Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak az átlagos férfiak, hogy nem érdeklődik feléjük az ember, ha botrányosan rossz képeket töltenek fel társkeresőre? Így mit várnak?
Mar egy ideje társkeresőzöm, fiatal nőként de teljesen ki vagyok ábrándulva.
Arra lettem figyelmes hogy normális képeket, azaz jóminőségű, nem alulról fotózott, nem tükörszelfi, olyat amin látszik az arca rendesen stb képeket többségében (kivételek persze vannak) az objektíve jóképű pasik tesznek fel. Azért írom így, mert sokaknak bejönnek a bokavillantós nafrágot hordó, "szépfiú" mainstream pózerek, nekem nem, de nem is ez a lényeg.
Azok a férfiak akik az átlagos(sabb)ak közé tartoznak, akit amúgy ha közös ismerősökön v egy rendezvényen, programon, kávézóban stb ismernék meg, látnék meg, simán felkeltené az érdeklődésem, pláne ha jófej, szimpi nagyrészben borzasztó pocsék képeket tesznek fel. Igénytelen, rossz minőség, rossz fény stb. Értekelhetetlen. Nem arról van szó, hogy "menő" kép legyen v pózoljon csak pár rendes fotó amint látszik rendesen.
Nem arról van szó hogy nekem csak a top pasik jönnek be, nem. Én se vagyok NYILVÁN egy Palvin Barbi kategória, de a lehetősegekhez mérten, jó minőségű, elönyös, normális képeket tettem fel.
Akkor miért panaszkodnak hogy nem kellenek senkinek (ami nem igaz, mert kellenének)? Amikor már a fényképek maguk igénytelenségről árulkodnak.
Miert nen lehet picit igényesebbnek lenni? Sokat dobna az esélyeken pedig.
FB szoktam a párommal röhögni azon, hogy a nől mind fiatalodnak, a férfiak meg öregszenek.
Megnyitod valaki profilját, és elkezdesz visszafelé lapozni, akkor simán kijön, hogy 5 éve öregebb volt, mint manapság. Mióta mindenki le tud tölteni ingyenes appokat, amik elvégzik a retusálást 1 kattintással, a hölgyek annyira rákaptak, hogy félelmetes.
Van igazság abban, amit a kérdező ír. Bármelyik fiatal, vagy középkorú nőt megnézed a neten, valahogy mind jobban néz ki a képeken, mint a valóságban. Az is aki társat keres és az is, aki csak a gyerekével pózol, vagy épp a házfelújításról rak fel képet, ahol ő is munkálkodik. Ők már begyakorolták a pózokat, megtalálták a megfelelő szögeket és a retusáló szoftvereket is aktívan használják. Nem egy olyan nőismerősöm van, aki valójában tök átlagos, de arra a néhány pillanatra úgy el tudja találni a mosolyt, a nézést, a beállást, hogy simán azt mondod rá, hogy átlagon felüli, és ekkor még nem is effektezett. Aki meg nem, az képes több tucatnyi képet csinálni, hogy aztán kiválassza azt az egyet, amit felvállalhatónak tart. Ellenben a férfiak csak fogják a telefont, utcai ruhában magukra erőltetnek egy műmosolyt, csinálnak 5-10 képet, amiből kiválasztják a legjobban sikerültet és lehet feltölteni. Semmi póz, semmi effekt és még a fényviszonyokra sem igazán figyelnek.
Az eredmény pedig az, hogy míg a nők esetében arról látsz képeket, amilyennek szeretnék láttatni magukat, addig a férfiaknál arról, amilyenek valójában. De mivel a nők aktívabban kihasználják a fotózás előnyeit és a saját illetve a többi nő képei alapján ítélik meg rajta szereplőket, ezért a férfiak képei előnytelennek, igénytelennek tűnnek a számukra.
De nőként előnyöd is lehet ebből, mivel egy ilyen fényképen szereplő férfi élőben megnyerőbb lesz, a képek alapján pedig csak annyi derül ki, hogy béna a fotózásban.
#8 Persze hogy általánosítás. Le is írtam hogy tudom hogy NEM mindenki van így.
De amikor 50 emberből 40 egyszerűen igénytelen, sz*r fotókat tesz ki az elég arulkodó.
És még csak azt sem lehet monda i hogy "olyan helyen élek".
Női fronton azért nem látom, mert nem érdekelnek a nők, nem nézegetek női profilokat.
Elhiszem amit mondasz, nem tudom mert én nem néztem utána.
Akik meg azt állítják hogy "neked csak a külső fontos".
1. Ne ítélkezzen senki, nem ismertek. Velem nő létemre volt olyan nem is egyszer, hogy eleinte különösebben nem érdekelt x férfi, mert első ránézésre semmi extra nem volt benne, aztan jobban megismertem, kiderült hogy igenis okos, karizmatikus, jó a humora stb. És ezek után TELJESEN oda voltam érte, kívül is megtetszett, tehát én azt gondolom a jó belső igenis megtud szépíteni valakit.
2. De igen, azt tegyük hozzá hogy az összes társkeresőn, meg a való élet is, ELSŐRE a külső fog meg.
De ha valaki annyira igénytelen sajá magára hogy 1-2 normális képet se tud felrakni és azzal takarózik hogy "így se úgy se kellek a nőknek" az mit vár?
De ha ennyire tudod, hogy ez van a képekkel és hogy vannak férfiak, akik a személyiségükkel tudnak megfogni, akkor miért vagy rácsüngve ennyire a képekre? Csináld azt, amit mi is, próbálj mögé látni a képeknek és elképzelni azt a férfit a valóságban.
Hidd el, férfiként se könnyebb amikor összejön egy randi az álomnővel és amikor meglátjuk élőben, ahelyett, hogy "Úristen, élőben legalább 10 kilóval és 5 évvel többnek tűnik" azt mondjuk, hogy "Jajj, élőben sokkal csinosabb vagy, mint a képeken". És itt még 1 perc valódi ismeretségnél sem járunk, de már mindkét fél átverte a másikat. A nő a képekkel, a férfi meg azzal, hogy asszisztál ehhez az ordas nagy kamuhoz, mert tudja, hogy ha nem ezt mondja, akkor itt vége is a randinak.
ha párhuzamot vonsz a társkereső nők és férfiak, vagy a jóképű férfiak és a nem jóképű férfiak társkeresőn való szereplésük eredménye és aközt, hogy milyen minőségű fényképet töltenek fel magukról, akkor te szimplán buta vagy.
csináltam már kamu profilt, bizton állíthatom, hogy igen nagy tapasztalatot szereztem a témában. teljesen mindegy, milyen a kép minősége, ha jóképű manus van rajta, a jelentkezők száma exponenciálisan növekszik. ha nőről van szó még kép sem kell, elég a leírás is.
Nem vagyok buta. Miert lennék?
Leírtam egy tapasztalatot, egy jelenséget aminek nem értem az okát.
De akkor egyszerűsítsük le.
Mindentől függetlenül, miért nem lehet jó minőségű képeket feltenni? Számomra a teljesen pixeles, elmosodótt képek igénytelenségről arulkodnak.
Miért olyan nehéz 1-2 normális minőségű fotót feltenni? Mindentől függetlenül. Ahol látszik az ember arca?
Ennyi a kérdés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!