaszolnék, írnék stb.

Pont azért is, mert ahogy írod is, csúnyán fogalmazva "lenne kereslet". Csak most a covid miatt baromi nehéz ismerkedni.

Ezért is speciel én örülnék ha lehetne neten is holott nem vagyok a híve.

2021. febr. 8. 09:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez a covid szerintem még inkább meghülyíti az embereket. Itt a net, amin nyugodtan lehetne ismerkedni. Akár párkapcsolatot keresni, akár barátokat, vagy olyanokat, akikkel közös a hobbi, vagy csak akikkel lehet beszélgetni egy jót. Nekem az a tapasztalatom, hogy így sokkal könnyebb ismerkedni, mint direktben egy társkeresőn. De sajnos a többség nem vevő rá.
2021. febr. 8. 13:29
 28/29 anonim ***** válasza:
57%

Bírom ezeket a "fake profillal voltam, bebizonyítottam, hogy a retkeknek is visszaválaszolnal a pasik, de rendes pasinak nők soha"... elég sok ilyen hű de okos vagyok, hogy kamu profilt töltök fel pasi van, aztán csodálkoznak, hogy a másik fake profil nem válaszol nekik vissza, mert ugye arra a fake profilozó pasiknak sincs idejük. Meg rengeteg fake profilt csinálnak az oldalak is, hogy a pasikat bevonzzák.

Egyébként ezt én így nem jelenteném ki, hogy az átlagos pasik mind szar képeket töltenek fel, mert sztem nem ettől függ... de rengeteg igénytelen kép van fent társkeresőn. A nőkbe már alapból azt nevelik bele, hogy legyenek magukra igényesek, mert úgy fognak tetszeni a pasiknak, és ha nem fognak férfit, akkor selejtek... nyilván alapvetően több lesz közöttük az igényes, és az is normálisabb fotót feltölteni, aki nem annyira szép.

A férfiaknál meg sokszor nincs ilyen nevelés, sőt, az megy otthon, hogy a férfi jó, hogy egy fokkal szebb az ördögnél, meg a nő a két kezét tegye össze, ha a férfi nem veri, onnantól kezdve mindegy, hogy milyen. Ezt a példát látja otthon sok pasi, bele sem gondol abba, hogy lehetne igényesebb, és nem is feltétlen látja ezzel a bajt, de azért neki is a csinos, igényes nő kell, és azt hiszi, az alanyi jogon kijár neki.

Nem egy olyan kérdést láttam itt gyk-n is, ahol meg volt lepődve rajta pár pasas, hogy nem, nincs egy szinten egymással egy zizegős dzsekis, rendezetlen szakállú pasi, mint egy bomba alakú, csinos egyberuhába felöltözött, ápolt arcú nő, akinek csak annyi a "baja", hogy picit vékony a szája és nem olyan dús a haja, mint az Elseve-reklámos modellnek. Olyan is volt, ahol valaki ki volt azon akadva, hogy azt mondtuk neki egy "mi a baj a tinderes profilképemmel" kérdésnél, hogy töltsön már fel egy olyan képet, ami nem full mákos / rossz minőségű.

De komolyan. Olyan képeket látni...

- tükörszelfi, amikor már szelfi módban tök normális képeket lehet csinálni anélkül, hogy a fél arcodat kitakarná a képen a telefon

- koszos tükör

- a háttérben melltartó, wc-papír, pelusos kisöcsi, kiborult kőbányais doboz, taknyos zsepi stb.

- mákos, homályos webkamerás kép

- kép, amin 2 srác van, és fogalmad nincs, melyik tartozik a profilhoz (rosszmájúságból mindig a rondábbikra, kevésbé igényesre gyanakszom)

- kócos, fésületlen, zsíros haj

- webkam elé beül, első képet feltölti, mindegy, milyen lett... kedvencem az, amikor fekete forgósszék előtt sötét hajjal van vki, ami beleolvad a környezetbe

És nem hiszem, hogy a nőnek lenne dolga vöröskeresztet játszani és segítgetni a pasinak, amikor a legtöbb esetben úgysem köszönet jár érte, hanem "ki a f.om vagy te, hogy beszólsz? nem is vagy szép".

2021. febr. 8. 15:01
 29/29 A kérdező kommentje:
#28 erről beszélek!
2021. febr. 8. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!