Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a gond, vagy más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, vagy más is így beszélget valakivel, ha "alakulóban vannak"?

Figyelt kérdés

Messengeren szoktunk beszélni, de soha nem összefüggően. Tehát pl én írok neki délelőtt 11-kor valamit, ő arra 2-kor válaszol. Reagálok rá rögtön, arra újabb reflektálás másfél óra múlva érkezik. És szerintem így nem lehet rendesen beszélgetni... Nem csak alkalmanként van ez, mert akkor azt mondanám, hogy oké, most épp dolga van, megértem. Hanem folyamatosan és szerintem így nem lehet beszélgetni.

Néha szexchatelünk és akkor is van, hogy a közepén eltűnik és az annyira lehangoló... Utána másnap reggel kapom az üzenetet, hogy "jajj véletlenül elaludt". De nem értem, hogy lehet véletlenül elaludni, ha éppen beszélgetek valakivel.

Mondtam ezeket neki és szerinte ez hiszti, mert hogy "néha" elfelejt visszaírni.

2021. jan. 12. 10:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Te is "felejts el" írni neki pl 1 napon keresztül. Ha érdekled meg fogja kérdezni miért nem reagáltál. Ha nem kérdezi meg, valószínűleg nem érdekled.
2021. jan. 12. 11:03
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak raszolt az asszony, hogy Bela gyere mar aludni! Tehat voltakeppen nem hazudott, amikor azt mondta, hogy elaludt.
2021. jan. 12. 11:07
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy srác, ő jelölt be, ő kezdett el írni. Miért ne alapon visszaírtam neki. De dettó ez lett a "beszélgetésből". Az ő oldaláról.

Végül találkoztunk, kérdeztem hogy sétáljunk, vagy üljünk le meginni a kávét? Azt mondta, ő már menne haza, szóval üljünk le, azt megvárja amíg megiszom... Ezt úgy hogy ő hívott kávézni, nem is kért kávét, és alapból a kávézónál találkoztunk, szóval nem órák óta lógtunk együtt..

Gondoltam oké, akkor nem jövök be neki, nem gáz, van ilyen.

Gyors megittam a kávét, hogy menjünk utunkra, erre elkísért a villamosig.

Amikor mondtam h rendes de nem kell, csodálkozva megkérdezte, hogy én nem éreztem jól magam? Mert ő nagyon! Várja hogy megint találkozzunk.

WTF

Hagytam a francba...

2021. jan. 12. 11:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Én chatplatformon másképp képtelen vagyok beszélgetni, nekem ez a kommunikációs csatorna pont erre való, sose fontos, sose sürgős, az ember akkor ír vissza amikor épp úgy esik. Sose fogom a chatet sszefüggő beszélgetésre használni, arra ott a személyes találkozás, a videóchat vagy legutolsó esetben a telefon, annak legalább értelme is van, a Messengerezésnek nincs.

Mondjuk én ezeket már az elején tisztázom, sőt ha lehet a chatet teljesen el is hanyagolom.

2021. jan. 12. 11:11
 5/22 A kérdező kommentje:

Szingli, egyedül él, 24 éves.

Mondtam én is, hogy beszélhetünk más platformon is, vagy akár telefonon, mert azt én is jobban szeretem. Nem, ő nem akar annyi értesítőt, örül, hogy ezt is fejben tudja tartani, jó itt...

2021. jan. 12. 11:14
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Akkor csak unatkozik. Hagyjad szerintem, ha kapcsolatot szeretnél. Ez nagyon egyoldalú lenne.
2021. jan. 12. 11:21
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
arra nem gondoltál, hogy elfoglalt és te tolod túl? Legalább valami reagál és nem hagyja a levegőben lógni az egészet. Hívd el randira és ott normálisabb lesz.
2021. jan. 12. 11:41
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

én valamit nagyon rosszul csinálok, mert ismeretlenül NEM akarok szexchatelni... lol

Szerintem odadobod magad ő meg azt hiszi már a tied. Ez van. Legközelebb ne szexchatelj, akivel nem jársz

2021. jan. 12. 11:47
 9/22 A kérdező kommentje:

Ezt is írtam, hogy nem néha van ez, hanem állandóan. Egyetemista, nincs több vizsgája már. Tehát nem hiszem, hogy annyira nagyon elfoglalt lenne 0-24, hogy nincs ideje ránézni a telefonjára fél napon át.

Nem ismeretlenek vagyunk egymásnak, 11 éve ismerem.

2021. jan. 12. 11:50
 10/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom én is ismerek 15 éve lányokat, mégsem vetkőzik..:O

Nem gondolkodtál azon, hogy mondjuk haver vagy? Akit alkalmanként jó pucéran megnézni, de amúgy semmit nem akar?

Kérdezz rá mit akar, ha semmit, akkor ne vetkőzz neki.

2021. jan. 12. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!