Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mobil értesítések-Hiperszocial...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mobil értesítések-Hiperszocializáció. Velem van a gond? Vagy ez red flag mindig?

Figyelt kérdés

38F

Próbálok randizni olyan leányokkal, fiatalasszonyokkal akikkel megvan a szimpátia vica-versa.

Időt töltünk együtt. Észreveszem, hogy iszonyat mennyiségű mobil értesítést kapnak. És ez engem zavar.

Nem amiatt zavar, mert attól félek, hogy megcsal, hanem amiatt zavar, mert azt látom, hogy ez az életük a szabadidejük.

Példák 2020/21-es tapasztalataimból:

-Villog/rezeg/villog ÉS rezeg a telefon amikor szexelünk. MINDEN egyes értesítésnél.

-Villog a telefon az asztalon, amikor eszünk. Akaratlanul ránézek és ez engem idegesít.

-A "kapcsolat" negyedik hetében, megkér, hogy hozzam le a telefonját a hálóból és amikor hozom neki, bevillan neki egy Tinder üzenet. Szóváteszem, még neki áll feljebb.

-Nem ugrál a telefonjáért, de azért oda-oda pillant.

-Ugrál a telefonjáért, mert jön a virtuális önigazolás és nem zavarja, hogy éppen beszélgetünk a való világban.

-Megkérem, hogy vegye le a villogós értesítéseket, megsértődik.

És nem egy ilyen emberkével találkoztam.

NEM a tipikus Tinder/insta/sugarbaby macák, hanem elvileg felnőtt 30-35 éves fiatal asszonyok, független élettel, önálló karierrel.

Velem van a gond, mert ez a sok üzenet, meg a virtuális létban való napi fürdőzés, lájkvadászat, idegenektől való önigazolás esetleg a korom miatt idegen nekem? Pedig én is IT-s vagyok, gyakorlatilag a commodore64 nevelt és most is ezzel foglalkozom.

Ne értsetek félre, nekem is van social médiám, szoktam posztolgatni, de pl értesítést csak pár dologról kapok, nyilván személyre szabom ami érdekel, de pl soha nem gondolnék arra, hogy nagy hanggal, vagy fényhatásokkal jöjjön minden ilyen értesítés.

Ha randin vagyok valakivel, az esetek nagy részében a telefonom lehalkítva a kabátban, vagy a táskámban.

Olyankor nézek rá, amikor ő éppen nincs ott és nem azért mert bármit titkolok, hanem mert engem például iszonyat zavar, ha valaki a virtuális dolgokat előtérbe helyezi velem szemben.

Velem van a gond, vagy nincs is gond, csak ennyire különfélék vagyunk?

2021. febr. 12. 08:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha én meglátnám a tindert a csajomnál aki szerencsére nincs, akkor előbb kérdőre vonnám, és ha még ő van feljebb azonnal vége, abban a pillanatban.

Akár a kapcsolat első napján

Erről ennyit

2021. febr. 12. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!